peez 18.02.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH! Mam do sprzedania 2 szt brodziki wedi fundo 90x90 cm z syfonem (syfon poziomy) . Nowe nigdy nie używane, w oryginalnym opakowaniu. Płaciłem za nie po 1100 za sztukę- naprawdę zainteresowanych proszę o ewentualne propozycje cenowe. Brodziki służą do zabudowy na płasko na poziomie podłogi i dają gwarancję 100% szczelności. Niestety u mnie nie dało się zastosować- ze względu na to, że musieliśmy przesunąć nieco kabiny w stosunku do pierwotnego projektu- a niestety w "nowych" miejscach kabin podłogą przebiegają rurki od c.o. i podłogówki - więc syfon brodzika się nie zmieści link do strony importera: http://www.wedi.pl/4-4.php Mój mail: [email protected] Jestem z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts