Gość 14.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 No wiedziałam że moge na ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.05.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Jeśli Słoneczko nie będzie miała nic przeciwko, przywiozę też tekst jej autorstwa. Nie będzie miała. I w sumie możecie zaśpiewać wszystkie zgłoszone teksty. Będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.05.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Usunąłem te nieszczęsne "liśmy" ze swojego tekstu, pozmieniałem co nieco i tę wersję piosenki zlotowo-forumowej przywiozę: I zwr.: Rok cały nas korciło, nadzieje rozbudziło, pora więc, by spotkać się. Redakcja się sprawiła, na zlocik zaprosiła, dzięki niej poznamy się, dzięki niej poznamy się. Ref.: Domki swe budujmy, właśnie przyszedł na to czas, siły niespożyte drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domki swe budujmy, właśnie przyszedł na to czas, siły niespożyte drzemia w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr.: Dziś już jesteśmy razem, weseli, z lekkim gazem, cieszmy się, fajnie tu być. Zabawa w pełnym toku, nie ma stojących z boku, to jest to czym chcemy żyć, to jest to czym chcemy żyć. Ref. x2 III zwr.: Przyjaźni moc jest wielka, niczym stalowa belka, trwajmy więc w przyjaźni tej. Gdy już się rozstaniemy, za rok znów tu będziemy, wspólny nam przyświeca cel, wspólny nam przyświeca cel. Ref. x2 albo x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Noo, teraz brzmi nieźle Dziękuję że mnie posłuchałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.05.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Noo, teraz brzmi nieźle Dziękuję że mnie posłuchałeś Ech Słoneczko, szkoda, że Ty nie chciałaś mnie posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.05.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Noo, teraz brzmi nieźle Dziękuję że mnie posłuchałeś Ech Słoneczko, szkoda, że Ty nie chciałaś mnie posłuchać. Etam. Okaże się w praniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.05.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Premierowe wykonanie piosenki forumowej http://www.dommaksia.pl/pics/murator2007/maksiu/P5190105.jpg W chórku wystąpiły (od prawej), Kropeczka27, Froschka, pani będąca gościem zlotu i forumowiczka, której niestety nie znam. Dzielnie wspomagali nas pani Anna Kamińska, redaktor naczelna Muratora, trzymająca kartkę z tekstem (nie nauczyłem się go na pamięć ) i redaktor Andrzej Papliński trzymający mikrofon. Dziękujemy Redakcji za wsparcie Fotografował Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ta śliczna rudowłosa z dzieckiem to Iwonka z Madzią -żona KZE i córeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts