braza 03.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czapsy? to chyba są takie westernowe, długie z frędzelkami Co kraj to obyczaj U nas sztylpy to czapsy, po prostu I tak wszyscy o co chodzi. Jarkotowa - faktycznie jeździectwo to drogi sport, ale wierz mi, dopóki Twój synek nie dojrzeje całkowicie do pewnych rzeczy, szanuj swoje pieniądze. Znam i mogę przytoczyć mnóstwo przykładów na zupełnie bezsensowne wydanie pieniędzy, bo "dziecko chce jeździć" i po 3-4 miesiącach zgrzytanie zębami, bo dziecku się odechciało Kup w miarę dobry kask i ochraniacze na łydki (jakby się nie nazywały ), a później zobaczysz. Jeśli synek złapie bakcyla na maksa - możesz in westować dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zmienna 03.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 http://b33.grono.net/162/186/gallery-26923126-500x500.jpg a to jest ta klaczka - nie wiem czy pokazywałam ją (ma boczki zapadnięte od tego żywienia które prowadzi jej właściciel i zero mięśnia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zmienna - wybacz mi szczerość - ale wcześniej tego nie zauważałaś ? Na Twoim miejscu już dawno przeprowadziłabym z właścicielem rozmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zmienna 03.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 rozmawiałam nie raz ale właśnie poskutkowało - dostaje owies... ale ogólnie nie słucha się mnie mówię mu co i jak a on i tak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A nie ma kogoś w pobliżu, kto by tego dopilnował? Może jakiś zaprzyjaźniony pracownik? Albo postrasz "dziada" czymś? kimś? Konie w mojej stajni rarytasów nie jedzą, ale też nie są głodzone, oj nie!!! Mogłabym parę niepochlebnych opinii wyrazić o właścicielu, ale o karmienie koni to naprawdę dba!!! bo zasuwają te koniki cały sezon, aż żal patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 03.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Tak właśnie zamierzam zrobić. Będę śledziła wątek i odezwę się za jakiś czas.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zmienna 03.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 to jest gospodarstwo, tzn działka a koń jak pies traktowany by popatrzeć i od czasu do czasu przegonić po padoku. Po prostu genialnie... będę próbowała się z nim rozmówić, boję sie jednak bo będę wyjeżdżać i nie będzie mnie miesiąc koleżanka będzie przychodzić jak tylko znajdzie chwilę ale wiesz jak to może wyglądać, ostatnio mnie nie było 13 dni to jak ona przychodziła co drugi dzień to go w ogóle nie spotkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 08.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zgadałam się ostatnio na spacerze z psem z dziewczyną i okazało się, że ona też koniara. Szuka jakiejś stajni koło Łodzi, w której mogłaby trenować ujeżdżenie. Zaczyna tam studiować w tym roku. Nic nie mogłam jej poradzić, ale może tu się znajdzie ktoś, kto wie? Agduś czy mozesz mi polecić jakąs stadninę w okolicach Krakowa, w której warto zapoznac się z jazdą konną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Hej Kochani!! Zaczynamy spadać w rankingu No to uprzejmie zapraszam do dalszych dyskusji, chyba nie oprzecie się takiemu uśmiechowi http://images30.fotosik.pl/57/730ed5b236c87c8emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 14.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 piękny uśmiech !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.08.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Zgadałam się ostatnio na spacerze z psem z dziewczyną i okazało się, że ona też koniara. Szuka jakiejś stajni koło Łodzi, w której mogłaby trenować ujeżdżenie. Zaczyna tam studiować w tym roku. Nic nie mogłam jej poradzić, ale może tu się znajdzie ktoś, kto wie? Agduś czy mozesz mi polecić jakąs stadninę w okolicach Krakowa, w której warto zapoznac się z jazdą konną ? Niestety, przykro mi bardzo, ale od ładnych paru lat nie praktykuję (z drobnymi wyjątkami w okolicach Kołobrzegu ). W okolicy Krakowa mieszkam znacznie krócej, więc nie mam pojęcia, gdzie warto tutaj pojeździć. Zresztą każdy szuka czegoś innego, jednemu zależy na świetnych terenach, innemu na dokładnym szkoleniu w kierunku konkretnej dyscypliny, jeden szuka tanich jazd inny "wypasionego" ośrodka, superwarunków i ekskluzywnego towarzystwa. Można by tak wymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Hej Agduś Miło Cię znowu czytać Czy Twoja córcia już jest na obozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Tak, jest od dzisiejszej nocy i, wyobraź sobie, już wie, że mają odwiedzić Dziki Zachód! Poślę Ci na prive jej numer komórki, a swoją drogą dam znać, kiedy już będzie znała termin wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Tel. mam. Dziewczyny się wymieniły Zadzwonimy do Niej. Tylko powiedz mi jeszcze raz, bo ja znowu te miejscowości mylę: Sianów czy Sianożęty?? A my z cócią zrobiłyśmy sobie dzisiaj total odbój i pojechałyśmy zmęczyć się fizycznie Wsiadłam po dłuższym czasie na moją Księżniczkę Brazylię i odnoszę wrażenie, że Księżniczka też była w szoku, bo nie robiła głupich dowcipów. Lubię ją tak zaskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Sianożęty.Dziwne, bo podczas jazdy odniosłam wrażenie, że Brazylia jest daleka od robienia jakichkolwiek kawałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Brazylia to taka bestia, że tylko co niektórym robi dowcipy, poważnie Czasami mam nieodparte wrażenie, że ta czterokopytna księżniczka dobrze wie na co i z kim może sobie pozwolić. Jestem dziwnie spokojna, że następna jazda na niej nie obejdzie się już bez niespodzianek Nie mogę sobie darować i przedstawię ją ogółowi trochę szerszemu. Zdjęcie robione przeze mnie w dziwnej pozycji, bo prawie na leżąco przy jej kopytach. http://images29.fotosik.pl/24/37f14e147805239emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Gdy weszłam dzisiaj do stadniny zobaczyłam takie oto cudo na wybiegu http://images27.fotosik.pl/62/c297a652bf22b9acmed.jpg Fryzyjczyk Argon naszej młodej kaskaderki. Jest po prostu śliczny http://images26.fotosik.pl/62/10bcb6525c286844med.jpg ... czyż nie I jeszcze jeden cud natury - zachód słońca na padoku. Aż chce się jeździć http://images26.fotosik.pl/62/3ef84f3618fb221cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hej! Nie lubicie Fryjskich koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 21.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hej! Nie lubicie Fryjskich koni Lubimy, lubimy... a lubicie konnych rycerzy ? Bo ja tak.... http://dopuser.republika.pl/chwa3.jpg Fotka z niedzielnego Turnieju Rycerskiego w Chwarszczanach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Fajne Masz więcej zdjęć? Lubię takie klimaty Chciałabym na włąsne oczyska ujrzeć taki pojedynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts