ida2 15.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Spartankaa super! Zazdroszczę Ci tych galopików brzegiem jeziora czy morza Niestety u mnie galop nadal raczkuje a wiosną musiałam przerwać naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 31.07.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Sie wie Zdradzisz któż będzie tatusiem? Janowski Albedo: http://www.janow.arabians.pl/pl/oferta/ogiery/oo/opis.php?knr=15491&rok=2012 wyglada na to że się udało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 03.08.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Tfu...tfu...żeby nie zapeszyć. Tatuś pięęęęęęęękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.08.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Tfu...tfu...żeby nie zapeszyć. Tatuś pięęęęęęęękny ! zobaczymy co pokaże, widziałem jego potomstwo, ale to na razie same tegoroczne maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 03.08.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Mi ostatnio chodzi po glowie nauka jazdy konnej,ale bardziej dla relaksu i przyjemnosci,szukam wlasnie stadniny w poblizu i co myslicie o tej?sa zdjecia koni w galerii http://www.skj.pr.radom.pl/ ,chcialabym zeby mnie to wciagnelo i zeby nie bylo zadnych urazow:-)Chyba jutro sie zorientuje co i jak:-)Mam pytanie,jaki stroj zalozyc na pierwsza jazde? Pozdrawiam wszystkich milosnikow koni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 06.08.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja juz po pierwszej jezdzie,bylo super i dzisiaj zapisuje sie na kurs:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 18.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Bylam juz pare razy,czesto mam zakwasy i nauka nie jest taka prosta jakby sie wydawalo,ale mam dobrego instruktora i mysle ze bedzie coraz lepiej:-)A co slychac u profesjonalnych,zagozalych jezdzcow?Cos watek ucichl:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 21.08.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Bylam juz pare razy,czesto mam zakwasy i nauka nie jest taka prosta jakby sie wydawalo,ale mam dobrego instruktora i mysle ze bedzie coraz lepiej:-)A co slychac u profesjonalnych,zagozalych jezdzcow?Cos watek ucichl:-/ Witaj! Gratuluję !!!! Jesli cie wciągnie to przepadłaś!!! Tak jak wiekszosc nas. Zwykle nie da sie dzielic tej pasji z innymi ,a czesto kończy sie na własnym koniu albo nawet własnej stajni.To jak choroba. Bez upadków raczej sie nie da .Oby były jak najłagodniejsze .A w nauce bądz wytrwała,bo bez tego sie nie obejdzie także.Cała sztuka w tym,żeby w przyszłosci (oby jak najblizszej) jazda konna sprawiała radosc Tobie tak samo jak i konikowi którego bedziesz dosiadać. Pozdrawiam serdecznie.A inni pewnie zaczną sie lada moment odzywać i zdawac relacje z wakacyjnych galopad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 28.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) pam - jak tam mamusia? Potwierdzasz jakoś zaciążenie czy czekasz po prostu az natura sama zadziała? Daj znać! gaga33 - przepadłaś ale jak miło jest tak przepaść!!! Tak jak farida pisze, jak juz sie wpadnie w to to na inne hobby czasu mało, oj mało. Ja to cierpie na totalny brak czasu.....wykańczamy domek ( juz ida kafle, sufity, malowanie - do grudnia chyba sie uda wprowadzić! ). Ale jak tylko moge śmigam do stajni. Z nowości u nas to mamy kolejnego fundacyjnego konika - grubaska takiego z 150 w klebie - sliczny Tak wiec mamy juz 16 kopyt pod opieka. Starsze klacze chorują, jedna ma własnie rozpoczętą serie zastrzyków z kwasu hialuronowego. Oby pomoglo, bo inaczej nie bedzie mogła chodzic na padok a co to za zycie dla konia, tylko w boksie??? Nie...musi sie udać! Ja sobie dalej jeżdżę, dalej jestem sztywna i czesto - ale coż - starość nie radość... A.....w październiku jadę na swojego pierwszego Hubertusa. Chcę sie wystroic i kupie sobie bialuteńkie bryczesy - a co Edytowane 28 Września 2012 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 31.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Nie potwierdzałem, ale na dzisiaj to już ją nieźle wybuliło . Teoretycznie przy negatywnym potwierdzeniu do konca września, oddają kasę za stanówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 21.12.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) pam i jak mamusia? Troche wspomnień z Hubertusa http://fotoo.pl//out.php?i=459725_z-lisem1.jpg http://fotoo.pl//out.php?i=459724_hubertusa-czas-zaczac-.jpg A tu juz zima. Nasze fundacyjne koniki dostały nowe derki, tu nasza seniorka. http://fotoo.pl//out.php?i=459723_babka.jpg Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Spartankaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 01.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Wesołego Nowego Roku dla wszystkich "okołokoniowatych" i reszty świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.01.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 hej hej, coś nowego w temacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 29.01.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 W ostatnią niedzielę fantastycznie się galopowało po śniegu. Pozdrawiam koniarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 05.02.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ale za to w tą niedzielę już po potężnych rozlewiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 03.05.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 pam- jak mama i maluch? ja od miesiąca współdzierazawie konika - trakenik sliczny - 5 min od domu w stajni wiec jestem u niego kazdego dnia. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 21.09.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Chętnie dołączę do Waszego grona. jeżdżę rekreacyjnie konną, kocham konie. Niestety teraz muszę odłożyć moją pasję na później, aż się dzidziuś urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 21.09.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 A zapomniałam dodać, że ciężko będzie mi z tym, bo jeździłam raz w tygodniu. Ale może w przyszłości będę miała swojego konia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 26.10.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Chętnie dołączę do Waszego grona. jeżdżę rekreacyjnie konną, kocham konie. Niestety teraz muszę odłożyć moją pasję na później, aż się dzidziuś urodzi. AldiS ja wróciłam do jazdy na wakacjach po 5 latach przerwy właśnie związanej z urodzeniem syna, sprawami dnia codziennego, wychowaniem i budową. W moim przypadku pierwsza jazda po przerwie była walką o przeżycie;). Jak na razie nie jeżdżę regularnie a tylko minimum raz w tygodniu ma sens bo inaczej każda jazda będzie ciężka ze względu na brak kondycji. Czas Hubertów nadszedł Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Hej, jest tam ktoś jeszcze ze starych czasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts