OKRUSIO 18.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 witam wszystkich budowniczych. Od miesiąca czytam ten wątek i jestem pod wrażeniem . Czyta się to wszystko jak dobrą książkę o problemach budowlanych, nie brakuje nawet historii kryminalnych (działka z lasem). Wasze uwagi i porady pomogły nam zdecydować się na ten śliczny dom . Dom w groszku 2 to to co nam odpowiada. Ale z zakupem projektu czekamy na wztkę. Ma być w tym tygodniu. Mam już wycenę od firmy budowlanej. Stan surowy otwarty 105 000 tys. materiały jak w projekcie. Stan pod klucz 248 000 tys. bez podłóg i białego montażu. No i pewnie bez pieca. Czekam teraz na nową wycenę samej robocizny, bo to było z ich materiałem, a wolę kupować sam. Mam pytanie: czy ma ktoś z was wycenę z okolic Krakowa? tylko aktualną, bo ceny groszkowych weteranów z zeszłego roku to już marzenia Nikt z was nie pisze o kolektorach słonecznych , czy ktoś to będzie zakładał? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts