TomKa 24.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Tak Miko, o te dokładnie mi chodziło, śliczne! Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Reniu, potrzebujesz wielu różnych panów "od". Trudno skoordynować wiele różnych prac, szczególnie gdy rozpoczęcie następnych uwarunkowane jest zakończeniem poprzednich. My przed chwilą mieliśmy położoną instalację gazową, a już okazało sie że trzeba przełożyć rurkę. Pod szafkami będzie kolidowała. Pal sześć estetykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.08.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Renka, chwilowo temat schodów sobie darowałam . Ja kurczowo trzymam się schodów Soniki, natomiast stolarz swojej wersji. W takiej sytuacji dałam nam czas z nadzieją, że moje będzie na wierzchu Miko, te Twoje śliczne płytki to co to? Bardzo drogie? Bardzo mi się podobają No to walcz o swoje!!! My tam gdzie pozwoliliśmy wykonawcom na ich koncepcje teraz będziemy poprawiać A płytki Miko są rzeczywiście piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.08.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Reniu, potrzebujesz wielu różnych panów "od". Trudno skoordynować wiele różnych prac, szczególnie gdy rozpoczęcie następnych uwarunkowane jest zakończeniem poprzednich. My przed chwilą mieliśmy położoną instalację gazową, a już okazało sie że trzeba przełożyć rurkę. Pod szafkami będzie kolidowała. Pal sześć estetykę. Niestety Ci którzy deklarowali się, że potrafią wszystko trochę mijali się z prawdą... Część prac owszem wykonali dobrze, ale po części przejechali się. Dlatego chociaż mamy ocieplenie domu zrobione przyzwoicie, to nie będę polecać ekipy, ponieważ montaż parapetów zrobili kiepsko, a poprawki udawali, że zrobili Dlatego mamy różnych "panów od" i na razie lekki rozstrój nerwów Marto, możesz rozwinąć dlaczego rurka od gazu przeszkadza za szafkami? Chyba że opisałaś to w swoim dzienniku, to doczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 25.08.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Nie, tam jeszcze nic nie pisałam. Mamy ściany w kuchni tak wyliczone, że musimy zmieścić się z blatami 60 cm. Rurka przeszkadza głównie za zmywarką. Kiedy robiony był projekt instalacji nie było zmywarki w planach ( ) i projektu kuchni też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 no faktycznie, sukces! gratulacje! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Się dołączam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Reniu ja też dołączam się do gratulacji z powodu pozwolenia na budowę wewnętrznej instalacji gazowej Ja teraz czekam na Pana Instalatora, a Pan instalator przyjdzie jak będzie już piec wisiał, a piec będzie wisiał jak inni instalatorzy skończą swoją robotę i łaskawie do mnie przyjdą go zawiesić...... i tak w kółko, non stop na kogoś czekamy Pozdrawiam i cierpliwości życzę kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Nam jakoś lletko poszło z gazownią więc nie czuję powagi sytuacji ale wiem jak niektórym z tą instytucją idzie więc szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.08.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 mi nie bardzo idzie z instytucją pt. gazownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 28.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Reniu, bardzo gratuluję pozwolenia na budowę instalacji gaz. Duuuża sprawa Bardzo przyspieszyło u Ciebie. Piszesz o gruntowaniu ścian, a na czym to polega? U nas mamy wylewki. W zasadzie wszystko OK, poza jednym szczegółem, że panowie mimo moich ostrzeżeń (tylko nie pozalewać mi odpływów itp. ) oczywiście zalali dopływ powietrza do komina Dostali ochrzan, majster próbował obrócić w żart (oj, to nic poważnego, mąż sobie troszkę odkuje ) ale nie ma zmiłuj , muszą teraz sami przyjechać i to odkuć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.09.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Dziękuję pięknie za gratulacje Cieszymy się, bo martwiliśmy się mocno Widzę, że wszyscy borykamy się z mniej lub bardziej "utalenowanymi" wykonawcami... Ale już niedługo ... nasze będzie na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kolekcja Harion Tubądzina jest bardzo ciekawa. Ma bardzo ciekawy ciemny dekor. W naszym przypadku ostateczna rozgrywka była pomiędzy Alabastrino, Sublime i Harion. Wygrało Sublime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.09.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Alabastrino i Sublime bardzo mi się podobało, ale nie brałam ich pod uwagę, bo obecnie mam beżową łazienkę Bardzo ją lubię, ale już wystarczy Ciekawa jestem co wyniknęło z twoich łazienkowych poszukiwań poza Sublime. Na jaką wannę ostatecznie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 concert no proszę a jakie kolory wybrałaś? i te w paski dekory czy w te wytłaczano kwiato-liście moje? no i kiedy będą układane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.09.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Na jaką wannę ostatecznie się zdecydowałaś? Ostatecznie wybraliśmy owalną - Lugano firmy Riho. Moje łazienki do tej pory były i są niebieskie. Sublime nie rzuca na kolana, ale dało się zaakceptować. Ładne rzeczy były poza naszymi możliwościami finansowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.09.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 concert no proszę a jakie kolory wybrałaś? i te w paski dekory czy w te wytłaczano kwiato-liście moje? no i kiedy będą układane? Wybrałam krem z dodatkami brązu - chciałabym, aby łazienka tak jak i reszta domu była utrzymana w ciepłej, stonowanej, co nie oznacza mdłej, tonacji. A w kwestii dekorów to jeszcze się wacham, ale chyba zmienię fale na twoje "kwiatoliście" bo są większe, a kosztują prawie tyle samo co te duże... Łazienka robiona będzie w październiku jak dostanę projekt to wyślę Ci do konsultacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.09.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Na jaką wannę ostatecznie się zdecydowałaś? Ostatecznie wybraliśmy owalną - Lugano firmy Riho. Moje łazienki do tej pory były i są niebieskie. Sublime nie rzuca na kolana, ale dało się zaakceptować. Ładne rzeczy były poza naszymi możliwościami finansowymi. Niestety też mam ścisle określony budżet ale jeszcze na szczęście nie musiałam wybierać miedzy tym co mi się podoba, a tym na co mnie stać... Może dlatego, że gres zamawiam w Strzelcach Opolskich, drzwi przyjechały spod Białegostoku, a w ta sobote jade do stolarza do Łomży... Dodam jeszcze, że wiele bardzo drogich kolekcji, też nie rzuca na kolana... i bardzo dobrze, bo dom jest do mieszkania a nie do padania z wrażenia Ale jest coś co mnie ruszyło - moja przyjaciółka przysłała mi zdjęcie ze szytu Wielkiej Rawki - aż mnie ścisneło z żalu, że mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 W ostatni weekend byliśmy właśnie w Bieszczadach. Nie na Rawkach, ale też było pięknie. Jednej nocy nieopodal naszego namiotu żerowała locha z młodymi. Przeprawialiśmy się przez San, bo most o którym myślałam okazał się byłym mostem. Tradycyjnie pogubiłam się na Otrycie i za wcześnie spadliśmy z grzbietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 04.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Kolekcja Harion Tubądzina jest bardzo ciekawa. Ma bardzo ciekawy ciemny dekor. W naszym przypadku ostateczna rozgrywka była pomiędzy Alabastrino, Sublime i Harion. Wygrało Sublime. No, proszę -tak się wtrącę, bo na chwilkę zajrzałam- a u nas od dawna postanowione, że w górnej łazience będzie Harion. Jedna ze ścian będzie w kwiatowy wzór , do tego tylko obudowa wanny i kawałka ściany przy której będzie wanna.Poza tym zero glazury. Renka-widzę, że jesteś już w amoku "wykończeniowym". Ja mam już dość, szczerze powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts