Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki "dom" jest popularny? Garaż?

Jaki garaż?  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki garaż?

Recommended Posts

W obecny domu mam garaż w podpiwniczeniu...Efekt jest taki, że co prawda mogę wysiąść tzw. sucha nogą, ale zakupy targam po schodach do kuchni...Albo jednak, nie chcąc wdrapywać się po schodach, wychodzę z garażu na dwór i drepczę naokoło domu do wejścia...Jedno i drugie jest super

:-?

W domu, który teraz budujemy garaż jest na tym samym poziomie co reszta domu ( typowa parterówka ), połączony przejściem...Nie będę musiała ani wdrapywać się po schodach, ani wychodzić na zewnątrz...

Garaż dwustanowiskowy...

• 2 weeks później...
Dopiero przymierzamy sie do budowy domu, ale ja koniecznie upieram sie przy garażu dwustanowiskowym. Mamy jedno auto. Na działce nie będzie budynku gospodarczego i w związku z tym w tym w garazu, obok auta, ma sie zmieścić mnóstwo innych potrzebnych sprzętów - rowery, kosiarka, narzędzia ogrodnicze, opony letnie/zimowe, akcesoria samochodowe, sanki dla dziecka, meble ogrodowe w przechowaniu na zimę. Wychowałam sie w domu jednorodzinnym i wiem ile rzeczy jest przydatnych i jaki jest problem kiedy nie ma gdzie tego upchnać. A jak jest większa powierzchnia przechowywania, to łatwiej utrzymać porządek.