a_gnieszka 21.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Na razie nie będziemy mieli żadnego W przyszłości planujemy wolnostąjący albo dobudowany do domu, jednostanowiskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 21.03.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ja mam garaż dwustanowiskowy 67 m2 w tym 11 m2 kotłownia, i myślę że nie będe zmuszony o stosowania żadnych blaszaków, szopek, dobudówek itp Myślę że pomieści dwa samochody, może w przyszłości skuter, rowery kosiarkę i wszystko co potrzebne, w końcu między innymi oto chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 22.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 W obecny domu mam garaż w podpiwniczeniu...Efekt jest taki, że co prawda mogę wysiąść tzw. sucha nogą, ale zakupy targam po schodach do kuchni...Albo jednak, nie chcąc wdrapywać się po schodach, wychodzę z garażu na dwór i drepczę naokoło domu do wejścia...Jedno i drugie jest super W domu, który teraz budujemy garaż jest na tym samym poziomie co reszta domu ( typowa parterówka ), połączony przejściem...Nie będę musiała ani wdrapywać się po schodach, ani wychodzić na zewnątrz... Garaż dwustanowiskowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.03.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 My na razie: wiata dwustanwowiskowa ze składziekiem węgla i komórką. Później: z tej wiaty planujemy zrobić dwustanwiskowy wolnostojacy. Przjscie 5 kroków z garazu do domu, nawet w deszcz mnie jakoś nie przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 22.03.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jednostanowiskowy i to bez żadnych szleństw wymiarach (ograniczenie przestrzeni niestety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 W naszym garażu zmieszczą się 2 auta ale tak smiesznie trochę, bo jedno za drugim "Uroki" wąskiej działki... W następnym domku to chyba wiatę sobie wybudujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 26.03.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 My mamy dwustanowiskowy, bo samochody też są dwa, a poza tym garaż to takie małe królestwo męża, tak więc musi tam mieć trochę przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mira0 05.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dopiero przymierzamy sie do budowy domu, ale ja koniecznie upieram sie przy garażu dwustanowiskowym. Mamy jedno auto. Na działce nie będzie budynku gospodarczego i w związku z tym w tym w garazu, obok auta, ma sie zmieścić mnóstwo innych potrzebnych sprzętów - rowery, kosiarka, narzędzia ogrodnicze, opony letnie/zimowe, akcesoria samochodowe, sanki dla dziecka, meble ogrodowe w przechowaniu na zimę. Wychowałam sie w domu jednorodzinnym i wiem ile rzeczy jest przydatnych i jaki jest problem kiedy nie ma gdzie tego upchnać. A jak jest większa powierzchnia przechowywania, to łatwiej utrzymać porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zdecydowanie garaż dwustanowiskowy. Samochód na zewnątrz i dzieci. Lakiernik by się ucieszył, ja trochę mniej. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaF1719499921 06.04.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 podwójny 570 x 700 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 08.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 dwustanowiskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts