lukasrhcp 18.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Chciałbym wycyklinowac mozaike w pokoju,mam w zwiazku z tym pytanie,czy jesli mozaika jest krzywa,to czy mozliwe bedzie przybicie listew parkietowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judo23 13.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam,mam w mieszkaniu podłogę z płyt wiórowych, udało się wypoziomować, lecz w niektórych miejscach jest zapadnięta około 3mm. Czy może Ktoś mi pomóc w kwestii szpachla, jakiego najlepiej użyć?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 szpachlą można zatkać szpary. Nie da się wyrównać zapadniętej powierzchni. Znaczy się da, ale na krótko lukasrhcp chodzi ci o listwy przyścienne? jeżeli mozaika jest bardzo krzywa, to listwa będzie miejscami odstawać od podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts