Darth_Maul 02.06.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Witam. Na wstępie zaznaczam, ze nie chodzi mi o to by koniecznie dostać nagrode. Chodzi o sam fakt. Pierwszą ( chyba Parasol) wygrałem 2 miesiace temu , druga jakos teraz. Redakcja w jakims watku powiedziała, ze nagrody są w dziale wysyłek. Było to 9 czerwca. I nic... Jesli one zostały wysłane, to chyba przez dział wysyłek w Singapurze i chyba płyną do Polski statkiem. Chodzi o sam fakt. Jesli redakcja ma bardzo poważne opóżnienia, to niech to uczciwie powie, a nie co chwila zwodzi.Szczerze powiem, ze znudziło mi sie czekanie. Parasole mam w domu i to kilka, a i kubków tez troche mam. A jeśli te z Muratora maja jakies problemy z dotarciem to trudno. Bede miał wiecej miejsca w szafie i szafkach kuchennych. PozdrawiamZrezygnowany Darth Maul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 bravooo...po 3 miesiacach piję sobie kawke z zółtego kubeczka... z napisem Murator.. Darth...cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 04.06.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Darth masz rację. Lepiej powiedzieć: "Parasole będą za dwa miesiące", niż zwodzić twierdząc, że nagrody są wysyłane. To tyle z narzekania. Mi pozostaje dalej czekać. Pozdrawiam Stęskniony nagród Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 04.06.2003 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Redakcjo prosimy nie sciemniać, ale uczciwie sie przyznać, ze np. nie macie, albo ze będa za 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.06.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Darth, ale jesli redakcja obiecala ci kubek 9 czerwca, to chyba jeszcze jest do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 04.06.2003 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Tak masz racje pomyliłem daty )), bardziej chodzi mi o parasol który idzie do mnie kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 07.06.2003 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 PARASOL WRESZCIE DOTARŁ..... DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Redakcyjo..... dzięki bardzo za taki duuuuuuzy kubeczek, raczej kubeł..( ładny) teraz bede piła 2 kawki odrazu... Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts