Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy wybraliście już kredyt?!!!

Czy jesteś zadowolony ze swojego kredytu hipotecznego?  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś zadowolony ze swojego kredytu hipotecznego?

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 336
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Zapewne zabrzmi to jak reklama, ale polecam załatwianie kredytów z pomocą doradców.

Nie wierzyłam, dopóki się nie przekonałam na własnej skórze.

Po kilku próbach załatwiania kredytu we własnym zakresie i odmowy w kilku bankach (problem był dość złożony) mamy kredyt - półtora mies. od pierwszego kontaktu z doradcą (w tym były Śwęta).

Dla Pana Grzegorza podziękowania za skontaktowanie nas z naprawdę kompetentną osobą (P. Łukasz z Poznania :))

Pozdrawiam serdecznie i życzę zawsze tak zadowolonych klientów.

Małgorzata

Witam

A jeśli mogę zapytać w którym banku zaciągnął Pan kredyt? Czy może together udziela kredytów z własnych środków?...

Powiem szczerze, że pierwszy raz o was słyszę... :)

No cóż - być może uda się przenieść pozytywne doświadczenia z Portugalii na nasz grunt (info z www)

Wiele firm ma doradców mobilnych (ja też nim jestem) i oddziały na terenie Polski i wszędzie można się spotkać, ale również wszędzie można po prostu stracić czas. To, co ja proponuję to już duży konkret na etapie kontaktu on-line, czyli przed spotkaniem. Otrzymane ode mnie zestawienie każdy może na spokojnie w zaciszu domowym przeanalizować i ocenić z kim ma do czynienia. Nie jest sztuką stworzyć poprawną marketingowo stronę www z kilkoma chwytliwymi hasłami...

Pozdrawiam