respond 18.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam!Czy ktoś z forumowiczów załatwiał pozwolenie na wjazd na budowę "ciężkiego sprzętu", gdy ulice dojazdowe do działki mają ograniczenie 3,5t?Interesuje mnie miejsce (prawdopodobnie Zarząd Dróg Miejskich), czas oczekiwania i ew. opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 18.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Czas otrzymania dokumentow to ok 2 tygodni. Trzeba sprawdzić czy ten znak jest postawiony legalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eminow 19.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 U mnie dot. drogi gminnej więc pisałam do Urzędu Gminy. Nic nie kosztowało. Po 2 tyg. przysłali pismo ze zgodą na czas określony, chyba na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts