Artur K. 19.02.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 czyli, co każdy z nas preferuje najbardziej. Kończę opracowanie pewnej pracy i potrzebuję kilka odpowiedźi na małą ankietę Rozbiłem ją na kilka tematów, aby było łatwiej odpowiadać Z wyników powinien wyjść model najbardziej popularnego, budowanego w naszym kraju domu. Zapraszam do zabawy. Pytanie nr6: Jaki typ dachu preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 19.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Zaznaczyłam kopertowy, bo tylko takie mi się podobaja i mój taki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 gdześ znalazłam, że mój dach jest tzw. dymnikowy Tak przy okazji, popularne ostatnio dachy namiotowe oryginalnie nazywane były brogowymi i służyły do zabezpieczania stogów siana w czasie zimy. Przez narożniki przechodziły na wylot słupy i dach można było obniżać w trakcie wybierania siana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monka81 19.02.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Mój będzie czterospadowy bardzo mi się podoba i za nic nie zmieniłabym go na inny. Pomimo że zabiera dużo miejsca.... ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 20.02.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 czterospadowy , choc w sumie to ma wiecej spadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 20.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mam kopertowy, więc takizaznaczyłem :-]Ze względu na niski koszt, dużą popularnością cieszy się dach dwuspadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 20.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Lubię kopetowe ale z konieczności mam połamańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graf_0 20.02.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A ja zaznaczyłem dwuspadowy, właśnie taki mam na moim budowanym domu, do tego duża lukarna. Lubię prostotę. Taki dach to wiele miejsca na poddaszu, niedrogie pokrycie (zwłaszcza akcesoria dachowe) oraz mało szans na fuszerkę wykonawcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 20.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dach dwuspadowy z 1 lukarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 24.02.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dwuspadowy - wg mnie najlepsza opcja do małego domku z poddaszem użytkowym. Bezpretensjonalny wygląd, zwłaszcza do małego tradycyjnego domku, najkorzystniejsza relacja powierzchni użytkowej po skosami. Najbardziej ekonomiczny w wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia81 01.03.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nasz jest w większości dwuspadowy ale nad garażem czterospadowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 21.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 dwuspadowy - baaardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roofair 21.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Inne. Nie dlatego, że wymienione są "brzydkie", tylko, aby zwrócić uwagę na zapomniane (?) formy wcale nie skomplikowanych, a urokliwych dachów półszczytowych, czy naczółkowych, często wpisujących się w architekturę tzw. dworków polskich.Albo mansardowe, choć tu trzeba przyznać, są one kosztowniejsze w wykonaniu.Choć zapewne nie tak kosztowne, jak niejeden "połamaniec", których na szczęście coraz mniej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Nasz dach wg projektu nazywa sie dwuspadowy, ale nie jest do końca taki dwuspadowy jak napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 22.03.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dwuspadowy + nad garażem trochę zawiłości, aby nie było tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 dwuspadowy z lukarnami. coś byśmy jeszcze pokombinowali, ale nie bardzo się da (warunki zabudowy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts