bingo-ada 19.02.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 http://www.teko.net.plCzy ktoś ma, użytkuje? Proszę o opinie, widzieliśmy te schody w salonie firmowym i prezentują się dużo lepiej niz na zdjęciach, wyglądają na porządne, cena też nie jest zbrodnicza, poza tym świadczą serwis, renowację itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_Wroc 19.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Nie wyglądają żle, natomiast ceny katalogowe mogą wprowadzić w bład - najlepiej skontaktować się i zlecić wycenę - jest (była) bezpłatna. W moim przypadku okazało się, że cena w stosunku do katalogowej się podwoiła..., do tego dochodzi cena balustrady i mit taniości prysł. Ale zaznaczam, tak było w moim przypadku - dosyć skomplikowanych schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 19.02.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Właśnie Teko robiło mi wycenę, za same schody nie wyszło najgorzej, natomiast mamy ponad 15mb balustrady (antresola + klatka schodowa na górze + wzdłuż schodów) i z balustradą wyszło ok. 26 tys. Może na pierwszy rzut wydaje się to sporo, ale braliśmy pod uwagę w sumie najdroższą opcję barwionych schodów, najdroższą balustradę - i ta cena w porównaniu z ofertami innych firm nie jest najwyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 19.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ceny maja straszne ,ja mialem taka wycene: 14 stopni + podest + balustrada 17 tys. Balustrady 5 m.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 a kto może polecić inną, tańszą firmę byle nie sprzedawali badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 19.02.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ceny maja straszne ,ja mialem taka wycene: 14 stopni + podest + balustrada 17 tys. Balustrady 5 m.pozdr Hihihi, ja mam wycenę z Marchewki - 17 stopni, bez podestu, 15 mb balustrady, 49 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 19.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Jestem świeżo po wyborze schodów i wierzcie mi, że prześledziłem wszystko co możliwe Sam zdecydowałem się na schody firmy: http://www.zlem.com.pl/ Warte rekomendacji są też: http://www.rintal.pl/ i polecane już http://www.schody.wroc.pl/ Wszystkie (zabiegowe, 14-15 stopni z podestem, balustradą dług. 5-6 m) w cenie od 11-15.000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 20.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 http://www.teko.net.pl Czy ktoś ma, użytkuje? Proszę o opinie, widzieliśmy te schody w salonie firmowym i prezentują się dużo lepiej niz na zdjęciach, wyglądają na porządne, cena też nie jest zbrodnicza, poza tym świadczą serwis, renowację itp. Podciągam wątek - ktoś może ma? Co sądzicie o firmie? Ja bym chciała od nich barierkę szklaną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 06.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 tym razem ja podbijam jestem zainteresowany schodami z tej firmy. Zmartwił mnie jeden z wątków znalezionych na necie ze schody trzeszczą i sie rozwarstwiają. Co prawda to bodajże 3 opinie jednak to martwi. Proszę o wypowiedzi wszystkich którzy maja schody z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 23.05.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 I co nikt nie ma schodów tej firmy? Zrobili mi wycenę, jest do przeżycia. Jestem z Krakowa i to dodatkowy atut, bo są na miejscu. Za 14 stopni zabiegowych plus barierka wyliczyli 13 000. Proszę może wreszcie ktoś się wypowie kto ma schody od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 02.09.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Witam serdecznie.... ja mam od nich balustrade szklana i jestem bardzo niezadowolony z obsługi klienta przez tą firmę. Edytowane 4 Listopada 2014 przez duss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Borsuk 25.10.2017 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Tak czytam i trochę się zastanawiam. Wybudowałem dom niedaleko samej fabryki. Zamówiłem w Teko podłogi. Obsługa i wszystkie formalności wydały mi się OK. Zobaczymy przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polerka 25.10.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Hihihi, ja mam wycenę z Marchewki - 17 stopni, bez podestu, 15 mb balustrady, 49 tys. To zupełnie jak 4mb samochodu Dacia kosztuje 40k, a takie samo 4mb BMW już 140k a przecież to samochód i to samochód.. tak jak to balustrada i to balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszDunin 08.11.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Z czystym sumieniem mogę polecić Teko. Zamówiłem schody, podłogi i balustrady i jestem zadowolony Żona natomiast zakochała się w stole, który zobaczyła w fabryce i pewnie nie da mi spokoju aż go nie kupię. Co do cen nie są najtańsi ale do najdroższych też nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts