zuber 22.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Renia, ale Cię podziwiam za te psiaki! No po prostu kochana jesteś I też trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.04.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 To nie było takie trudne Psiaki są kochane - za odrobinę troski odwdzięczają się z naddatkiem. Gdy przyjadę do domu to pierwsza godzina schodzi mi na zabawie z nimi Za trzymanie kciuków podziękuję w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.04.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Reniu napewno masz duzo pracy w związku z przeprowadzką , powoli jakos sie urzadzisz , a później bedziesz układac wszystko. Dobrze tak mi mówić , a sama juz mam pietra . trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adwalk 29.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Trzymam kciuki za udaną przeprowadzkę. Żeby Wam się mieszkało tak dobrze jak Adwalkowi i mnie (albo jeszcze lepiej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.04.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 powodzenia!Ja do tej pory nie rozpakowałam jeszcze wszystkich kartonów - jest tyle przyjemniejszych rzeczy do zrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 05.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 I jak? I jak???? Juz mieszkacie? Ale Wam zazdroszcze, nawet pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.05.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Tak, tak, udało się!!!! Mieszkamy w wymarzonym Jankowie od 2 maja. Bardzo dziekuję za trzymanie kcików i pozdrowienia Jestem teraz w starym mieszkaniu, gdzie został tylko komputer i mogę zajrzeć do internetu. Zostawiliśmy sobie taką możliwiość, bo gdy się szuka pracy to internet jest nieodzowny... Napiszę więcej, gdy wreszcie będzie spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Reniu nie zaglądałam do ciebie trochę czasu a tu taka super wiadomość GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI!!!!!! Życzę wszystkiego dobrego w nowym domku dla Ciebie, męża i Jasia pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 gratuluję ale czy wszyscy nas przegonią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 11.05.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Gratuluję Wszystkiego dobrego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 11.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Noooooo pięęęęęknnniiiiiiiiieeee Gratulujemy. A ja jiuż chciałam zakładać wątek "Co się dzieje z Renką Grabow" Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za udany ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 11.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wszystkiego dobrego na nowym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dobrze, że dobrze się mieszka. Teraz, kiedy patrzę na te wszystkie "apartamentowce" - myślę: Ludzie, po co się pchacie do bloków! marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.05.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 BAAAAAAAAAAAARDZO SERDECZNIE DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA!!! Zapewniam, że życzenia od razu się urzeczywistniły, bo mieszka się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.05.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ciesze sie ja Twoim szczęściem. Samych radosnych dni i duzo miłosci jeszcze raz Wam zycze juz w NOWYM DOMKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Gratuluję przeprowadzki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/normal_zl_szampan%5B1%5D.jpg Ale ja mam prośbę .Wiem,że masz kominy Leiera i w związku z tym czy mofłabyś pokazać na zdjęciu, na jakiej wysokości masz połączenie komina z piecem. Bo mi coś u mnie nie pasuje,wydaje mi się za wysoko Dziękuję z góry,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 28.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Miło przeczytać same dobre wieści. Jak powiedziała mi kiedyś moja przyjaciółka-wracasz do domu i czujesz się jak wakacjach-coś w tym jest Psiaki proszę w mordki ucałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.06.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ciesze sie ja Twoim szczęściem. Samych radosnych dni i duzo miłosci jeszcze raz Wam zycze juz w NOWYM DOMKU. Bardzo dziękuję Zrewanżuję się podobnymi życzeniami wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gratuluję przeprowadzki Ale ja mam prośbę .Wiem,że masz kominy Leiera i w związku z tym czy mofłabyś pokazać na zdjęciu, na jakiej wysokości masz połączenie komina z piecem. Bo mi coś u mnie nie pasuje,wydaje mi się za wysoko Dziękuję z góry,pozdrawiam Bardzo dziękuję za życzenia, a w sprawie komina to połączenie komina z wkładem kominkowym mam na wysokości około 1,6 m, natomiast wyjście do komina gdzie jest podłączony piec gazowy jest prawie pod sufitem kotłowni, czyli powyżej 2 m. Zmierzę dokładnie w domu i podam Ci bardziej precyzyjne dane. Mi też wydawało się, że podłączenie kominka jest nisko, ale w czasie zabudowywania wkładu zobaczyłam, że powyżej rury konstruuje się komorę z kratkami i wylatuje tam ciepłe powietrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Miło przeczytać same dobre wieści. Jak powiedziała mi kiedyś moja przyjaciółka-wracasz do domu i czujesz się jak wakacjach-coś w tym jest Psiaki proszę w mordki ucałować Tak bezproblemo to nie jest, ale las pachnie, ptaki świergolą i inne atrakcje Czy zamiast całowania mogę je wyszczotkować??? Chyba będą to wolały, bo mają ekstatyczne miny wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts