Renka Grabow 06.11.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia - robię co mogę bo bardzo nie pora na chorowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A ja właśnie wykrakałam..mały ma 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 07.11.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No, pieknie pieknie!!! Dlaczego ja nie widzialam zdjec drzwi garazowych, z jakiegos powodu myslalam ze sa biale... Przeszukalam forum i nie znalazlam zdjec z oddali tak wiec bardzo prosze, z bliska bardzo ladne ale poprosze rowniez zdjecie od drogi. A posadzka po prostu zapiera dech....cysta rozkos!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Łoj! Ładna.Brama jakiego producenta? Hormann ma szersze panele, a jak nie Hormann to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.11.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Reniu ładna brama, ale podłoga w salonie jest po prostu boska.... Ślicznie, gustownie i z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia Twoich wnętrz, bo zapowiada się niesamowicie pięknie pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.11.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja właśnie wykrakałam..mały ma 38 Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie - niech nam te dzieciaki mniej chorują, bo ileż można im tych leków aplikować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A ja właśnie wykrakałam..mały ma 38 Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie - niech nam te dzieciaki mniej chorują, bo ileż można im tych leków aplikować... trochę lepiej..przyjdziesz mi coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.11.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 No, pieknie pieknie!!! Dlaczego ja nie widzialam zdjec drzwi garazowych, z jakiegos powodu myslalam ze sa biale... Przeszukalam forum i nie znalazlam zdjec z oddali tak wiec bardzo prosze, z bliska bardzo ladne ale poprosze rowniez zdjecie od drogi. A posadzka po prostu zapiera dech....cysta rozkos!!!!!! Siostrzyczko, pewnie dlatego nie widziałaś, że przed domem co prawda posprzątane, ale po tych wszystkich wykopkach nadal góry i doliny niefotogeniczne jakieś Jak trochę popracujemy szpadelkiem to może przejdzie przez cenzurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.11.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Łoj! Ładna. Brama jakiego producenta? Hormann ma szersze panele, a jak nie Hormann to nie wiem. A dziękuję Bramę wybrał sobie mój mąż, to brama roletowa firmy Prodmal z Czosnowa. Z automatyką i w kolorze drewnopodobnym kosztowała tyle co "goły" Hormann. Niestety bramy roletowe są mniej ciepłe niż te tradycyjne, gdyż są zbudowane z cieńszych paneli. Nie będziemy ogrzewać garażu, więc mam nadzieję, że to nie będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.11.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Reniu ładna brama, ale podłoga w salonie jest po prostu boska.... Ślicznie, gustownie i z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia Twoich wnętrz, bo zapowiada się niesamowicie pięknie pozdrawiam, kasia Och dziękuję bardzo ale te moje wnętrza powstają tak powoli, że będzie trzeba dużo cierpliwości.... Szczególnie, że takie ekstrawagancje jak np. zabudowa kominka już nie mieszczą się w tegorocznym budżecie ale kiedyś będzie pięknie - bardzo w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 U mnie ekstrawagancją okazała się folia w płynie i taśmy wodoszczelne Sopro. Pan Janusz zabrał się za łazienkę i musiałam go instruować jak się nakłada folię w płynie, jak i gdzie przyklejać taśmy.Niby nić a czułam się jak pionierka szerząca wiedzę o chemii budowlanej. Z drugiej strony ktoś może powiedzieć - naczytała się baba ulotek i zaczęła wprowadzać w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.11.2008 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Napracujesz się dydaktycznie, ale za to następny klient pana Janusza będzie miał łatwiej no i oczywiście Twoja łazienka bedzie zaizolowana wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 24.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Renia, Kupujesz w Aqua-Arte na Bartyckiej? Ja do nich trafiłam przez internet i pewnie jeszcze nie raz skorzystam z usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Omoje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.11.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Renia, Kupujesz w Aqua-Arte na Bartyckiej? Ja do nich trafiłam przez internet i pewnie jeszcze nie raz skorzystam z usług. Dokładnie tak! Ofertę mają bezkonkurencyjną, a porównywałam z 4 innymi i to z miejsc poleconych Jako rekomendację uznałam widok jaki ujrzałam w sobotnie przedpołudnie: kolejka do pana Mariusza wylegała aż na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.11.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Omoje płytki Nasze, nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Omoje płytki Nasze, nasze ja mam czerwone , ecri i czarne, które są szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.11.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Och, bardzo jestem ciekawa twojej łazienki Można zobaczyć wizualizację w twoich komentarzach? A może już niebawem oryginał też będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 30.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 piekne te armatury ale takie bardzo geometryczne... ja proponuje piekna armature pegasus bamboo!! znalazlam w internecie, niestety nie wiem jak sie wstawia zdjecia wiec wyslalam ci linka, ciekawa jestem co powiesz.. mi sie bardzo podoba, obejrzyj sobie ten sam w bronzie b lepiej wyglada na zdjeciu, ale no, piekkny jest po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.12.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Słonko, odpowiedziałam w dzienniku, bo wkleiłam zdjęcia i chciałam je mieć w dzienniku Nie dzwoniłam wczoraj na skypa, bo zasnęłam jak kamień - ten telfas usypia mnie tak jak wszystkie inne środki antyalergiczne - taka śpiąca królewna za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts