magosia 20.02.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mam pytanie czy jak się buduje z BK to ocieplenie lepiej zrobić od razu czy przeczekać zimę i zrobić na wiosnę jak się odgazuje(czy w ogóle powinien się odgazować czy mnie wkręcają?)? Pytam ponieważ różne ekipy mają różne zdanie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 20.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A co to znaczy "odgazować"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 20.02.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Chyba chodzi o przeschnięcie? Ja planuję ocieplać następnej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 21.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 No właśnie nie wiadomo o co chodzi. Może o to, aby z "gazobetonu" uciekł "gaz" i został sam "beton"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts