magdadro 19.02.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam,Mam dosyć nietypowe pytanie, ale może ktoś będzie znał odpowiedż:Chodzi mi o farbę którą możnaby ozdobić glazurę w łazience. Nie mam na myśli farby do glazury, która pokryje ja kompletnie. Zależy mi na namalowaniu kilku wzrorów linearnych cienkim pędzelkiem.Widziałam w telewizj w programie "kamienica", jak jeden pan malowal w ten sposób kwiaty na plytkach, ale nic o tym więcej nie mówili.Czy ktos z Was wie o istnieniu takiego produktu - o ile wogole cos takiego istnieje?!? Dodam, ze oczywiscie farba ta powinna byc trwala na czyszczeniechemia i zadrapania. Dziekuję za jakąkolwiek informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 19.02.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Podejrzewam że robili to farbkami do malowania na porcelanie (ceramice)Dostępne w sklepach z akcesoriami dla profesjonalnych malarzy chociaz widziałam kiedyś również w markecie budowlanymhttp://www.hergon.pl/index.php?a=showCatalogDetails&p=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdadro 20.02.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzieki za trop. Tez o tym myslalam. Mam jednak drobna obawe, ze taka farba bedzie po jakims czasie odpryskiwac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdadro 20.02.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Jeszcze jedno pytanie: oglądałam te farbki na stronie i wygląda na to że żeby je utrwalić trzena potem wypalić. Zatem: czy glazurę można wkładać do pieca? - i czy to można zrobić w takim zwykłym piecyku kuchennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts