JMW 15.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Heloł, jednak wczoraj wsiadłam na rudą - na stęp na hali; w sumie było na hali 5 koni, więc ją lonżowalam, a po wszystkim wsiadłam; to mój pierwszy krok i mam zamiar robić dalsze postępy - fotek z tego wydarzenia brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Hejo No i widzisz - wszyscy Cię pomęczyli i są efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 J&M&W super!!! Oby tak dalej!!! A u nas pogoda przepiekna....Nie mozna bylo nie skorzystac. http://img145.imageshack.us/img145/4488/38648007.jpg http://img145.imageshack.us/img145/9413/kaspar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 21.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Spartanka - świetne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.02.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ale musiał być straszny mróż . Wyjechałaś na gniadym a po drodze się strasznie zaszronił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 22.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 hehe mrozik byl ale nie az taki. Po drodze sie zamienilysmy. Zobaczcie jak bylo w lesie pieknie! http://img527.imageshack.us/img527/8/kaspar6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Co tu taka cisza? Ja dni do soboty odliczam - znow beda galopiki brzegiem morza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 26.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Piękna ta fotka z lasu. W sobotę nie mogłam jeździć, bo nie miałam z kim dziecia zostawić. Natomiastw niedzielę jezdziłam na mojej rudasce z 30 min. NMajpierw ją polonżowałam, a potem - na koń Młoda ustała jak na nią wsiadałam, stęp, kłus. Raz mnie ponosła - ale jeździłam na hali więc nie było tragedii, a ja wysiedziałam akcję a jakie wnioski - nie reaguje na łydki widać moje są słabsze od chlopaka, który na niej jeźdxił, albo wyszło to jego ciągłe gmeranie po bokach; trochę macha głową, a najgorsze było to, że jak się zatrzymałą, to ruszyć się nie chciała.Nie miałam bacika, bo dotychczas nie był potrzebny, i próbowałam ją dosiadem ruszyć; oj namęczyłam się, żeby dziewczę łąskawie ruszyło się. powiem jeszcze, że w wtorek też na niej siedziałam, choć miałąm problem z wskoczeniem w siodło, bo zakwasy w końcu się udało i trochę pojeździłam. Kumpela była i nawet mnie pochwaliła, że nie pozapominałam jak jeżdzić To na razie tyle zrelacji. Może w piatek znowu na nią wlezę. Mam plan, by prawie codziennie jeździć, ale ten czas... sami wiecie - czasem jest krucho Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 26.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jejku...jak ja chcialabym miec mozliwosc jezdzic codziennie. Teraz mialabym na to czas, bo potomstaw jeszcze sie nie dorobilismy, towarzysz na 4 nogach juz za TM wiec czasu mam troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 26.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jejku...jak ja chcialabym miec mozliwosc jezdzic codziennie. Teraz mialabym na to czas, bo potomstaw jeszcze sie nie dorobilismy, towarzysz na 4 nogach juz za TM wiec czasu mam troszke. To zapraszam, bo ja na razie podciągam na budowie i byłem poza domem. Poza tym ciężko mi jest znależć czas częściej niż raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 27.02.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 pam nie wiem czy zauwazyles, ze dzieli nas spory kawalek drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 pam nie wiem czy zauwazyles, ze dzieli nas spory kawalek drogi Pewnie, że zauważyłem, ale zaproszenie jest aktualne A jutro rano w końcu pojezdżę, pewnie będą niezłe jeziorka pośniegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 28.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 No to kto wie, kiedys sie pam zdziwi U nas dzis byl fajnie, bloto tam gdzie ziemia grzaska ale w lesie pieknie i sucho. Nad morzem wialo dosc mocno. Dla koni tydzien temu bylo lepiej, bo nad morzem bylo twardo a dzis po piachu sie nameczyly deczko. No ale gdzies te miesnie trzeba cwiczyc, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To pewnie ja prędzej pojeżdzę nad morzem. A u nas błotko jak dla hipopotamów. Jeszcze pełno śniegu i przy +4 wszystko płynie. Znowu będzie wtk soplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 28.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 pam pamietaj, ze jak gdzies w okolicy 3city bedziesz to daj cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 pam pamietaj, ze jak gdzies w okolicy 3city bedziesz to daj cynka I vice versa. Jak na razie to do końca marca w Łodzi. A może poźniej coś bardziej na północ się trafi to kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 01.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No i jak? Potaplaliście się trochę ze swoimi rumakami w błotku? Bo u nas było piękne błotko a na tym rano szybki lodu na kałużach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 01.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 W sobotkę pojeździłam - na hali, a dziś ruda biegała luzem. Zaopatrzyłam się w kijaska i ja poganiałam; a właściwie, to nie musiałam, bo podczepiłam się pod innego konia i jeździłam stępem i kłusem. Mi to wystarczyło Powoli przypominam sobie na czym to wszystko polega, czekam na galop na niej... ale to jeszcze muszę penie trzymać się w siodle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 15.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Co tu taka cisza? Nikt nie spedzil choc godzinki w siodle w weekend?Ja spedzilam, tradycyjnie na Kasparze i tradycyjnie nad morzem. Pogoda taka sobie ale jakos sie udalo wrocic. Prawie gotowi http://i39.tinypic.com/2drfewx.jpg Plaza.....calkiem pusta http://i42.tinypic.com/23udf9e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 To pewnie że się działo. Nawet w sobotę rozpoczęliśmy w końcu naukę "latorośli". A dzisiaj rano piękna traska po wałach wiślanych. I w końcu wiosna w naszych stronach. A jeszcze w piątek o mało co a nie dało by się dojechać na budowę przez śnieg. W końcu nauczyłem się wstawiać zdjęcia, to poźniej cos powklejam jak pozciągam z aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts