Grzegorz Saczek 01.03.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam i ja sąsiadów. Z dużym baczeneim będę czytał dziennik a i mam nadzieje że na żywo też plac boju obacze. Zarazem zapraszamy i do nas na (narazie) łąkę w Sowiej przy zacnej ulicy Piwnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 01.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 u ale Renka ma taki samochód jak ty ????pasowałoby po sąsiadkę wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.03.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Co do ekipy - my zdecydowaliśmy się na warszawską. Czyli na 100% szef jest z Warszawy, a jego ludzie - ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Renia ! Co z tobą ??? Śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.03.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam i ja sąsiadów. Z dużym baczeneim będę czytał dziennik a i mam nadzieje że na żywo też plac boju obacze. Zarazem zapraszamy i do nas na (narazie) łąkę w Sowiej przy zacnej ulicy Piwnej. Bardzo dziekuję za zaproszenie i też zapraszam na Świerkową. Gdy tylko się ociepli i .... zdobędziemy materiały budowlane na pewno będziemy tam często obecni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.03.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 u ale Renka ma taki samochód jak ty ???? pasowałoby po sąsiadkę wyjechać Dzięki, ale już nie mogę się doczekać, gdy przywieziemy na działkę rowery i będziemy się przemieszczać na dwóch kółkach. To bardzo dobrze przewietrzy głowę i podziała na niektóre partie ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 06.03.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Renia ! Co z tobą ??? Śpisz? Nie spię ale właśnie dojeżdżam do Krynicy i nie mogę odpisać w tej chwili Mąż pomykał na nartach a ja z Jaśkiem budowałam śniegowe warownie, oczywiście aby je potem zburzyć Było super, chociaż i tak myślami przebywałam na działce i układałam w głowie plan działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 No to witaj ponownie!!!!! Pewnie było fajnie!! A co do ekipy to powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 06.03.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam My tez budujemy sie w okolicach lasu Bedziemy zagladac do Was i kibicowac Ciekawa jestem jak wyglada Wasza dzialka, moze jakies fotki? pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.03.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dzięki, bardzo się przyda wsparcie Pracuję nad wzbogaceniem dziennika o zdjęcia. Już ściągnełam program do zmniejszania zdjec i założyłam album, więc jestem na dobrej drodze Oglądałam waszą działkę, to prawdziwa posiadłośc w porównianiu z moim spłachetkiem, no i pięknie położona. No i gratuluje zaawansowania prac - dom już stoi to jest coś!!! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 O KURCZE ! RENKA FAJNY TEN WASZ DOM Chyba będziecie się rozwijać , bo macie tyle pokoi, a jeszcze będzie poddasze użytkowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 O dzięki, pokoi jest wcale nie za dużo, bo w ramach oszczędności wykańczamy tylko parter, a góra zostanie na bliżej nieokreslona przyszłość. Chociaż rozwój jak najbardziej wskazany po co ma dziecko być jedynakiem A cena naszych pustaków to 6,72 x 8,5 wychodzi 57 za m2 jeżeli weźmiemy na ściane o szerokości 24 cm. Jeśli zdecydujemy się na szerokość 29 cm to wyjdzie prawie 85 pln za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Wasza działka jest po prostu, ach, sama wiesz, cuuudna. No i domek też. To ja się zapisuję do grona stałych bywalców Twojego dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Piękne te zdjęcia !Napisz co u was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.03.2007 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Wasza działka jest po prostu, ach, sama wiesz, cuuudna. No i domek też. To ja się zapisuję do grona stałych bywalców Twojego dziennika . Dzięki Aniu, działka tak nas zauroczyła, że odważyliśmy się na bardzo poważny krok - wolę nie zastanawiać się jak długo będę ją spłacać Ja też zagladam do twojego dziennika, bo w żadnymi forumowym wątku nie ma tylu bezcennych informacji co w dziennikach dzielnych inwestorek Gratuluję utalentowanego budowniczo męża i zaawansowania prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.03.2007 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Piękne te zdjęcia ! Napisz co u was ![/qu Wybrałam najlepsze ujęcia Co u nas? Zwieramy szyki i mozolnie przechodzimy do konkretów - patrz dziennik Najważniejsze, że mamy ekipę i zaczynamy zakupy materiałów, więc teraz dopiero zaczną się problemy. Ale wszystko jest dla ludzi, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No to przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Renka, piękna działka. Ja (jak pewnie większość osób z forum) buduję się na polu. Drzewa, które przypadkiem się wysiały najczęściej rosną w miejscu przeznaczonym na dom. Lipy zazdroszczę, a zwłaszcza tego zapachu wczesnym latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 12.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zakroczym - coś słyszałam a nawet przejeżdzałamto tam jest skład czy jakąś ceramikę robiąbo jak dobrze pamiętam to max ma być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 12.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 dopytuję się bo to w miarę blisko a potrzebuję trochę dobrej cegły k3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts