Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jankowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Namawiam do założenia instalacji odkurzacza centralnego. Rurki będziesz miała, a jednostkę centralną kupisz w dogodnym momencie.

Niedawno szwagierka stwierdziła, że szufelkę zamiast w kuchni wolałaby w wiatrołapie. Tam nanosi się najwięcej piachu i wygodniej byłoby szczotką zamieść pod szufelkę niż wyciągać 9 metrów rury.

Reniu, widzę, że odżyłaś. :p

Akurat wstrzelisz się z przerwą technologiczną w zimę.

To ja też coś napiszę :D

Na początku też nie chciałam odkurzacza centralnego...potem stwierdziłam, że koszt rurek nie jest wielki i postanowiłam, że a i owszem będę mieć :D

Jeżeli chodzi o szufelkę to będę miała w wiatrołapie i kuchni...szczotka, piach czy okruszki będą wciągnięte....

ponoć to super rzecz a jak się ma jeszcze małe dzieci albo zwierzaki to rewelka

Dach super , bardzo to fajnie wygląda i ta weranda mmmm ..ja takiej nie będę miała :cry: :wink:

Nawet sporo tego dachu przybyło.

Jest się czym pochwalić!

Przybyło, ale budowanie to sztuka cierpliwości i tyle jeszcze przed nami... czytałam u ciebie że zmęczenie budową mocno daje się wam we znaki... my jesteśmy już zmęczeni stanem surowym... a przy ilości pracy jaka jest u was zrobiona to sobie nawet nie wyobrażam tego zmeczenia... Musze dopytać u ciebie o pewne piękne płytki :D

Namawiam do założenia instalacji odkurzacza centralnego. Rurki będziesz miała, a jednostkę centralną kupisz w dogodnym momencie.

Niedawno szwagierka stwierdziła, że szufelkę zamiast w kuchni wolałaby w wiatrołapie. Tam nanosi się najwięcej piachu i wygodniej byłoby szczotką zamieść pod szufelkę niż wyciągać 9 metrów rury.

Reniu, widzę, że odżyłaś. :p

Akurat wstrzelisz się z przerwą technologiczną w zimę.

No to jestem juz namówiona :D , na szufelkę w wiatrołapie też, bo widzę z czym zmagają się mieszkańcy piaszczystego mazowsza :wink:

A przerwa technologiczna mam nadzieję nie będzie długa bo w marcu chcemy już ruszyć - podobno ma byc ciepła i krótka zima, a w marcu zdarzy się już i 20 st. C :o Prognoza pogody z portalu pogodowego :roll:

Wszystkim nam przyda się lekka zima, tak więc trzymam kciuki!!!

Reniu, dach bardzo ładny :D Gratuluję pomysłu i trzymam kciuki za dobre wykonanie. U nas stoi więźba, dach został pokryty deskami, na to pójdzie papa i czekamy do wiosny. Jesli się uda to postawiomy jeszcze w tym roku kominy i jakieś scianki.

Ale wolę nie planować i nie zapeszać :-?

Pozdrawiam.

Widziałam na stronie sowiowolskiej twój dach... prezentuje się znakomicie, widać wreszcie jaki to będzie domek (w zarysie) :D

Dzisiaj spotkaliśmy się z hydrulikiem z Sowiej Woli. zobaczymy co wymyśli. Pan robi powoli bo dorabia sobie popołudniami i w weekendy , ale podobno porządnie... Jeszcze nie wiemy czy go weźmiemy bo na razie zbieramuy oferty...

Trzymam kciuki aby się udało z tymi ściankami, bo wiadomo im więcej zrobione tym lepiej :D

To ja też coś napiszę :D

Na początku też nie chciałam odkurzacza centralnego...potem stwierdziłam, że koszt rurek nie jest wielki i postanowiłam, że a i owszem będę mieć :D

Jeżeli chodzi o szufelkę to będę miała w wiatrołapie i kuchni...szczotka, piach czy okruszki będą wciągnięte....

ponoć to super rzecz a jak się ma jeszcze małe dzieci albo zwierzaki to rewelka

Dach super , bardzo to fajnie wygląda i ta weranda mmmm ..ja takiej nie będę miała :cry: :wink:

Miko,

Dzięki za uznanie dla naszych werand, ale..... droga do tego, aby sobie zasiąść na werandzie z książką i dobrym winem jeszcze daleka, a ty przecież już prawie mieszkałaś, gdy byłam "u ciebie" ostatnio :wink: Teraz to już pewnie kupiłaś wszystkie kafelki, zaraz sprawdzę :wink:

http://img248.imageshack.us/img248/2347/kartka01avc0.jpg

Świąt śnieżnych, mrozem malowanych.

Prezentów tylko takich niezapomnianych.

Sylwestra skąpanego w szampanie,

w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie...

Zaś w Nowy Rok, gdy zajdzie księżyc a świt się nad światem rozniesie

nich jeszcze raz odwiedzi Was św.Mikołaj i...spod stołu podniesie :lol:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...