JMW 11.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Fajnie... doskonalenie swoich umiejętności to dobra rzecz.. i z koniem inaczej się pracuje W lutym obiecałam wsiąść na ruda. A to już 10 lutego Dokladnie! Dlatego tak bardzo zalezy mi na dobrym trenerze. Niestety jeszcze nie trafilam na takiego. A co stoi na przeszkodzie abys wsiadal na Ruda? ja sama dawno nie jeździłam, a ja trochę mam stracha..., choć już na niej jeździłam - ostatnio w listopadzie; musiałabym się rozruszać i zdecydować... jak dziecko w domu, to tak człowiek musi odpowiedzialniej jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wsiadaj i na początek trochę sobie poczłap w "zwolnionym" tempie. Reszta sama przyjdzie. Też miałem lekkiego cykora przy wsiadaniu po pół roku zwolnienia jak sobie załatwiłem kolano na koniu. (12 tygodni nie mogłem stanąć na nogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Pewnie, ze po przerwie moze byc ciezko, jak ze wszystkim. Ale tak jak pam pisze, pomalutku, powolutku, ma poczatku kilka minut. Nawet sie nie ogladniesz jak stworzycie super duet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Pewnie, ze po przerwie moze byc ciezko, jak ze wszystkim. Ale tak jak pam pisze, pomalutku, powolutku, ma poczatku kilka minut. Nawet sie nie ogladniesz jak stworzycie super duet! No właśnie - wyczyść sobie konia, przymierz siodło i ogłowie czy dobrze pasuje, a jak już będzie mieć siodło to przecież można sobie usiąść na chwilkę i poczytać gazetę na koniu . A co dalej to samo przyjdzie. Ozywiście nie polecam tego sposobu osobom, które wcześniej nie jeździły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mozna tez na poczatku, jak juz bedzie osiodlana, obciazyc jej siodlo lekko i zobaczyc jak reaguje. Ale zaraz....Ruda jest ujezdzona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mozna tez na poczatku, jak juz bedzie osiodlana, obciazyc jej siodlo lekko i zobaczyc jak reaguje. Ale zaraz....Ruda jest ujezdzona???? Jak tak to zrozumiem że ujeżdzona, jak nie to odwołuję moje rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Szukając siedliska trafiliśmy na taki obrazek: http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/20090206_91-1.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/20090206_92-1.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/20090206_95-1.jpg http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/20090206_98-1.jpg Ten człowiek mieszka w przyczepie kampingowej i z niej dogląda koni. Całe pastwisko ogrodzone jest sznurkiem założonym prawie tuż nad ziemią. Co jakiś czas konie przechodzą na inne pastwisko (ma ich kilka). Widok jak z amerykańskiej prerii, jeno Mustangów tylko brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ja cię kręcę ale widok To co jutro albo w niedzielę bedzie niezłe śniegowisko na koniu. Kraków już prawie cały zasypany. W końcu coś się będzie działo - juhuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 13.02.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 No wlasnie dzis w radio mowili pam, ze Was tam zasypalo na maksa! U nas leciuchno ino podadalo. A wczoraj, jak pisalam, bylam w stadzie. I chyba w koncu sie udalo trafic na trenera o jakim marze. Nie chce, jak to sie mowi, chwalic slonca przed zachodem ale lekcja bardzo, bardzo mi sie podobala. Mam plan aby dwa razy w tyg tam jezdzic. Zaczynam od wtorku. Wczoraj jezdzilam na Giacomo....9 letni wielkopolan. Zakochalam sie http://img6.imageshack.us/img6/8131/giacomo1xu9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 "wali" już tym śniegiem ponad 24h. Zamochód zaparkowany koło 16 jest od nowa cały pog kołdrą. A do tego mówią, że ma sypać całą noc i dalej jutro. Ale będzie jazda w niedzielę. Obym tylko do stajni dojechał , bo na budowę to marne szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie bardzo kumam z tym wklejaniem zdjęć. Jak by ktoś wkleił za mnie to zaprezentuję moją "bestię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ruda zajeżdżona a ja postanowiłam, że jutro wdrapuje się na jej grzbiet a zatem zaczynam jutro - na hali może będą fotki - jeśli tak, to wkleję A fotki brazy super; Spartanka ładny gniadosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie bardzo kumam z tym wklejaniem zdjęć. Jak by ktoś wkleił za mnie to zaprezentuję moją "bestię". jeśli masz fotkę na kompie, to musisz wrzucić na hosta, ja wrzucam na http://www.imageshack.us/ ładujesz fotkę i potem do posta wklejasz pierwszy link pod miniaturką fotki na pw wyślę Ci maila, to prześlij zdjęcie, a ja je wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Wysłałem, a w między czasie popróbuję z tymi fotkami bo mam trochę ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.02.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Bestia Pama - ZETA-WU http://img514.imageshack.us/img514/8466/arabld9.jpg ładniusie toto a jakie ciekawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki za wklejenie. Zwie się Zeta-Wu. A z ciakawością to aż za bardzo. Jak reszta bandy sobie zajada, to ta na każdy nietypowy dzwięk czy ruch już wypatruje. W podchodach to z nią nie bylibyśmy na końcu . A jak się komus nudzi to można nawet sprawdzić rodowód na stronie Janowa: http://www.janow.arabians.pl Zresztą polecam tą stronę i Michałowa - zakładka ARABY, dużo się tam można dowiedzieć o tej rasie, jakie są rody, z kąd się wzięły i czym się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 uciekam - do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Pam, piękną masz tę bestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dzięki w imieniu Zety. Mam nowe zdjęcia z dzisiejszym śniegiem. Będę się później uczył wklejać, jak się uda to bedzie z "wyposażeniem". A ze było dużo śniegu to nie jeździlem daleko, ćwiczyłem skoki przez rowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 pam - sliczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts