Artur K. 19.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 czyli, co każdy z nas preferuje najbardziej. Kończę opracowanie pewnej pracy i potrzebuję kilka odpowiedźi na małą ankietę Rozbiłem ją na kilka tematów, aby było łatwiej odpowiadać Z wyników powinien wyjść model najbardziej popularnego, budowanego w naszym kraju domu. Zapraszam do zabawy. Pytanie piąte: Jaki kształt dachu preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.02.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 bedzimy miec 30 stopni niestety wolalabym mniej ale PZP nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 19.02.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 u mnie będzie ok 40 stopni [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 my z rozmysłem 40 st, bo taki wydaje nam się.... ładny i daje nam pczucie bezpieczeństwa - może trochę irracjonalne - ale... dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 19.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 my z rozmysłem 40 st, bo taki wydaje nam się.... ładny i daje nam pczucie bezpieczeństwa - może trochę irracjonalne - ale... dlaczego nie? U mnie 40 st ale w taki sposób o swoim dachu nie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 My bedziemy mieć 40 stopni. I będziemy mieć ładny daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 20.02.2007 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Nie wiem czy dobrze zrobiles rozbijajac ta ankiete. Nie wszyscy odpowiedza na kazda ankiete i Ci troche "inny" model moze wyjsc. Odpowiadam juz na kolejne pytanie ( chce na wszystkie aby nie "pokrzywic"modelu ) i przyznam ze to staje sie troszke meczace. Wolalbym jedna ankiete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 20.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 20.02.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 nie chcę źle zaznaczyć, więc mam pytanie chodzi faktycznie o spadek w % czy o kąt nachyleniabo tak mam kąt nachylenia 37 stopni, co daje mi spadek 76%albo mi się coś pomyrdałona razie żadnej opcji nie zaznaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 20.02.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Nie wiem czy dobrze zrobiles rozbijajac ta ankiete. Nie wszyscy odpowiedza na kazda ankiete i Ci troche "inny" model moze wyjsc. Odpowiadam juz na kolejne pytanie ( chce na wszystkie aby nie "pokrzywic"modelu ) i przyznam ze to staje sie troszke meczace. Wolalbym jedna ankiete. Też tak chciałbym, ale skrypt forum nie pozwala na przeprowadzenie wielo pytaniowej ankiety - to nie jest IPB gdzie są takie opcje natomiast ankieta na innej platformie lub serwerze zewnętrznym mogłaby być odczytana jako reklama tego serwisu, więc lepiej nie ryzykować Cóz, czeka mnie tylko więcej pracy, gdyż pytań jest 30, a narazie dałem tylko 10 , następne wkrótce Cóż, przy każdej tego typu ankiecie trzeba liczyć się z jakąś tolerancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 20.03.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 mamy dach dwuspadowy, kat nachylenia połaci 41 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Mam 35stopni ale wolałabym 30 niestety warunki zabudowy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 dach dwuspadowy, 40 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts