mkkafe 18.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Moze ktos sie orientuje i jest w stanie mi odpowiedziec: krotki opis sytuacji:miesiac temu zlozylam wniosek o pozwoleniezmienily sie moje plany, wlasciwie do tego stopnia ze potrzebuje zmienic wniosek (inny projekt, inna technologia, ta sama dzialka, te same warunki zabudowy) kiedy lepiej wycofac wniosek: przed decyzja (moze ona juz byc w tym tygodniu) czy juz po. Czy wiaze sie to z dodatkowymi okolicznosciami (oplaty, wydluzenie czasu calej procedury o uprawomocnienie sie decyzji a potem jej odwolania...)Help!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga81 18.02.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 jeżeli wycofiesz wniosek od razu zaoszczędzisz na czasie, bo gdy już wydzadzą Ci decyzję, będziesz musiała ją zmienić i zaczniesz całą procedurę od nowa,a tak to wycofasz wniosek i zaczniesz znowu od "zera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga81 18.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 a poza tym nie będziesz się odwoływać od decyzji, ale zmieniać decyzję o pozwoleniu na budowę, bo niby dlaczego miałabyś się odwoływać?? od czego, od tego, że zmieniłaś zdanie co do projektu?? nie ma czegoś takiego. jeżeli miałaś zrobiony projekt zgodnie z prawem budowlanym (a miałaś skoro masz mieć już w tym tygodniu decyzję) to nie uznają Twojego odwołania, będziesz musiała zmieniać pozowlenie na budowę - trzeba zrobić projekt zamienny i zacząć procedurę od nowa. ja radziłabym wycofać wniosek - udaj się do wydziału gdzie złożyłaś wniosek i tam powinni Ci powiedzieć co powinnać napisać w piśmie o wycofanie wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.02.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 dziekijutro do niej zadzwonie i powiem ze chce zrezygnowac - jesli uzna to za pilne - wezme dzieciaki pod pache i polecedzieki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts