Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jazda konno - konie, jeździectwo, miłośnicy jazdy konnej

fijak9

Recommended Posts

Hej farida! przypadkowo natrafiłam na wasz koński wątek (od niedawna dopiero buszuję po forum- dopiero od wiosny wznosimy naszą chatkę) a tu taka niespodzianka - AFERKA w nowym domu! dwa urlopy z rzędu spędzalismy w Bieszczadach u kwitkoni, juz planujemy trzeci raz, stąd znamy twojego nowego konika. Uściskaj ją od nas bardzo!! pozdrawiamy wszystkich muratorowych miłosników koni!!

No ,ale numer!! :) :) :) .Swiat maly jest :) . Usciskam ja ,a jakze! nawet jabluszko od Ciebie dostanie ! To juz teraz nie wyobrazam sobie,abyscie jadac do Kwiatkoni nie wdepli i osobiscie nie pomiziali Afery!

pozdrawiam i ja .

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Ale cisza......nikt nie jezdzi? My po hali smigamy choc przyznam, ze nam remontuja caly czas cos na obwodnicy 3city ( przygotowania do Euro 2012 ) i jak ostatnio jechalam prawie 1.5godz na konie to mi sie odechcialo. Przed remontem spokojnie w 30min tam bylam.

No ale coby miesnie nie zapomnialy to smigamy, np dzis.

Pozdrawiam jesiennie

Beata

A foty masz? Bo, nie wypominajac, zalgasz juz z kilkoma fotkami :-)

Ja finalnie nie pojechalam we wtorek, podlam po pracy. Bede nadrabiac w weekend, oby pogoda dopisala, bo chcemy w niedziele w terenik wyskoczyc.

Już bym dawno wkleił, ale to linkowanie itp mnie wkurza. A do tego ostatnio zawsze mi brakuje czasu. Ale coś pokombinuję.

ida2 - ja teren to tylko w weekend jak juz ale tez nie za czesto, wole jednak lekcje z moja Marta, swietnie uczy. No ale tereny tez maja niepowtarzalna atmosfere!

Tak, ja mieszkam w Tczewie a jezdze konno w Gdansku, to fotki praktycznie z centrum Gdanska, bo mamy tu park w miescie potezny ( Trojmiejski Park Krajobrazowy ), ktory leci az do Gdynii.