Renka Grabow 03.09.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pieknie wygladaja te pustaki Leiera. My tez bedziemy miec pustaki keramzytobetonowe tyle ze skusilam sie na troche tansza firme lokalna i juz sie boje ile bedzie w nich betonu a ile keramzytu Mam nadzieje ze nie bede mieszkac w bunkrze. A scianki dzialowe tez z bloczkow gazobetonowych, podobno KB 12 rozpada sie przy wierceniu. Witam , Tańsza firma lokalna to może znaczyć lepsza firma, bo ma niższe koszty produkcji i dba o jakość bo nie stać jej na reklamacje. Jeśli obejrzeliście bloczki w przekroju i składają sie z kulek keramzytu a beton jest tylko spoiwem to na pewno wszystko będzie dobrze... My nie mamy ścianek z gazobetonu, ponieważ nasz wykonawca, kóry miał go dla nas kupić nie wywiązał się z umowy i musieliśmy dokupić keramzytobeton po podwyżkach. Po wielkiej awanturze odzyskaliśmy pieniądze, ale i tak dołożyliśmy do tego 2 tys. Ścianki działowe będą też z keramzytobetonu. Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.09.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 dorbie, obrazek da się powiesić. Szafki kuchenne już nie bardzo. ale na wszystko są sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.09.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pieknie wygladaja te pustaki Leiera. My tez bedziemy miec pustaki keramzytobetonowe tyle ze skusilam sie na troche tansza firme lokalna i juz sie boje ile bedzie w nich betonu a ile keramzytu Mam nadzieje ze nie bede mieszkac w bunkrze. A scianki dzialowe tez z bloczkow gazobetonowych, podobno KB 12 rozpada sie przy wierceniu. Witam , Tańsza firma lokalna to może znaczyć lepsza firma, bo ma niższe koszty produkcji i dba o jakość bo nie stać jej na reklamacje. Jeśli obejrzeliście bloczki w przekroju i składają sie z kulek keramzytu a beton jest tylko spoiwem to na pewno wszystko będzie dobrze... My nie mamy ścianek z gazobetonu, ponieważ nasz wykonawca, kóry miał go dla nas kupić nie wywiązał się z umowy i musieliśmy dokupić keramzytobeton po podwyżkach. Po wielkiej awanturze odzyskaliśmy pieniądze, ale i tak dołożyliśmy do tego 2 tys. Ścianki działowe będą też z keramzytobetonu. Powodzenia w budowaniu Maja przyjechac w czwartek(mam nadzieje)- ostatnia wersja, to pokaze jakie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.09.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Zamiatanie na budowie - dla mnie najgorsza robota ze wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 dla pocieszenia : u nas zawsze wtedy kiedy powinno być ciepło było zimno, potrzebny deszcz - upał i na odwrót ale jakoś poleciało , więc się nie martw bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Renka trzymam kciuki za pogode na Wasz dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no i? słoneczko jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mikopiko, Twoj synus starszy poszedl do szkoly w tym roku? Jak pierwszak? Moj szczesliwy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mikopiko, Twoj synus starszy poszedl do szkoly w tym roku? Jak pierwszak? Moj szczesliwy bardzo Renia sorry, że tu lubi chodzić ale tyle mają zadawane, że normalnie szok nie ma czasu na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja tez sorry ale nie wiedzialam gdzie pisac do mikopiko, wlasciwie moglam na priv, sorry Niepotrzebnie robie pusta statystyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja tez sorry ale nie wiedzialam gdzie pisac do mikopiko [...] Dorbie, zajrzyj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.09.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ależ cała przyjemność po mojej stronie nasza Miko jest trochę utajniona, ale znajomi zawsze znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 19.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 He, he, oczywisice sledze dziennik mikopiko tylko nie pamietalam jak go znalezc, Dzieki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.09.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki za zaklinanie pogody Na razie nie pada Ekipa przyjeżdża .... jutro... no zobaczymy ... Chyba już jestem przyzwyczajona do ciągłych przesunięć terminów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Przyłączam się do trzymaczy kciuków ...będzie dobrze! Czekanie jest straszne ... Mam jednak wrażenie, że w przesuwaniu terminów moich Fachowców nikt nie przebije ... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 i ja też trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.09.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dzięki dziewczyny Widzę, że rozumiecie jaki to dyskomfort, gdy dzeszcz leje na nieosłonięte dachem mury domu i nie można ryszyć z żadnymi pracami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Renia a ja chyba widziałam tą twoją blachodachówkę z posypką ale fajnie wyglądała na domu , jak chcesz to mogę powiedzieć gdzie Wiesz gdzie w Ożarowie jest basen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.09.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Pojęcia nie mam, ale napisz mi to może wyciągnę męża na wycieczkę Czekam na swój dach z utęsknieniem to może zobaczę chociaż czyjś... Nie widziałam mojej blachy na żadnym dachu bo podono Metrotile typu Roman nie ma jeszcze nigdzie w Warszawie i okoliach. Czy widziałaś to na nowym dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.09.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Najważniejsze, że przyjechali ...teraz trochę słonka i czapeczka gotowa ...tfu, tfu oby wszystko przebiegło jak należy ... Renia spóźnione ... ale szczere życzenia zdrówka i samych radosnych dni dla Twojego pięciolatka ... PS. Takich chwil nie da się nie pamiętać ...i bynajmniej nie o bólu myślałam ... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts