farida 14.10.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hej farida! przypadkowo natrafiłam na wasz koński wątek (od niedawna dopiero buszuję po forum- dopiero od wiosny wznosimy naszą chatkę) a tu taka niespodzianka - AFERKA w nowym domu! dwa urlopy z rzędu spędzalismy w Bieszczadach u kwitkoni, juz planujemy trzeci raz, stąd znamy twojego nowego konika. Uściskaj ją od nas bardzo!! pozdrawiamy wszystkich muratorowych miłosników koni!! No ,ale numer!! .Swiat maly jest . Usciskam ja ,a jakze! nawet jabluszko od Ciebie dostanie ! To juz teraz nie wyobrazam sobie,abyscie jadac do Kwiatkoni nie wdepli i osobiscie nie pomiziali Afery! pozdrawiam i ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zunia 24.10.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 SPARTANKAA : Gdzie jeździłaś na Cynamonie i kiedy pojechał z tej stajni? Piszę i pytam, bo teraz jestem jego właścicielką Jeśli możesz to powiedz mi trochę o nim ) Będzie mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 25.10.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Zunia - no prosze i na takim forum sie spotykamy Wyslalam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 16.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Ale cisza......nikt nie jezdzi? My po hali smigamy choc przyznam, ze nam remontuja caly czas cos na obwodnicy 3city ( przygotowania do Euro 2012 ) i jak ostatnio jechalam prawie 1.5godz na konie to mi sie odechcialo. Przed remontem spokojnie w 30min tam bylam. No ale coby miesnie nie zapomnialy to smigamy, np dzis. Pozdrawiam jesiennie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 16.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Śmiga się.. W niedzielę był Hubertus. Zjechało się ze 20 koni z okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 18.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Śmiga się.. W niedzielę był Hubertus. Zjechało się ze 20 koni z okolicy. A foty masz? Bo, nie wypominajac, zalgasz juz z kilkoma fotkami Ja finalnie nie pojechalam we wtorek, podlam po pracy. Bede nadrabiac w weekend, oby pogoda dopisala, bo chcemy w niedziele w terenik wyskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 18.11.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 (edytowane) Ale cisza......nikt nie jezdzi? Spartkankaa witaj ja jeżdżę....... ups, chyba sie zagalopowałam bo dopiero się uczę póki co jestem na etapie opanowania anglezowania Edytowane 18 Listopada 2010 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.11.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A foty masz? Bo, nie wypominajac, zalgasz juz z kilkoma fotkami Ja finalnie nie pojechalam we wtorek, podlam po pracy. Bede nadrabiac w weekend, oby pogoda dopisala, bo chcemy w niedziele w terenik wyskoczyc. Już bym dawno wkleił, ale to linkowanie itp mnie wkurza. A do tego ostatnio zawsze mi brakuje czasu. Ale coś pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam! Czy są wsród nas miłośnicy koni??? Jeżeli tak odezwijcie się!! Pozdrawiam! Paweł pół roku uczyłem się ale to kilka lat temu piękne i miłe zwierzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.11.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Niestety wszystko się pozmieniało od ostatniego razu jak wklejałem. Jak coś to poniżej link do zdjęcia z Hubertusa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Pam wklej tak : [img=[url=http://img257.imageshack.us/i/obraz031cu.jpg]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Pam wklej tak : [img=[url=http://img257.imageshack.us/i/obraz031cu.jpg]] Zdaje się, że tak właśnie wkleiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 19.11.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Spartkankaa witaj ja jeżdżę....... ups, chyba sie zagalopowałam bo dopiero się uczę póki co jestem na etapie opanowania anglezowania A gdzie jezdzisz? pam - ja Ty fotek nie widze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.11.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Nasz dzisiejszy terenik. Pogoda byla laskawa, wczoraj zaczelo padac o 11:00 i sie na szczescie do dzis wypadalo. http://img833.imageshack.us/img833/4076/67711960.jpg http://img143.imageshack.us/img143/2410/66834784.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.11.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Spartankaa - super! zazdroszczę tak czętych wypadów w teren póki co u mnie tylko hala teren może dopiero na wiosne ps. jak dobrze zrozumiałam to Ty z okolic Trójmiasta? ja na drugim końcu kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.11.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 ida2 - ja teren to tylko w weekend jak juz ale tez nie za czesto, wole jednak lekcje z moja Marta, swietnie uczy. No ale tereny tez maja niepowtarzalna atmosfere!Tak, ja mieszkam w Tczewie a jezdze konno w Gdansku, to fotki praktycznie z centrum Gdanska, bo mamy tu park w miescie potezny ( Trojmiejski Park Krajobrazowy ), ktory leci az do Gdynii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 21.11.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 czasem bywam w Twoich stronach, mąż ma rodzine w rumii długo już jeździsz konno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.11.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 (edytowane) Tak w miare regularnie to jakies.....dwa lata bedzie. Ale efekty nie sa proporcjonalne do ilosci wyjezdzonych godzin Edytowane 21 Listopada 2010 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.11.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 A gdzie jezdzisz? pam - ja Ty fotek nie widze.... No to będę coś dalej kombinował, ale do tego nie mam na razie internetu mobilnego. Mam tylko w pracy. No chyba że wyślę zdjęcia na maila i załączysz jak to już kiedyś bywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 23.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) pam link chyba najprościej w ten sposób wkleić: http://img257.imageshack.us/i/obraz031cu.jpg/ fajne widoczki lisa złapałeś?? Edytowane 23 Listopada 2010 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts