Pabloiq 20.02.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Czy ktoś może podzieliś się swoimi doświadczeniami z pompą ciepła typu Vitocal oferowaną przez firmę Veissmann, lub jakimikolwiek spostrzeżeniami ze współpracy z tą firmą a zwłaszcza serwisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endodontist 27.01.2014 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam, też rozważam zakup Vitocall 300- G o mocy około 20kW (woda-glikol), do tego zastanawiam się nad modułem chłodzący NC-Box (pasywny) albo AC_Box (aktywny). Jeżeli ktoś ma doświadczenia z Veissmann Vitocall prosimy o opinie!!!Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 12.02.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mam Vitocal 300 i działa. Chłodzenia jeszcze nie zrobiłem bo czego się nie zrobi od razu to później się nie chce Pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sursum 12.02.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Viessmana mam piec gazowy, więc mogę się tylko wypowiedzieć co do serwisu. Akurat Viessman dba tutaj o jakość. Niestety trzeba też za to zapłacić - są z wyższej półki cenowej niż konkurencja. Trzeba im stać nad głową (jak wszystkim), ale na pewno wygląda to lepiej niż u konkurencji, a wybór jest na tyle duży, że cenowo też można negocjować. W moim przypadku w promieniu godziny jazdy samochodem miałem chyba siedem albo osiem salonów firmowych, było z czego wybierać. W przypadku salonów firmowych zawsze masz argument p.t. powiadomię centralę, a to ich stawia do pionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts