naszamyrcha 02.06.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 wlasnie zrobili mi tradycyjne tynki wapienno-piaskowe, kiedy mozna klasc gladz?czy czekac az calkowicie wyschna? czy mozna wczesniej? ps. czy powinnismy zagruntowac tynki? pozdrawiamMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.06.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 gladz z czego - gipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 a co to za firma że nie potrafi wykonać dobrego tynku od razu teraz jest tak że tynk cementowo wapienny będzie przykryty innaczej zachowujacym się materiałem brrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszamyrcha 02.06.2003 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 firma jest ok, bardzo ladnie zrobili, ale choc bys nie wiem co robil to efektu gladzi gipsowej z piachu i wapna nie uzyskasz, stod moja chec polozenia w salonie i holu gladzi gipsowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.06.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Koniecznie trzeba czekać aż wyschnie, w zależności od grubości warstwy tynku, nawet dwa tygodnie. Poczytaj MURATOR 6/2003 - jeszcze w kioskach, jest tam bdb artykuł o tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Rozmawiałem z przedstawicielem Atlasa na ten temat. Tynki mozesz szpachlować dopiero po miesiącu.Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SwFranciszek 02.06.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 A ja Ci radze, abys poczekał z gładziami do ostatniej chwili. Jeżeli możesz wykonywać inne prace to je wykonuj. Im dłuzej tynki beda mogly schnac tym mniej mikropęknieć na gladzi. Pękniecia te zobaczysz i tak w większości po malowaniu.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts