monciaz 18.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 witam proszę o pomoc w wyborze firmy chcę zakupić okna z firmy Petecki bądź oknoplast kraków jeśli ktoś ma z jednej bądź drugiej firmy to proszę przedstawić wszystkie za i przeciw . dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 18.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Ja posiadam okna z firmy OKNOPLAST Kraków od 6 lat i jestem zachwycony. Dla mnie jest to lider. Na razie jestem zdecydowany na okna drewniane, jeśl jednak coś by mi odbiło napewno brałby z OKNOPLASTU ponieważ dla mnie są sprawdzeni i niezawodni. Z montażystów od nich też byłem zachywocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Potwierdzam oknoplas jest moim zdaniem najlepszym producentem okien w Polsce mam w bloku takie okna tez od 6 lat i sprawuja sie wysmienicie do swojego domu wybrałem okna innej firmy Oknopol i teraz załuje okna sa do bani serwis do dupy i sprzedawcy maja wszysctko w nosie. Zaoszczedzilem na oknach 800zł to taka była róznica w cenie a teraz załuje. Nastepne okna jakie kupie to napewno bedą tylko i wyłacznie oknoplast i zadne inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia81 18.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Zdecydowanie polecam OKNOPLAST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 23.09.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Mam oknoplast i jest super, tylko nie wiem czemu firma z taką renomą liczy sobie ekstra za plastikową (ciepłą) ramkę. Powinna byc w standardzie. W sumie współczynnik u=1 tez jakos nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 23.09.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Mam oknoplast i jest super, tylko nie wiem czemu firma z taką renomą liczy sobie ekstra za plastikową (ciepłą) ramkę. Powinna byc w standardzie. W sumie współczynnik u=1 tez jakos nie zachwyca Oknoplast nie ma w ofercie tworzywowych ramek, ta "ciepła" za dopłatą to stalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.09.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 znaleźć temat z 2007 aby reklama była to musi wam zależeć i albo nowe biuro albo straszne plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.09.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 W dodatku koles pojawil sie na wielu forach i prowadzi sam ze soba dyskusje, sam sobie daje plusy itp. Pewnie szef powiedzial, ze jak nie poprawi sprzedazy to go zwolni i w rozpaczy wpadl na tak desperacki pomysl:) Ja zglaszam te posty adminowi (szybko wychwyci, jesli koles ma dwa niki z jednego IP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 23.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Witam finlandia - słusznie czynisz. zapewne sypną się BANy a Pan/Panowie zrobią taką robotą dużo więcej szkody Peteckiemu, choć z drugiej strony mówi się, że nie ważne jak o nas mówią ważne, że MÓWIĄ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts