Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki "dom" jest popularny? Ilość pięter?

Jakiej wielkości / typu odpowiada najbardziej Ci domek?  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej wielkości / typu odpowiada najbardziej Ci domek?

• Parterowy
    • parterowy z poddaszem u

Recommended Posts

czyli, co każdy z nas preferuje najbardziej. Kończę opracowanie pewnej pracy i potrzebuję kilka odpowiedźi na małą ankietę :) Rozbiłem ją na kilka tematów, aby było łatwiej odpowiadać :) Z wyników powinien wyjść model najbardziej popularnego, budowanego w naszym kraju domu.

Zapraszam do zabawy.

Pytanie pierwsze:

Jakiej wielkości/ jakiego typu najbardziej odpowiada Ci domek?

parterowy z poddaszem użytkowym - do tej grupy proszę zaliczać wszelkie domki z skosami na poddaszu z ścianą kolankową do 80 cm,

parterowy z poddaszem użytkowym o wysokich ściankach kolankowych - do tej grupy proszę zaliczać wszelkie domki z skosami na poddaszu z ścianą kolankową powyżej 90 cm

piętrowy - wszelkie domki z piętrem pozbawionym skosów. Jeżeli występują płaszczyzny z skosami to proszę go zaliczyć do domków z poddaszem użytkowym.

Nie ma dla mnie opcji.

Mam parterowke z trzema kondygnacjami

piwnica , parter - czesc mieszkalna , poddasze nieuzytkowe w przyszlosci uzytkowe.

Zaznaczasz : parterowy z poddaszem użytkowym.

O piwnicach będzie w kolejnym zestawie pytań - nie chciałem w jeden dzień zasypać forum 30 pytaniami - lepiej podzielić to na 3-4 rzuty. :p 8)