printers 18.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Szukam ekipy do budowy domu w okolicach Wołomina, początek budowy lipiec-sierpień 2007. Buduję http://www.mgprojekt.com.pl/domki/komfortowy2/index.php Oprócz domu bedzie do postawienia budynek gospodarczy i ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomson 19.02.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Chętnie wykonam suchą zabudowę z płyt GK (ocieplenie poddasza, ścianki działowe, sufity podwieszane itp.). Proszę o przesłanie więcej danych w celu przygotowania oferty. pozdrawiam TR 0606/397 497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaga 19.02.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 pan karol budował dlanas dom godny polecen uczciwy i zetelny 500506564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaga 19.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 pan karol budował dlanas dom godny polecen uczciwy i zetelny 500506564 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riood4 20.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Szukam ekipy do budowy domu w okolicach Wołomina, początek budowy lipiec-sierpień 2007. Buduję http://www.mgprojekt.com.pl/domki/komfortowy2/index.php Oprócz domu bedzie do postawienia budynek gospodarczy i ogrodzenie. No to będziemy prawie sąsiadami . Ja właśnie kończę inwestycję w Kobyłce (w najbliższy weekend zaczynamy się przeprowadzać). Pracowała u mnie świetna ekipa, robili konstrukcję dachową i wykończeniówkę, ale wiem, że stawiają również domy i wykonują masę innych prac. Namiary mogę podać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 25.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 INSTALACJE ELEKTRYCZNE - MONTAż I WYKONAWSTWO - DOKUMENTACJA POWYKONAWCZA WRAZ ZE ZDJęCIAMI PROWADZONEJ INSTALACJI - MOżNA ZAREZERWOWAć TERMIN (TO NIC NIE KOSZTUJE) - KONTAKT 513-576-219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
printers 26.02.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Szukam ekipy do budowy domu w okolicach Wołomina, początek budowy lipiec-sierpień 2007. Buduję http://www.mgprojekt.com.pl/domki/komfortowy2/index.php Oprócz domu bedzie do postawienia budynek gospodarczy i ogrodzenie. No to będziemy prawie sąsiadami . Ja właśnie kończę inwestycję w Kobyłce (w najbliższy weekend zaczynamy się przeprowadzać). Pracowała u mnie świetna ekipa, robili konstrukcję dachową i wykończeniówkę, ale wiem, że stawiają również domy i wykonują masę innych prac. Namiary mogę podać na priv. Pozdrawiam Dzięki za zainteresowanie, ale już dostałem od Ciebie namiary na ekipę przy okazji innego wątku. Na pewno będę się z nimi kontaktował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts