ms. 02.12.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Spory rozrzut w stylistyce armatury - formy kubiczne kontra rustykalne. Co zwycięży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.12.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Te wschodnie bambusopodobne wzory wypatrzyła moja siostra w ... Memphis. Ja bardziej skłaniam się ku "szlachetnej prostocie" ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.12.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 witaj - podziawiam postepy przy wykoczeniówce . Bardzo Ci współczuje, że będziesz bez pracy , mysle ,że może coś znajdziesz i wszystko ułozy sie dobrze. trzymam za Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 09.12.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Renia , też mi przykro , wiem jak się czułam kilka lat temu po zwolnieniu / firma zafundowała mi taką niespodziankę w związku z urodzeniem przeze mnie dziecka/. A co do baterii-Deante nie cieszy się zbyt dobrą opinią / ale to głównie opinie sprzedawców, więc nie wiadomo ile w tym prawdy aile próby naciągnięcia na coś bardzo firmowego / Nam też mówiono, że Geberit tylko Geberita, w poprzednim mieszkaniu mieliśmy coś z zupełnie innej półki i jakoś bezawaryjnie już służy 10 lat / w kazdym razie obecni właściciele się nie skarżą/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Reniu, zamarłam z przerażenia. Po wpisach do komentarzy wyszło, że coś nie tak. W dzienniku doczytałam. Bardzo współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Na początku roku byliśmy w tej sytuacji...może gorszej nawet Ja na wychowawczym bez środków (a nawet jakbym pracowała to nie wiem na co by nam starczyło ) i mąż bez pracy po 10 latach..świat się zawalił...czułam się jakby ktoś umarł....kredyt nad głową..dzieci...i bęc po trzech tygodniach mąż już podpisał umowę I tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 11.12.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dziewczyny, wielkie dzięki za słowa otuchy Teraz dopiero ten fakt powoli dociera do mnie, ale bardzo powoli... Nie czuję jeszcze, że za chwilę nie będę miała pracy, bo przy likwidacji biura pracy mam w nadmiarze A po świętach zaczynam intensywne poszukiwania... W tak zwanym międzyczasie przygotuję się do przeprowadzki Sporo zmian przyniesie 2009, oby wszystkie zmiany były zmianami na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 11.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Reni życze Ci tego z całego serca. Bedzie okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Reniu przychodzę z życzeniami świątecznymi. Dużo miłości , radości oraz spełnienia marzeń , oby Ci się wszystkopoukładało jak najlepiej. http://images26.fotosik.pl/306/c3fc011f555c729emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu? Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski? Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju? Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta. http://digilander.libero.it/blogdinatale/babbi%20natale%20collescion/e8624592.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić BetlejemKażdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość...do tego wystarczy tylko wiara, nadziejaa miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504 http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.12.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/360.JPG wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Reniu, wszystkiego najlepszego na te święta http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/1060.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.12.2008 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Och to już światecznie sie poczułam, choc za oknem ani grama śniegu Dziękuję bardzo i NAWZAJEM WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Spokojnych Świąt, pełnych odpoczynku, serdeczności i ciepła rodzinnego,oraz dobrego zdrowia i spełnienia marzeń w Nowym Roku http://www.bosko.pl/kartki/kartki/537.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images40.fotosik.pl/42/0d67ab02ac7e3824.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Hej Reniu Dużo zdrówka w Nowym Roku Ci życzę Siedzenie w domu jest fajne...... do czasu - tak na chwilkę, aby odpocząć to super, ale na dłuższą metę może doprowadzić szaleństwa Ja najpierw siedziałam z Piotrusiem, teraz z Zosią - budowy już nie ma, załatwianie, pilnowanie, no i w ogóle wszystko związane z budowaniem domu się skończyło i tak jakoś łyso Kombinuję teraz, żeby wyrwać się do pracy przynajmniej na kilka godzin dziennie.... Może się uda.... Bo ja z takich co muszą działać i na tyłku nie usiedzą.... Tyle dobrze z tego wolnego od pracy (co wcale nie jest równoznaczne z tym, że wolne w obowiązkach domowych ), że przynajmniej dużo spacerujemy z Zosieńką, coby z nudów nie pomrzeć...... Powiem Ci, że też miałam już wybraną baterię umywalkową i wannową Max z Tresa, i mimo, że podobała mi się bardzo kupiłam tańszą, też z Tresa..... Te ciężkie wybory podczas wykańczania domku, mają się nijak co do późniejszych odczuć..... Po prostu nie zwraca się już tak bardzo uwagi.... I czy masz takiej czy innej firmy to jest nie ważne - ważne, że leje się woda, no i że jest....... tak po prostu Trzymam kciuki za piec, cobyście mieli już cieplutko w Jankowie Pozdrawiam Ciebie i Jasia, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.01.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jeszcze raz dzięki za wszystkie piękne życzenia Kasiu, Zaczęłam pracowac jeszcze na studiach, po urodzeniu Jasia byłam tylko na urlopie macierzyńskim i zaraz wróciłam do pracy. Nigdy nie byłam bezrobotna, bo zmieniałam pracę z własnej woli i zaraz rozpoczynałam w nowym miejscu. Dlatego obecna sytuacja jest dla mnie dziwna i przejściowa (mam nadzieję ) Czasami równiez zastanawiam się, czym będę zajmowac się po wykończeniu domu i przeprowadzce. Ale będzie Jaś, dom, ogród, rower i na pewno nie zabraknie mi zajęc. Bardzo wierzę, że z maluchami i budową na głowie czułaś się jak na dwóch etatach, wtedy naprawdę "odpoczywa się" w pracy Niech Ci się uda powrót do pracy, bo dobrze jest miec odskocznię od domowych, nawet najprzyjemniejszych obowiązków... Dzięki za trzymanie kciuków, na pewno się przyda Pozdrawiam całą Twoją gromadkę i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.01.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Archiwalne Muratory czakają już na odbiór wobec czego wraca link z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts