Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Myśłalełem że jest to gazetka w stylu Muratora, czyli praktyczne porady, teoria i praktyka, przykłady z życia codziennego itd. Coś dla normalnych ludzi. Tymczasem mam 2-gi numer i straszna kiszka. Wystroje wnętrz niczym z pałaców Saddama, zupełnie niecodzienne rozwiązania, przykłady domów w stodole itd. Może jest to dobre czasopismo dla oryginałów ale napewno praktycznych, takich codziennych rozwiązań tam nie znajdziecie. Jestem niemile rozczarowany.

pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/72572-zaprenumerowa%C5%82em-quotdobre-wn%C4%99trzequot-i-ju%C5%BC-wiem-%C5%BCe-nie/

Myśłalełem że jest to gazetka w stylu Muratora, czyli praktyczne porady, teoria i praktyka, przykłady z życia codziennego itd. (...) Jestem niemile rozczarowany.

pozdrawiam

:o :lol:

A JA ZNOWU UWIELBIAM DOBRE WNETRZE , TO MOJA ULUBIONA GAZETA , NIEROZUMIEM TYLKO JAK MOZNA ROBIC PRenumerate w ciemno???? i porownanie muratora z dobrym wnetrzem jest bez sensu to zupelnie inny rodzaj gazety

ja też uwielbiam ten miesięcznik, nawet kupiłam kilka numerów archiwalnych i wcale nie uważam , że pokazuje nierealne pałacowe wnętrza- wręcz przeciwnie - tchnie swiezość w nasz staromodny sposób mys;enia o urzadzaniu domu , pozdrawiam fanów tego magazynu

a ze wzgledu na cene nie odwazyłabym sie kupowac ' kota w worku'

A czy ja gdzieś napisałem że zaprenumerowałem gazete w ciemno?????????

Nikola79 przy okazji, co czytasz w tej "gazecie" bo w numerze ostatnim jest 90% reklam i zdjęć. Chyba że tylko oglądasz... :o

Fasola25... też sobie lubisz pofantazjować?

nie odpowiadam na pytania?? tzn jakie ?? wyraznie napisalam ze jest to gazeta raczej do ogladania a nie czytania, nawet ogldajac ja raz mozna zauwazyc ze nie jest to gazeta nawet w 1 % podobna do muratora
nie odpowiadam na pytania?? tzn jakie ?? wyraznie napisalam ze jest to gazeta raczej do ogladania a nie czytania, nawet ogldajac ja raz mozna zauwazyc ze nie jest to gazeta nawet w 1 % podobna do muratora

Babo czy każdy góral jest tak kumaty i bystry????

babo??? takie teksty to sobie mozesz walic do swojej zonci , ty chyba sam niewiesz o co ci chodzi i niewiem po co zalozyles taki bezsenswowny temat chyba zeby pokazac swoja glupote i obrazic przy okazji kogos

Nie mam żony śmieszna góralko to raz. Dwa: naucz sie odpowiadać na pytania jw, trzy: nikt nie prosił cie o komentowanie mojego wątku, cztery: napewno nie tobie oceniać czy jest on sensowny czy nie.

Może warto cofnąć sie do książek i troche poczytać a nie tylko obrazki oglądać? Przy okazji ortografie poćwiczysz.

Wiesz luk stwierdzam ze jestes jakims sfrustrowanym facetem ktory sam sie gubi w tym co pisze i co robi , sam sobie przeczysz , zamawiasz prenumerate czasopisma ktore Ci nie odpowiada to juz samo mowi za siebie , jak sobie chciales ksiazke poczytac to mogles isc do ksiegarni a nie prenumerowac magazyn o wnetrzach ehhehe ja wzielam raz do reki ta gazete i odrazu wiedzialam ze czytac w nim nie ma co , mozna za to znalezc inspiracje do urzadzenia domu , ale dla ciebie to abstrakcja
Nie mam żony śmieszna góralko to raz. Dwa: naucz sie odpowiadać na pytania jw, trzy: nikt nie prosił cie o komentowanie mojego wątku, cztery: napewno nie tobie oceniać czy jest on sensowny czy nie.

Może warto cofnąć sie do książek i troche poczytać a nie tylko obrazki oglądać? Przy okazji ortografie poćwiczysz.

Ciekaw jestem czy u Was na budowach też macie takie problemy. Mnie już czasami szlag trafia aby pójść i komuś przyłożyc. Mam 31 lat... pracujemy z żoną na pełnych obratoach.

.......to tak a propos innego wątku

To chyba wpis tej samej osoby ? :roll:

Faktycznie, facet wymaga pomocy ze względu na wysoki poziom agresji przeniesionej. :-?

Ciekawe natomiast, że jeszcze 6 stycznia miał żonę! Może to coś tłumaczy. :wink:

Zakłada wątek, który sam rozpieprza, może ten typ tak ma i w realu.