Renka Grabow 19.11.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dzięki dziewczyny, że do mnie zaglądacie Nie za bardzo jest co komentowac u mnie w dzienniku , ale dzięki za pamięc A jeśli chodzi o kotka to zupełnie nie spodziewałam się, że taki mały futrzak tak nas podbije i tak trudno będzie się z nim rozstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.11.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie za bardzo jest co komentowac u mnie w dzienniku Fakt, najtrudniej jest prowadzić dziennik, kiedy na budowie zastój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Reniu, przybyło dachu od ostatnich zdjęć? Ostatnio aura nas oszczędza, mogłoby jedynie mniej padać. Ale temperatury na plusie są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.12.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Trochę przybyło dachu, tylko mnie nie było na budowie Jako nadworny fotograf muszę się tam udać w sobotę i mam nadzieję dach już będzie gotowy... Oby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 11.12.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nawet sporo tego dachu przybyło.Jest się czym pochwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 11.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Namawiam do założenia instalacji odkurzacza centralnego. Rurki będziesz miała, a jednostkę centralną kupisz w dogodnym momencie. Niedawno szwagierka stwierdziła, że szufelkę zamiast w kuchni wolałaby w wiatrołapie. Tam nanosi się najwięcej piachu i wygodniej byłoby szczotką zamieść pod szufelkę niż wyciągać 9 metrów rury. Reniu, widzę, że odżyłaś. Akurat wstrzelisz się z przerwą technologiczną w zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 11.12.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Reniu, dach bardzo ładny Gratuluję pomysłu i trzymam kciuki za dobre wykonanie. U nas stoi więźba, dach został pokryty deskami, na to pójdzie papa i czekamy do wiosny. Jesli się uda to postawiomy jeszcze w tym roku kominy i jakieś scianki. Ale wolę nie planować i nie zapeszać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To ja też coś napiszę Na początku też nie chciałam odkurzacza centralnego...potem stwierdziłam, że koszt rurek nie jest wielki i postanowiłam, że a i owszem będę mieć Jeżeli chodzi o szufelkę to będę miała w wiatrołapie i kuchni...szczotka, piach czy okruszki będą wciągnięte.... ponoć to super rzecz a jak się ma jeszcze małe dzieci albo zwierzaki to rewelka Dach super , bardzo to fajnie wygląda i ta weranda mmmm ..ja takiej nie będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.12.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Nawet sporo tego dachu przybyło. Jest się czym pochwalić! Przybyło, ale budowanie to sztuka cierpliwości i tyle jeszcze przed nami... czytałam u ciebie że zmęczenie budową mocno daje się wam we znaki... my jesteśmy już zmęczeni stanem surowym... a przy ilości pracy jaka jest u was zrobiona to sobie nawet nie wyobrażam tego zmeczenia... Musze dopytać u ciebie o pewne piękne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.12.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Namawiam do założenia instalacji odkurzacza centralnego. Rurki będziesz miała, a jednostkę centralną kupisz w dogodnym momencie. Niedawno szwagierka stwierdziła, że szufelkę zamiast w kuchni wolałaby w wiatrołapie. Tam nanosi się najwięcej piachu i wygodniej byłoby szczotką zamieść pod szufelkę niż wyciągać 9 metrów rury. Reniu, widzę, że odżyłaś. Akurat wstrzelisz się z przerwą technologiczną w zimę. No to jestem juz namówiona , na szufelkę w wiatrołapie też, bo widzę z czym zmagają się mieszkańcy piaszczystego mazowsza A przerwa technologiczna mam nadzieję nie będzie długa bo w marcu chcemy już ruszyć - podobno ma byc ciepła i krótka zima, a w marcu zdarzy się już i 20 st. C Prognoza pogody z portalu pogodowego Wszystkim nam przyda się lekka zima, tak więc trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.12.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Reniu, dach bardzo ładny Gratuluję pomysłu i trzymam kciuki za dobre wykonanie. U nas stoi więźba, dach został pokryty deskami, na to pójdzie papa i czekamy do wiosny. Jesli się uda to postawiomy jeszcze w tym roku kominy i jakieś scianki. Ale wolę nie planować i nie zapeszać Pozdrawiam. Widziałam na stronie sowiowolskiej twój dach... prezentuje się znakomicie, widać wreszcie jaki to będzie domek (w zarysie) Dzisiaj spotkaliśmy się z hydrulikiem z Sowiej Woli. zobaczymy co wymyśli. Pan robi powoli bo dorabia sobie popołudniami i w weekendy , ale podobno porządnie... Jeszcze nie wiemy czy go weźmiemy bo na razie zbieramuy oferty... Trzymam kciuki aby się udało z tymi ściankami, bo wiadomo im więcej zrobione tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.12.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 To ja też coś napiszę Na początku też nie chciałam odkurzacza centralnego...potem stwierdziłam, że koszt rurek nie jest wielki i postanowiłam, że a i owszem będę mieć Jeżeli chodzi o szufelkę to będę miała w wiatrołapie i kuchni...szczotka, piach czy okruszki będą wciągnięte.... ponoć to super rzecz a jak się ma jeszcze małe dzieci albo zwierzaki to rewelka Dach super , bardzo to fajnie wygląda i ta weranda mmmm ..ja takiej nie będę miała Miko, Dzięki za uznanie dla naszych werand, ale..... droga do tego, aby sobie zasiąść na werandzie z książką i dobrym winem jeszcze daleka, a ty przecież już prawie mieszkałaś, gdy byłam "u ciebie" ostatnio Teraz to już pewnie kupiłaś wszystkie kafelki, zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.opoka.org.pl/images/e-kartki/1-sm.jpg marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech ta gwiazda betlejemska, która wschodzi tuż o zmroku da Ci szczęście i pomyślność w nadchodzącym nowym roku. http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/patty1118carols34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 21.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img248.imageshack.us/img248/2347/kartka01avc0.jpg Świąt śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich niezapomnianych. Sylwestra skąpanego w szampanie, w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie... Zaś w Nowy Rok, gdy zajdzie księżyc a świt się nad światem rozniesie nich jeszcze raz odwiedzi Was św.Mikołaj i...spod stołu podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.01.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Napisałam posta z podziękowaniami za życzenia wieki temu a dziś ze zgrozą zobaczyłam, że się nie zapisał Jeszcze raz pięknie dziękuję za wszystkie życzenia świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Renia będzie dobrze, wszystko wyschnie A co dalej bedziecie robić? no i kiedy planujecie się wprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.01.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 "Kiedy planujecie się wprowadzić?" to najbardziej kłopotliwe pytanie, jakie słysze od pewnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts