Spartankaa 19.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Byl ktos moze tu http://www.trzypodkowy.pl/ ? Ponoc maja super ujezdzalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.01.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja nie byłem W sobotę zacżęliśmy próby z nowym sportem - jazda za koniem na nartach. Jakoś to się fachowo nazywa skiring. Ale frajda, jakiej dawno nie widziałem (zwłaszcza w galopie). Jak będę miał chwilkę, to wkleję zdjęcie. I tym sposobem aktywny wekendzik za mną. Najpierw 3 godzinki w terenie, później płynne przejście z konia na narty w postaci skiringu, aby zakończyć w niedzielę na nartach na stoku w Przemyślu. I oczywiście specjalne pozdrowienia dla Spartanki z Polski - dzisiaj Kujawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.01.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 pam Ty lepiej juz fotek nie obiecuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 O proszę, napatrzcie się, potrenujcie i w przyszłym roku robimy puchar FM. http://images36.fotosik.pl/136/b66f97313629e180med.jpg' alt='b66f97313629e180med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Faktycznie, wyglada niezle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.01.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 pam Ty lepiej juz fotek nie obiecuj No co - już pełno powklejałem a to dla mnie taka trauma jakieś kody po tych fotosikach i innych. Jakby nie można było jakoś normalnie jak np na facebooku. A co jeszcze naobiecywałem i nie wkleiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.01.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja kiedyś widziałam w tv, jak baby w strojach góralskich na zawodach - Kumoterska gońba, za kobyłkami pięknie ustrojonymi śmigały! I spodziewałam się właśnie Pam'a w takiej kiecce i kożuszku zobaczyć http://img686.imageshack.us/img686/6214/zawodylichajowki50.jpg http://img707.imageshack.us/img707/2057/kumoterskagonba3106633.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Na razie trening w strojach roboczych. Jak się rozkręcimy, to będziemy w kożuszkach śmigać. Ale faktycznie to nie myślałem, że to taka frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 20.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Coś do posłuchania z cieplejszych stron: Vranac znaczy kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nie moge w pracy ogladac filmikow...poblokowali polowe stron, po jaka.....? Nie wiem jak u Was ale na nasz region w sobote/niedziele zapowiadaja odczuwalna tem -25.......Jejku.....jak tak bedzie to lipa z mojego weekendu w siodle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 21.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nie moge w pracy ogladac filmikow...poblokowali polowe stron, po jaka.....? Nie wiem jak u Was ale na nasz region w sobote/niedziele zapowiadaja odczuwalna tem -25.......Jejku.....jak tak bedzie to lipa z mojego weekendu w siodle. Ja się wybieram do Przemyśla min na narty. Też coś mówią o -15. Ale przy -15 to już jeździłem. Główny problem to marznące kolana. Znajomi proponowali gazety pod spodnie na kolana. Podobno pomaga Natomias jak by było mniej niz -15 to bym odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 My juz wrocilismy, osrodek fajny, hoteli tez a jedzonko super! Ujezdzalnia bardzo fajna, siedzisz w restauracji i przez szybe mozesz sobie patrzec na ujezdzalnie - dla mnie extra! Tylko koni dla takich ludzi z ulicy za specjalnie nie maja, dla mnie byl tylko jeden kon, reszta to kuce i koniki polskie. Ale fajnie bylo, dalo sie jezdzic mimo, ze na dworze bylo tak ok -18. Foty beda oczywiscie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Znajomi proponowali gazety pod spodnie na kolana. Podobno pomaga Natomias jak by było mniej niz -15 to bym odpuścił. hehe - przypomniala mi sie scena z "Daleko od szosy" - moj ukochany filmy - jak glowny bohater wracal od ukochanej motorem i tez sie gazetami obkladal aby bylo cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 25.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Znajomi proponowali gazety pod spodnie na kolana. Podobno pomaga Natomias jak by było mniej niz -15 to bym odpuścił. hehe - przypomniala mi sie scena z "Daleko od szosy" - moj ukochany filmy - jak glowny bohater wracal od ukochanej motorem i tez sie gazetami obkladal aby bylo cieplej. Czyli nigdy mało ludowej mądrości Kurcze 2 godziny na nartach przy -11 to było max co dało się wytrzymać. W niedzielę rano w Przemyślu było -26st. Już nie próbowałem z nartami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 fotki z weekendu http://img229.imageshack.us/img229/2425/42152353.jpg http://img686.imageshack.us/img686/4028/12450154.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 25.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ale piękny koń co za skok! ja dziś miałam jeden z tych dni kiedy robisz krok w tył strzemiona gubiłam jak ostatnia ofiara losu, byłam nie przygotowana do skoku, dwa razy mało nie zaryłam o glebę ale opracowałam innowacyjną technikę "niespadania" bo za każdym razem mi się udawało utrzymać na grzbiecie. Nawet z katastrofalnych rzeczy można coś wynieść. Ostatni skok w końcu miał wszystko jak należy i wtedy skończyliśmy. To było fajne uczucie, jak wszystko gra, łydka jest na miejscu, ręce tam gdzie trzeba a cztery litery w górze to czuję jak mnie koń niesie, czuję ten lot i wtedy wszystko wychodzi mam nadzieje że za tydzień zrobię dwa kroki w przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 26.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 emi601 takie uroki chyba kazdego sportu, ze czasem wydaje sie iz sie czlowiek cofa. Moj skok jaki jest kazdy widzi - wiele mi jeszcze brakuje. A zwlaszcza oddanej reki....Czasem mi sie to udaje ale czasem jak widac, nie. Jak piszesz czuc wtedy, ze kon chcialby ta glowe ladnie, luzno wyciagnac a cos - czytaj wodze przez nie oddana reke - go blokuje. Dlatego do momentu jak nie bede miala tego opanowanego nie zabieram sie za nic wyzszego. Na takich malych to sobie kon poradzic nawet jak jezdzic cos nie tak zrobi ale na wyzszych kazdy blad moze juz wiele kosztowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Spartanka, masz prawidłowy kontakt z pyskiem, gdybyś na tak małej przeszkodzie opuściła rękę koń straciłby oparcie na wędzidle, co jest znacznie bardziej niebezpieczne Srokacz ładnie mógł wyciągnąć szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 26.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hm....a mi sie wydaje, ze powinnam miec krotsze wodze a rece bardziej w strone pyska konia, tak aby moje dlonie byly na szyi a nie przy klebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jak zaczniesz skakać 120 to ręce same się przesuną, tutaj i tak koń prawie ze stój oddaje krótki skok, gdy zaczniesz skakać z tempa wyższe przeszkody bedziesz miała zupełnie inną sylwetkę, tu nie masz do czego się złożyć... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts