premiumpremium 22.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Widziałeś papę? Widziałeś membranę? Przecież jesteś ewidentnie przekonany do papy. To papuj ten dach Ewidentnie to za mocne słowo Widziałem papę, widziałem kilka różnych folii na dachach... porozmawiam jeszcze z wykonawcą jak go w końcu znajde i zobaczymy. Dzięki za odpowiedzi Porozmawiaj I wybierz to, co jest dla Ciebie najkorzystniejszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 22.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Sail daj nam znać co się dowiedziałeś. Jestem ciekawa innych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Deskowanie lub Cienka OSB i papa. Oczywiście poprawnie wykonana skuteczna szczelina wentylacyjna pomiędzy deskowaniem (OSB) a izolacją cieplną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Deskowanie lub cienka OSB i papa. Oczywiście poprawnie wykonana skuteczna szczelina wentylacyjna pomiędzy deskowaniem (OSB) a izolacją cieplną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luce81 25.02.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dzięki za kontynuacje tematu.Czytałem nowego muratora i troche mnie to oświeciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 25.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dzięki za kontynuacje tematu.Czytałem nowego muratora i troche mnie to oświeciło. Obecnie płyta OSB jest tańsza tylko w BCMB na Wyścigowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luce81 25.02.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 czy ty dawałes płyte zamiast desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luce81 25.02.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 jak wychodzi płyta w porównaniu z deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 25.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 jak wychodzi płyta w porównaniu z deskami Płyta OSB kosztuje trochę drożej niż zwykłe deski sosnowe. Ale za to ma sporo zalet: 1/ nie trzeba jej impregnować; 2/ jest dużo trwalsza; 3/ zabudowa oparta o płytę OSB jest prosta i równa; 4/ czas wykonania deskowania jest sześciokrotnie krótszy od deskowania deską; Oczywiście sam zastosowałem do deskowania płytę OSB. Nawet na dwóch dachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Pioro nie jest przystosowane podobnie jak w dwd Jak sobie radzicie z nietypowymi polaczeniami , czyli w miejscach , w ktorych nie mozna polaczyc na pioro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts