Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt WB3945 pracownia AGROBISP

Recommended Posts

• 3 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 months później...
Dzięki Mariuszż za zdjęcia.Czy możesz pokazać jak wygłada poddasze.Widzę,że chyba podniosłes podpiwniczenie,Czy podpiwniczenie jest na całości i co bys teraz zmodyfikował? :D

Nie ma sprawy, poszukam poddasza i wyślę. Co do podniesienia i podpiwniczenia to masz rację w obu przypadkach podniosłem i mam podpiwniczenie pod cało ścią domu.

• 2 weeks później...
Do adam153

-nie wiem czy wiadomosć na pw dotarła więc pisze tu.Mam zamiar budować WB 3945 Z Agrobiskp w woj.lubelskim (okolice Lublina) czy możemy się skontaktować.Mój meil to [email protected] .Proszę o kontakt.Z góry dzięki.

Mieszkam w Parczewie. Jeżeli będziecie gdzieś blisko to zapraszam. Podobny projekt tylko z lustrzanym odbiciem jest w Rykach na ul. Żytniej - taki żółty domek z brązowym dachem. Sam go kiedyś oglądałem. Ja nie mam jeszcze wykończonego poddasza, a tam już wszystko jest na tip top.

Dzięki Mariuszż za zdjęcia.Czy możesz pokazać jak wygłada poddasze.Widzę,że chyba podniosłes podpiwniczenie,Czy podpiwniczenie jest na całości i co bys teraz zmodyfikował? :D

Ja mam podpiwniczenie pod połową domu. Z modyfikacji którą mogę polecić to zmiana dachu garażowego z wielospadowego na 2 spadowy i wymurowanie szczytu z oknem. Do tego trzeba zrobić dodatkowe drzwi ze spocznika schodów na poddasze do pomieszczenia nad garażem. Tam właśnie zrobiłem sobie pralnię z suszarnią. Blisko z łazienki można podciągnąć wodę i kanalizację. Do tego warto dodać jakiś kaloryfer.

• 1 year później...

Witajcie.

Bardzo podoba mi się projekt WB-3945. Czy byłaby możliwość obejrzenia tego domku w realu. Ja chciałabym przekonstruować klatkę schodową tak, aby można było wejść z niej do garażu i żeby zrobić pokój nad garażem. A może już ktoś ma takie rozwiązanie.

Będę wdzięczna za pomoc

Pozdrawiam

• 1 year później...

Witam

Czy ktoś może udostępnić zdjęcia z wnętrza domku WB-3945 firmy Agrobisp oraz udzielić pomocnych wskazówek odnośnie budowy?

Jestem na etapie podpiwniczenia i za wszystkie zdjęcia i wskazówki bede bardzo wdzięczny. Podaję adres [email protected]

z góry dziękuję