TOMAS11 19.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 DWA TYGODNIE TEMU KUPIŁEM DOEK Z LAT 50 DREWNIANO MUROWANY JEST JUZ PO CZESCIOWYM REMONCIE WEWNATRZ BUDYNKU JA MAM TYLKO DELEMAT CZ MOGE OBLOZYC STYROPIANEM CZESC DREWNIANA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Mozesz, tylko styropian musi byc ryflowany tz z rowkami zeby wilgoc mogla sie wydostawac kanalami na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ryflowany nie wystarczy. Chyba potrzebny byłby ruszt. Cała wilgoć z wewnątrz będzie zatrzymywała się na tym styropianie. Możesz mieć problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMAS11 20.02.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 dzieki za zaiteresowanie sie moim problemem czy powinienem oblozyc czes drewniana folia paroizolacyjna lub wiatroizolacyjna przed uŁozeniem styropianu, a co to jest ten ruszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiliana 22.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ruszt to normalnie listwy które przybija się do drewnianej części, Jeżeli docieplasz drewnianą część od zewnątrz, to dajesz paroizolację. Wiatroizolację daje się gdy docieplasz dom od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts