pam 27.04.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 No i nie będzie zdjęć, spitolił się aparat. Ale za to była fajna grupka - 10szt z czego 5 koni Prowadzący w treningu wyścigowym, w związku z czym było szybko i treściwie bez zbędnego gapienia się po krzakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 28.04.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Kwestura znow wygrala podczas Dubai International Arabian Horse Show. Gold Champion 113 KWESTURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 28.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 .......................................................było szybko i treściwie bez zbędnego gapienia się po krzakach. A unas wrecz odwrotnie! .Byly cwiczenia na tymczasowej ujezdzalni terenowej( profesjonalny plac w remoncie ) http://img504.imageshack.us/img504/4217/kopiowane26042010030.jpg A potem spokojny powrot do stajni trasa widokowo-pojeniowa z mozliwoscia pogapienia sie po krzakach drzewach i po calym majestacie Bieszczadu wiosną ! http://img59.imageshack.us/img59/1849/kopiowane26042010073.jpg Wsiadlam na na kon znow po dluzszej pezerwie. Cholerka,jakie to jest swietne uczucie- jezdzic konno! . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.04.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 A jaki to rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 pam - specjalnie dla Ciebie Zanim ruszylysmy w teren klacz na ktorej jechal kolezanka byla kryta. Pierwszy raz widzialam jak ogier "sie smieje"! Fajnie to wyglada. A kon piekny.....holsztyn Lord Star jesli ktos kojarzy. A tu spokojny galopik - slychac jak wialo. Ja gooooo WTK Soplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 29.04.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 A jaki to rejon? Jesli to pytanie apropo moich fotek,to jest to Żubracze ( okolo 5 km za Cisną w strone Komanczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jesli to pytanie apropo moich fotek,to jest to Żubracze ( okolo 5 km za Cisną w strone Komanczy). Apropo ... Jeżdziłem najbliżej w Woli Sękowej koło Sanoka, i oczywiście pogórze przemyskie z racji rodziny w okolicy (do tego z końmi) trochę pozwiedzałem na koniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 29.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Apropo ... Jeżdziłem najbliżej w Woli Sękowej koło Sanoka, i oczywiście pogórze przemyskie z racji rodziny w okolicy (do tego z końmi) trochę pozwiedzałem na koniu. Na Woli zaczynalam jezdzic! wtedy (kope lat temu ) byl to jedyny w okolicy osrodek. Nie bylo komunikacji od nas i zadowalam rowerem.Potem przenioslam sie wlasnie na Żubracze do KJ Połoniny. Wymyslilysmy z kolezanka ,ze raz w miesiacu bedziemy robily wypad w Bieszczady w celu zwiedzenia innych osrodkow (wtenczas tez nie bylo ich wiele). Jako pierwszy odwiedzilysmy wlasnie na Żubraczem.To byl szok! Poraz pierwszy ktos nam poprowadzil profesjonalna jazde z dbaloscia o szczegoly.Ujelo nas (i do dzisiaj ujmuje ) naturalnosc miejsca w polaczeniu z ogromna wiedza i zaangazowaniem instruktora.A potem teren ktory snil mi sie po nocach i moje pierwsze w zyciu skoki! nie moglam sie dlugo otrzasnac z wrazenia-oczywiscie pozytywnego. Nie zwiedzalysmy juz zadnych stadnin. Zostalysmy w Poloninach a na Wole juz nie wrocilysmy .Najwyzej pogadac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 29.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 To coś z końmi w południowych klimatach http://www.youtube.com/watch?v=nq1oo_ejVzM A w Woli to jeździłem pewnie z 8 lat temu. Trochę tam pomieszkiwałem w dworku przy okazji pracy w Krośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.05.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Jak weekend - dlugi czy tez krotki bo roznie mowia - ale majowy. Ja w domku z racji chwilowego unieruchomienia TZ'ta ( kolanko bylo w naprawie ). Ale konsko tez bylo. Sobota i niedziela w stadzie ogierow w Starogardzie Gdanskim, byly fajne zawody, massssaaaaa koni. Pogoda byl sliczna, slonko caly czas. Tu fotki jakby ktos chcial. http://picasaweb.google.com/Spartankaa Dzis juz u nas pada od rana....Ale bylam na jezdzie, niech zyja kryte ujezdzalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A ja zaliczyłem piękną trasę w okolicach. gdzie jest tearaz Zeta. Przy okazji zwiedziłem: http://www.caw-borek.pl/. Ale tereny.. Tylko płasko, nie ma tych górek co w "naszej" okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 06.05.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 moje aktualne zdjecie z przed dwóch tygodni , tak się prazentujemy : ja i Spinny ale bym dzisiaj z niej poelciała na łeb, zatrzymała się przed drugą przeszkodą z podwójnej kombinacji, moja wina było za szybko i zrobiło się za mało miejsca na trzeci krok galopu a za daleko na skok po dwóch , zawahałam się i bym klasycznie przelciała nad przeszkodą ale instruktorka mówi o mnie , że ja to jestem chyba z cyrku bo złapałam się grzywy i ogłowia ( nie wiem jak) i wylądowałam na obu nogach obok konia. wszyscy mieli ubaw a mi aż dech zaparło na parę sekund ;P ale wsadzili mnie na konia znów, skacz jeszcze raz i nauczyłam się jak się powinno skracać krok żeby się zmieścić , bardzo nauczkę miałam. A Spinny dostała dużo marchewki za to że taka cierpliwa. http://img687.imageshack.us/img687/9324/dsc04213i.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 17.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Cichutko tu... To moze zagaje rozmowe Kucek przyszedl na inspekcje mojego boksu. http://img96.imageshack.us/img96/619/kopiowane26042010158.jpg Wieczorem pozalil sie,ze ja szarogesze sie w jego skromnej stajence a jemu nawet nie pozwolilam skosztowac jabluszka ze swojego złobu.fakt glupio wyszlo i wstyd mi.Nie wyzucajcie koni z domu!!! jest im naprawde bardzo przykro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 17.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Cocho, bo u nas wszyscy zalani..... przez deszcz oczywiście. Zeta już 5 tydzień na sex turystyce i dalej nic. Tak to jest jak się samemu nie ma czasu dopilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 18.05.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cocho, bo u nas wszyscy zalani..... przez deszcz oczywiście............ No wlasnie... Jesli tak dalej bedzie,a zapowiadaja,ze tak,to co z sianem ? A moze sie tej Twojej kobyle Amant nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.05.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No ale ja niestety tego za Amanta nie załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 18.05.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 bardzo milutki gość, też bym takiego nie wygoniła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cocho, bo u nas wszyscy zalani..... przez deszcz oczywiście. Zeta już 5 tydzień na sex turystyce i dalej nic. Tak to jest jak się samemu nie ma czasu dopilnować. Ale, ze co, ze 5 tyg i amant Zeta nie jest zainteresowany? U nas na Pomorzu na szczescie nie nie pada. Ale jak patrze w TV to az strach.... Mnie zmoglo chorubsko i nici z jazd Mam nadzieje, ze sie wylecze w tydzien, bo w przyszla srode zaczynam 5 dniowe warsztaty jezdzieckie w mojej ulubione agroturystyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 19.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ale, ze co, ze 5 tyg i amant Zeta nie jest zainteresowany? U nas na Pomorzu na szczescie nie nie pada. Ale jak patrze w TV to az strach.... Mnie zmoglo chorubsko i nici z jazd Mam nadzieje, ze sie wylecze w tydzien, bo w przyszla srode zaczynam 5 dniowe warsztaty jezdzieckie w mojej ulubione agroturystyce. No właśńie amant jest zainteresowany, ale nie wiem czy ta jakaś cnotliwa taka, czy innej orientacji W Krakowie niezłe jajca, nie widziałem jeszcze takiej wody tutaj nigdy, część miasta zamknięta. Ale u mnie tylko wypłukało trochę kamienia z tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No właśńie amant jest zainteresowany, ale nie wiem czy ta jakaś cnotliwa taka, czy innej orientacji W Krakowie niezłe jajca, nie widziałem jeszcze takiej wody tutaj nigdy, część miasta zamknięta. Ale u mnie tylko wypłukało trochę kamienia z tarasu. A propo Zetki to, ze sie tak wyraze, ktos bada czy ona ma te dni wlasnie?? W Krakowie ponoc zaczela sie ewakuacja schroniska dla zwierzat. Mamy tam nasza kolezanke z Nadziei Dobermana i jest przerazona jak to bedzie wygladac i gdzie dadza te psy. 700 psow w tym szpital, staruszki, koty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts