mikopiko 12.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zakroczym - coś słyszałam a nawet przejeżdzałam to tam jest skład czy jakąś ceramikę robią bo jak dobrze pamiętam to max ma być?? max to miał być u mnie ale ni ma!!!!Renia ma mieć keramzytobeton (sorry Renia, że się zaszarogęsiłam tutaj Obiecuje, już nie będę!) A koszt cegły k3 to już dochodzi 4zł(albo i > ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.03.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Mikopiko, ależ to bardzo miło, że jesteś bo ja dziś w pracy powoli dostaję szału i dopiero teraz mam chwilę na przyjemności MaEmi - tak rzeczywiście skład w Zakroczymiu, o którym wspomniałam to Leier Malbork czyli kermzytobeton. Jak coś dowiem się o cegle K3 to dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.03.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Renka, piękna działka. Ja (jak pewnie większość osób z forum) buduję się na polu. Drzewa, które przypadkiem się wysiały najczęściej rosną w miejscu przeznaczonym na dom. Lipy zazdroszczę, a zwłaszcza tego zapachu wczesnym latem... Ale bedziesz mogła za to powiedzić, że wszystko sama posadziłaś, a wdzięczne rośliny rosną szybko albo ... czas tak szybko biegnie Moi rodzice wybudowali dom w miejscu gdzie rosły tylko osty i berberys i po kilku latach miejsce było nie do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 12.03.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No to przed świętami? Oby - jutro rano spotykamy się z panem Zbyszkiem i może już coś ustalimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 12.03.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Jak ja Ci zasdroszczę tej ściany drzew, u mnie niestety "szczyre" pole piknie, Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.03.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jak ja Ci zasdroszczę tej ściany drzew, u mnie niestety "szczyre" pole piknie, Powodzenia Witam, Dzięki, ale ty masz przestrzeń wokół to tez fajnie Bardzo podoba mi sie twój projekt, bezpretensjonalny i sympatyczny... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 zajrzałam przed chwilą do dziennika - czeka Cię pracowity weekend. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jak tam weekend?Pierwszy kwietnia się zbliża masz już coś z materiałów i jak z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam, Właśnie dziś mąż szaleje na "zakupach" i telefon mam rozgrzany do czerwonośsci, bo dzwoni z kolejnymi "rewelacjami". Dziś wieczorem omówimy szczegóły, czyli dlaczego aż tak drogo i podam jakieś konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 jestem bardzo ciekawa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 jak coś się dzieje, to pisz. Ja czytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam, Właśnie dziś mąż szaleje na "zakupach" i telefon mam rozgrzany do czerwonośsci, bo dzwoni z kolejnymi "rewelacjami". Dziś wieczorem omówimy szczegóły, czyli dlaczego aż tak drogo i podam jakieś konkrety no i ? pisz, pisz bo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Renka jesteś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jestem, jestem ale dopiero dzisiaj... i mam niewesołą minę. Mąż mocno podupadł na zdrowiu i musi póść do szpitala na uregulowanie cukrzycy, ma termin przyjęcia na 28 marca. Nie będzie go na początku budowy i prawdopodobnie na Wielkanoc też nie... No i tak trochę przybladł mój entuzjazm... Napiszę o cenach i zakupach może jutro - będę już miała faktury proforma więc będę dokładna... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.03.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 TRZYMAJ SIĘ!BĘDZIE DOBRZE !PAMIĘTASZ MOJE POCZĄTKI? TEŻ NIE MIAŁAM SIĘ Z CZEGO CIESZYĆ!MUSI BYĆ DOBRZE !!!!!!GŁOWA DO GÓRY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 No tak - tylko dlaczego ciągle pod górkę!!! No, poskarżyłam sie i już lepiej Damy radę , tylko nie będzie fajnie bez Pawła w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Hej Renia no jak ? lepiej już? sytuacja się wyjaśniła? Pisz wszystko! Jak z siebie zrzucisz będzie lepiej! Słoneczka takiego jak dziś życzę ci z całego serducha!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Renka, trzymaj się!Jak wykroisz chociaż chwilkę skrobnij coś więcej w dzienniku.powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.03.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dzięki dziewczyny za wparcie. Tak mi trochę czułki opadły, ale mam nadzieję, że mąż szybko wróci, będzie się lepiej czuł i odpocznie od stersów w pracy oraz tych związanych z budową... Na razie wszystko idzie zgodnie z planem. Nasi panowie rozbierają domek i zaczną niebawem... Trochę dużo będę załatwiać przez telefon, ale mam teściów i pomocnych przyjaciół... Mikopiko, obejrzałam twoje ściany - pięknie rośnie twój dom, gratuluję... MS - pewnie już się nie możesz doczekać maja Trzymajcie się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Z jednej strony nie mogę się doczekać. Ostatnio nawet stwierdził, że obecna budowa idzie mu szybciej niż zakładał i być może będzie mógł zacząć wcześniej u nas.Chyba zacznę się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts