Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jankowa

Recommended Posts

Zakroczym - coś słyszałam a nawet przejeżdzałam

to tam jest skład czy jakąś ceramikę robią

bo jak dobrze pamiętam to max ma być??

max to miał być u mnie ale ni ma!!!!Renia ma mieć keramzytobeton

(sorry Renia, że się zaszarogęsiłam tutaj :oops: :oops: :oops: Obiecuje, już nie będę!)

A koszt cegły k3 to już dochodzi 4zł(albo i > :o )

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mikopiko, ależ to bardzo miło, że jesteś bo ja dziś w pracy powoli dostaję szału i dopiero teraz mam chwilę na przyjemności :evil:

MaEmi - tak rzeczywiście skład w Zakroczymiu, o którym wspomniałam to Leier Malbork czyli kermzytobeton. Jak coś dowiem się o cegle K3 to dam znać...

Renka, piękna działka. Ja (jak pewnie większość osób z forum) buduję się na polu. Drzewa, które przypadkiem się wysiały najczęściej rosną w miejscu przeznaczonym na dom.

Lipy zazdroszczę, a zwłaszcza tego zapachu wczesnym latem...

Ale bedziesz mogła za to powiedzić, że wszystko sama posadziłaś, a wdzięczne rośliny rosną szybko :D albo ... czas tak szybko biegnie :cry:

Moi rodzice wybudowali dom w miejscu gdzie rosły tylko osty i berberys i po kilku latach miejsce było nie do poznania :wink:

Jestem, jestem ale dopiero dzisiaj... i mam niewesołą minę. Mąż mocno podupadł na zdrowiu i musi póść do szpitala na uregulowanie cukrzycy, ma termin przyjęcia na 28 marca. Nie będzie go na początku budowy i prawdopodobnie na Wielkanoc też nie... :cry:

No i tak trochę przybladł mój entuzjazm...

Napiszę o cenach i zakupach może jutro - będę już miała faktury proforma więc będę dokładna...

Pozdrawiam,

Dzięki dziewczyny za wparcie. Tak mi trochę czułki opadły, ale mam nadzieję, że mąż szybko wróci, będzie się lepiej czuł i odpocznie od stersów w pracy oraz tych związanych z budową...

Na razie wszystko idzie zgodnie z planem. Nasi panowie rozbierają domek i zaczną niebawem... Trochę dużo będę załatwiać przez telefon, ale mam teściów i pomocnych przyjaciół...

Mikopiko, obejrzałam twoje ściany - pięknie rośnie twój dom, gratuluję...

MS - pewnie już się nie możesz doczekać maja :wink:

Trzymajcie się,