Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy wybraliście już kredyt?!!!

Czy jesteś zadowolony ze swojego kredytu hipotecznego?  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zadowolony ze swojego kredytu hipotecznego?

Recommended Posts

Czy wybraliście już kredyt hipoteczny?

Jeśli tak, to może warto poznać kontroferty, jeśli nie, to tym bardziej zapraszam do współpracy. Polega ona na kontakcie mailowym. Mój mail to: [email protected] ( http://www.finance4u.pl ). Jestem Doradcą w ANG Spółdzielni Doradców Kredytowych. Jeśli prześlesz mi swojego maila będę mógł odesłać Formularz Informacyjny (plik w Excelu). Dane tam zawarte pozwolą na przygotowanie zestawu ofert kredytów hipotecznych z ponad 20 banków. Jak pewnie już wiesz, dla różnych klientów odpowiednie są różne banki, ponieważ ich oferta zależy od wielu czynników (wysokości kwoty kredytu, poziomu udziału środków własnych, poziomu dochodów, waluty kredytu, wieku kredytobiorcy, branży zatrudnienia itd.). Najlepiej zatem szukać w jak najszerszym wachlarzu ofert. Zestawienie takie mogę przesłać na maila po przeprowadzeniu analizy. Będzie ono uwzględniać również zdolność kredytową. Pozwoli Ci zorientować się jakie oferty aktualnie są najciekawsze na rynku. Czy nastąpi ciąg dalszy naszej współpracy będzie zależeć od Ciebie. Proponuję pomoc swoją lub moich kolegów (w zależności od regionu) w załatwieniu formalności, i pilotowanie sprawy (oczywiście bezpłatne – płacą nam banki). Zapraszam do kontaktu na P.W. lub mail.

Pozdrawiam

Grzegorz Hul

608 685 730

[email protected]

P.S. Więcej informacji także tu: http://www.finance4u.pl

Edytowane przez grzegorz_forum
Zmiana danych kontaktowych

• Odpowiedzi 336
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku