AAJ2004 02.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Płytki rzeczywiście piękne, ale ten widok za oknem, hmmm... Szkoda, że i jego nie można kupić... tak razem z płytkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 My przeszliśmy przez Imolę Saloon, Nową Gala. Fossile Slate było jednym z naszych faworytów, ale w tej chwili Number 1 jest Fiorito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.07.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Fiorito??? to muszę zobaczyć co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.07.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 imola saloon... etc... Marta, mam świetny pomysł!!! Poczekam spokojnie na to, co ty wybierzesz i wtedy ""wybiorę " to samo Żartowałam nie zrobię Ci tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.07.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Płytki rzeczywiście piękne, ale ten widok za oknem, hmmm... Szkoda, że i jego nie można kupić... tak razem z płytkami... Kto jak kto, ale Ty nie możesz uskarżać się na widok z oknem O.K. może trochę płasko, ale jaki las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.07.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Reniu, z mężem zdecydowaliśmy, że będą płytki jasne. Stawiamy generalnie na gres szkliwiony. Sporo kolekcji jest poza naszymi możliwościami finansowymi. Z płytkami podłogowymi celujemy w przedział 50-80 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.07.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 I mam nadzieję, że w tym przedziale uda się nam kupić coś sensownego. Jak widzisz gres firmy Graal za 150 zł wkleiłam sobie do dziennika i ... mijam go smętnie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 21.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Reniu, witamy Cię po urlopie . Mam nadzieję, że udało Ci się trochę wypocząć? Ja też już przebieram nogami z niecierpliwością żeby chociaż weekend spędzić poza budową Bardzo jestem ciekawa jak Twoje drzwi, bo słyszałam że dojechały. Są już zamontowane? My będziemy zamawiać też lada chwila. I chcę Ci się pochwalić, że mamy już tynki. Wyszły pięęęęękniieeeeee Ostatecznie, jakieś siły nadprzyrodzone spowodowały, że zadzwoniłam ponownie do ekipy, która miała mieć wolny termin dopiero we wrześniu i okazało się, ku mojej radości, że mają przestój Półtora tygodnia i 560 m2 tynków zrobione Firma burza, najporządniejsza z ekip. Ani jednej plamki na oknach, podłoga czyściutko zamieciona, no po prostu cud-miód. Niestety ta jakość kosztowała, ale nie żałuję. Zapraszam żebyś sama zobaczyła. No i daj jakiś zdjęcia swojego domku, dawno nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.07.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Gratuluję tynków!!! To już prawie domowo!!! Super, że udało się już teraz bo spokojnie odpoczniesz we wrześniu. Drzwi są piękne i po prostu jak je zobaczyłam to nie wyobrażam sobie innych drzwi pasujących do naszego domu - tylko te. Natomiast mamy mały problem, bo drzwi lekko trą z jednaj strony, ale mam nadzieję, że to kwestia uregulowania zawiasów. Musimy to sprawdzić... Dziękuję za zaproszenie, chętnie wpadniemy na oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.07.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Reniu, bardzo pięknie wygląda domek. Ja już się wpraszam na oględziny Twoich drzwi. Mówiłam że w naturze to co innego niż w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 23.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ciekawa strona. Na pewno wiele razy skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Gratuluję tynków!!! To już prawie domowo!!! Super, że udało się już teraz bo spokojnie odpoczniesz we wrześniu. Drzwi są piękne i po prostu jak je zobaczyłam to nie wyobrażam sobie innych drzwi pasujących do naszego domu - tylko te. Natomiast mamy mały problem, bo drzwi lekko trą z jednaj strony, ale mam nadzieję, że to kwestia uregulowania zawiasów. Musimy to sprawdzić... Dziękuję za zaproszenie, chętnie wpadniemy na oględziny Reniu drzwi mogły się opuścić u nas tak było , przyjechali i wyregulowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 26.07.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Alez coraz piekniej w Jankowie. Drzwi bardzo mi sie podobaja, no i zdecydowanie przyjemniej bez tych szarych scian. Tylko nie widze bramy, poprosze jakies zdjecie z lasu coby wszystko bylo widac. Pieknie, siostrzyczko pieknie. Juz sie nie moge doczekac, chcialabym to wszystko obejrzec na wlasne oczy a tu musze czekac i czekac. Wiesz, jak mi sie za bardzo twoj domek spodoba to jeszcze zostane na stale !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 26.07.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jak tam decyzje w sprawie lazienki?? Mi podoba sie wanna Riho Dorado, podoba mi sie kibelek... a jakie jeszcze umywalki ci sie podobaja?? Bo ja widze tylko jeden model.. Jakos maly wbor.. Czy ona nie jest za plytka?? Tak jakos wyglada, ze jest dosyc plytka, zeby woda nie pryskala na okol bo bedziesz ja caly czas wycierac. Ja tak z leniwego punktu widzienia, bo jest bardzo ladna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.07.2008 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Reniu, bardzo pięknie wygląda domek. Ja już się wpraszam na oględziny Twoich drzwi. Mówiłam że w naturze to co innego niż w necie Zapraszam w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.07.2008 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ciekawa strona. Na pewno wiele razy skorzystam. Pozdrawiam Dziękuję bardzo i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.07.2008 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Gratuluję tynków!!! To już prawie domowo!!! Super, że udało się już teraz bo spokojnie odpoczniesz we wrześniu. Drzwi są piękne i po prostu jak je zobaczyłam to nie wyobrażam sobie innych drzwi pasujących do naszego domu - tylko te. Natomiast mamy mały problem, bo drzwi lekko trą z jednaj strony, ale mam nadzieję, że to kwestia uregulowania zawiasów. Musimy to sprawdzić... Dziękuję za zaproszenie, chętnie wpadniemy na oględziny Reniu drzwi mogły się opuścić u nas tak było , przyjechali i wyregulowali Mam nadzieję, że tak będzie u nas, jutro założymy zamki i klamkę i zobaczymy jeszcze raz dokładnie co jest nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.07.2008 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Alez coraz piekniej w Jankowie. Drzwi bardzo mi sie podobaja, no i zdecydowanie przyjemniej bez tych szarych scian. Tylko nie widze bramy, poprosze jakies zdjecie z lasu coby wszystko bylo widac. Pieknie, siostrzyczko pieknie. Juz sie nie moge doczekac, chcialabym to wszystko obejrzec na wlasne oczy a tu musze czekac i czekac. Wiesz, jak mi sie za bardzo twoj domek spodoba to jeszcze zostane na stale !![/quote ] Och... rozmarzyłam się... przyjeżdżaj jak najszybciej i na długo Jak przyjedziesz na stałe to wykończymy dla ciebie pokój z balkonem , aby było zgodnie z tradycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.07.2008 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jak tam decyzje w sprawie lazienki?? Mi podoba sie wanna Riho Dorado, podoba mi sie kibelek... a jakie jeszcze umywalki ci sie podobaja?? Bo ja widze tylko jeden model.. Jakos maly wbor.. Czy ona nie jest za plytka?? Tak jakos wyglada, ze jest dosyc plytka, zeby woda nie pryskala na okol bo bedziesz ja caly czas wycierac. Ja tak z leniwego punktu widzienia, bo jest bardzo ladna. Rzeczywiśce temat łazienki zszedł na dalszy plan, bo skupiłam się na gresie do salonu. Dziś dzwoniła koleżanka z informacją, że V&B szykuje podwyżki od 1.08, więc muszę zdecydować się w przyszłym tygodniu... Umywalka nie jest zbyt płytka, jeśli tak wygląda to chyba kwestia zdjęcia... Leniwy punkt widzenia, to pragmatyczny punkt widzenia i też jest mi bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Reniu, Imola Saloon do wglądu jest w sklepie Valdi w Al. Jerozolimskich (naprzeciwko LeroyMerlin). Całą kolekcję mają dostępną "od ręki".Żeby nie tracić czasu na szukanie - od razu poproś obsługę o pokazanie wystawek. Ciemniejsze kolory są obok siebie, ale biały w zupełnie innym kącie. PS. A jaki masz tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts