Renka Grabow 18.10.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Za pochwałę projektu domu bardzo dziękuję, bo dach i ganki (niedokończone jeszcze niestety) to nasz pomysł. Właściwie to jedyna korzyść jak wyniknęła z naszych problemów z ekipą stanu surowego - budowa tak się ślimaczyła, że mieliśmy czas zmienić zdanie, projekt i pozwolenie na budowę Wysoka trawa w tym ujęciu zasłania piaskownicę wokól domu, więc rosła sobie całe lato. Broniliśmy naszego przyszłego ogrodu przed zasypaniem przez śmiecie, bo w śmieceniu nasze ekipy były dużo lepsze niż w budowaniu. Na koszenie zabrakło już czasu A drzwi takie "podobne" do waszych bardzo mi sie podobają i drzwi które kupiliśmy ostatecznie są właśnie w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Kominek uruchomiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 21.10.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jeszcze pracujemy nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 22.10.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Bardzo ładne drzwi Możesz zdradzić ile kosztowały. Ja muszę znaleźć coś na górę w marę ładnego i niedrogiego. A jak wiadamo, z połączeniem tych dwóch cech nie jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.10.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Jeszcze pracujemy nad tym hej Jak tam Reniu? ściany równe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.10.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Bardzo ładne drzwi Możesz zdradzić ile kosztowały. Ja muszę znaleźć coś na górę w marę ładnego i niedrogiego. A jak wiadamo, z połączeniem tych dwóch cech nie jest łatwo wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.10.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Jeszcze pracujemy nad tym hej Jak tam Reniu? ściany równe? Cześć Miko Jak miło, że czasami zaglądasz do starych znajomych Jutro jadę na kontrolę i będę wiedziała czy wyszlifowane już wystarczająco... Nasz wykonawca strasznie się skarży na kedoplan, jest dużo twardszy od gipsu - dla niego to kiepsko, ale dla nas dobrze Ja też zaglądam do twoich komentarzy, bo czekam na twoją zirconiową łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 drzwi miodzio - kolor bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.10.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 A dziękuję, mam nadzieję, że równie zadowolona będę po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 25.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Siostra, oszukujesz... Wyszukiwalam zdjec, zeby zobaczyc co w koncu zamowilas do lazienki i co prawda znalazlam umywalke i sedes, ale wanny nie widze, slepa jestem czy co?? Prosze sie natychmiast poprawic a najlepiej jak byc umiescila wszystko obok siebie coby nie trzeba bylo latac po calym dzienniku.. To tak specjalnie dla mnie bo dzis jest moj poniedzialek a wszyscy maja weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 25.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Co do tych szklanych drzwi do lazienki to one wygladaja mi na przeswitujace, ja nie wiem czy to najlepszy pomysl do lazienki... Piekne sa ale WSZYSTKO przez nie widac !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 26.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dziekuje Siostrzyczko za zdjecia, wanna tez fajna!!.. bede zawsze miala problem u ciebie.. brac prysznic czy sie kapac ... Posadzki przepiekne, tak specjalnie wykanczasz sobie wszystko tak pieknie zebym jak najszyciej przyjezdzala, przejrzalam cie, haha!! To jaki kolor fugi wybralas, bo sie nie chwalisz, ale zadzwonie do ciebie to sie dowiem, bo dzis sie zagapilam i juz bylo za pozno. Z tymi oknami to nie przecholuj, w koncu weekend masz a tak ciezko pracujesz, szkoda, ze ci ni moge pomoc ale z moim lokciem to duzo bym ci nie pomogla A tak w ogole to ide spac, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.10.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Siostra, oszukujesz... Wyszukiwalam zdjec, zeby zobaczyc co w koncu zamowilas do lazienki i co prawda znalazlam umywalke i sedes, ale wanny nie widze, slepa jestem czy co?? Prosze sie natychmiast poprawic a najlepiej jak byc umiescila wszystko obok siebie coby nie trzeba bylo latac po calym dzienniku.. To tak specjalnie dla mnie bo dzis jest moj poniedzialek a wszyscy maja weekend... Oczywiście "w te pędy" spełniłam twą prośbę. A dzisiaj ja mam poniedziałek - widzisz jednak jest sprawiedliwość na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.10.2008 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Co do tych szklanych drzwi do lazienki to one wygladaja mi na przeswitujace, ja nie wiem czy to najlepszy pomysl do lazienki... Piekne sa ale WSZYSTKO przez nie widac !!!! Nic nie widać poza cieniem sylwetki, bo drzwi mają grubość 8 mm. Ale jak chcesz to przed Twoim przyjazdem rzucimy jakieś plakaty na szkło, aby Cię nie stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.10.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dziekuje Siostrzyczko za zdjecia, wanna tez fajna!!.. bede zawsze miala problem u ciebie.. brac prysznic czy sie kapac ... Posadzki przepiekne, tak specjalnie wykanczasz sobie wszystko tak pieknie zebym jak najszyciej przyjezdzala, przejrzalam cie, haha!! To jaki kolor fugi wybralaś, bo sie nie chwalisz, ale zadzwonie do ciebie to sie dowiem, bo dzis sie zagapilam i juz bylo za pozno. Z tymi oknami to nie przeholuj, w koncu weekend masz a tak ciezko pracujesz, szkoda, ze ci ni moge pomoc ale z moim lokciem to duzo bym ci nie pomogla A tak w ogole to ide spac, pa Bardzo się cieszę, że jednak przypomniałaś sobie hasło do forum - jednak bezpośrednia weryfikacja jest mi potrzebna czasami Kochana, odświeżający prysznic rano a relaksująca kapiel wieczorem, lub odwrotnie ewentualnie będziesz z wanny wskakiwac pod prysznic A fugę to kupiliśmy w odcieniu beżu, akurat z trzech jakie pasowały do podłogi wybrałam najciemniejszą bo jest najbardziej praktyczna. Trudno było mi przesadzać z oknami, bo rozbolała mnie wczoraj ręka. Dokończyłam tylko te 4 velluxy na górze. Okna są piekne, ale wielkie i to się czuje... No to teraz mam niewyraźna minę, bo te na dole są dużo większe i duuuuuuuuużo brudniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 27.10.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witaj Reniu, dawno się nie odzywałam , bo jakoś opadły mi chęci do wszystkiego. Ale widzę, że u Ciebie duże postępy. Skoro myjesz okna to pewnie niedługo przeprowadzka To na kiedy planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Reniu, fugi epoksydowe dobre są do podłogówki?Widziałam je w sklepie i teraz silnie się zastanawiam. Ceramika V&B ma bardzo przyjemny ciepły odcień bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.10.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witaj Reniu, dawno się nie odzywałam , bo jakoś opadły mi chęci do wszystkiego. Ale widzę, że u Ciebie duże postępy. Skoro myjesz okna to pewnie niedługo przeprowadzka To na kiedy planujecie? Co do wielkości postepów to z całą pewnościa są za małe, ale cóż... cieszymy się tym co już udało się zrobić... Myłam okna na naszym niewykończonym poddaszu, bo uporządkowaliśmy je po zajkonczeniu prac z tarasem nad wykuszem. Umyłam okna raczej w celu konserwacji, ale rzeczywiście domek wygląda schludniej. Natomiast okien na dole jeszcze nie myję, bo gładzie jeszcze nie skończone... A przeprowadzka jest zaplanowana... gdy bedzie łaizenka i gaz Łazienka będzie w grudniu, ale kiedy będzie gaz tego niestety nie wie nikt ... A wy ogłosiliście przerwę w budowaniu, czy coś się dzieje u Ciebie? P.S. Avatarek bardzo wakacyjny i słoneczny, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.10.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Reniu, fugi epoksydowe dobre są do podłogówki? Widziałam je w sklepie i teraz silnie się zastanawiam. Ceramika V&B ma bardzo przyjemny ciepły odcień bieli. W sprawie fug muszę poprosić o pomoc męża. Kontaktował się ze specjalistą z Mapei i jest fuga epoksydowa, którą można kłaść na ogrzewanie podłogowe, tylko pod warunkiem, że wylewka jest wygrzana i klej pod gresem wyschnięty. Dlatego jeszcze nie fugujemy, bo oba te warunki nie są u nas jeszcze spełnione... Wieczorem podam Ci nazwę tej fugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.10.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ceramika łazienkowa Villeroy'a jest naprawdę piękna i jest to jedna z nielicznych ekstrawagancji (cenowych) na jaką sobie pozwoliłam... Mam już zalążek kolekcji porcelany V&B - oczywiście tropię pojedyńcze egzemplarze na aukcjach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts