mikopiko 15.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.01.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 [wpisy przeniesione] Nie widze linka do komentarzy wiec sie tu wpisuje... Strasznie ci zazdroszcze tego ze nie musisz chodzic do pracy, mam nadzieje, ze sobie wreszcie troche odpoczniesz.. czynnie zapewne. Widze ze poczynilas wybory lazienkowe, bardzo fajne, co prawda nie tak fajne jak te bambusowe..)) ale tez ladne. )) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik47506.htm Witaj - chyba mnie tutaj w tym roku nie było. Widzę ,że u Ciebie też mały postój , jak u większości budujących . Zakupy łazienkowe masz , to już z górki . Zima w tym roku trzyma więc trzeba grzać, bo inaczej nie można nic robić. pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik65439.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.01.2009 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 co tam? Miko, co będzie za 115 dni??? Toż chyba nie przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 16.01.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Widze, ze w sprawie kamienia udalas sie do zrodla. Ty to masz powera.. Bardzo mi sie podoba kominek, zamawiam sobie miejsce jak najblizej:). Wyobraz sobie u mnie jest teraz -10!!!!!!! Kominek bardzo by mi sie przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 16.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witaj Renia w Nowym Roku Czyżbyś dogadała się z Panem Robertem? U nas w łazience też trójotworowy , wannowy Tres , ale innej serii. Pozdrawiam i nie daj się żadnym depresjom ani innym takim.Wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.01.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Widze, ze w sprawie kamienia udalas sie do zrodla. Ty to masz powera.. Bardzo mi sie podoba kominek, zamawiam sobie miejsce jak najblizej:). Wyobraz sobie u mnie jest teraz -10!!!!!!! Kominek bardzo by mi sie przydal... Dzięki siostrzyczko za wirtualne odwiedziny i naszą dzisiejszą dłuuuuuuuuuuuugą rozmowę. Trzymaj się ciepło w te ciężkie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.01.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witaj Renia w Nowym Roku Czyżbyś dogadała się z Panem Robertem? U nas w łazience też trójotworowy , wannowy Tres , ale innej serii. Pozdrawiam i nie daj się żadnym depresjom ani innym takim.Wszystko będzie ok. Dzięki Kasiu Właśnie wybierałam się do Twoich komentarzy z podziękowaniami za telefon do Pana Roberta. Bardzo sensowny w kontakcie, mam nadzieję, że po realizacji tylko utwierdzi mnie w tym przekonaniu... Baterie są piękne, tylko na razie w pudłach na szafie ale już niedługo skończy się to lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witaj Renia - u Ciebie , widze cos sie tam dzieje, u mnie natomiast zastój ,czekam na ocieplenie temperatury.Reniu nie moge nadal zdecydowac sie na żadne płytki do małej łazienki.Pisąłaś mi ,że znajoma ma cos od ziel. i białego z Tubądzina. Ale jaka serie ,bo przgladnełam i nic nie znalazłam . Może śpeiszyłam sie wczoraj , bo dzieci mnie z komputera wyrzucały.No i jaki kolor ma połozony na podłodze ( oby nie białY - nie chce biegac ze szmatka kilka razy dzienne ) . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Cześć Maryno, Miałam na myśli Majolikę, którą po raz pierwszy zobaczyłam w dzienniku Kraktom'a: http://forum.muratordom.pl/budowa-sloneczka-na-slasku,t71903-60.htm W "Słoneczku" znajdziesz Majolikę w WC i dużo tam zielonych dekorów. Natomiast u moich znajomych są głównie płytki białe, zieleń występuje w pasie dekorów i świetnie się z tym wszystkim komponuje drewniany blat pod umywalką oraz drewnopodobny gres na podłodze. Całość jest lekko romatyczna i staroświecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Renia, bardzo mi się podoba to, co zobaczyłam w dzienniku. Gres przepiękny, te płytki do łazienki to fiu, fiu, klasa. Panel z Hansgrohe jest w swojej prostocie i formie zachwycający, pamiętam, jak długo przy nim stałam wybierając swoją armaturę. Też mam Hansgrohe. Umywalka śliczna, sanitariaty też. No i ten granit, powalający. Wracam na stronę dziennika i jeszcze popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.01.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Sezon grzewczy rozpoczęty - gratuluję. Z poziomem wylewek masz ciekawy rozrzut. U nas z kolei wszystko było na równo, bo od początku byliśmy zdecydowani na panele. "Dodać" wylewki można, choć jak pisałaś trzeba liczyć się z dodatkowymi kosztami. Co do okapu - zawsze sądziłam, że jak płyta 60 cm, to okap też 60 cm. Pani od projektu kuchni od razu dała okap 90 cm.I muszę powiedzieć, że bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Rzeczywiście niezły rozrzut ale wszystko wyjdzie dobrze.. a że koszt większy nie z jednym tak mieliśmy i już nie pamiętam co to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Reniu gratuluję sprawnej instalacji!!!!!! Cieplutko teraz się zrobi i przyjemnie Co do wylewek to u nas była bardzo nierówna podłoga na poddaszu i zastosowaliśmy takie podkłady http://images49.fotosik.pl/51/e7b727d1eb3bf300med.jpg cena nie była jakaś porażająca pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cześć Maryno, Miałam na myśli Majolikę, którą po raz pierwszy zobaczyłam w dzienniku Kraktom'a: http://forum.muratordom.pl/budowa-sloneczka-na-slasku,t71903-60.htm W "Słoneczku" znajdziesz Majolikę w WC i dużo tam zielonych dekorów. Natomiast u moich znajomych są głównie płytki białe, zieleń występuje w pasie dekorów i świetnie się z tym wszystkim komponuje drewniany blat pod umywalką oraz drewnopodobny gres na podłodze. Całość jest lekko romatyczna i staroświecka Dziekuję Renia , jesteś kochana , tyle mi pomagasz, abym mogła zdecydować sie na płytki, które by mi sie podobały.. Zaglądnełam do Tomasz i faktyczne ma ładne płytki i dom w ładnie urzadzony. Dużo chyba pomysłów przeniósł z Zakopanego . Mnie sie też kiedyś tak urzadzony dom podobał, ale nie chce sie powtarzać , bo moje siostry w Zakopanem mają domy w "góralskim stylu ".pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 W Zakopanem góralski styl jest jak najbardziej na miejscu. Tak przy okazji - w Twojej okolicy buduje się domy w stylu zakopiańskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Renia, bardzo mi się podoba to, co zobaczyłam w dzienniku. Gres przepiękny, te płytki do łazienki to fiu, fiu, klasa. Panel z Hansgrohe jest w swojej prostocie i formie zachwycający, pamiętam, jak długo przy nim stałam wybierając swoją armaturę. Też mam Hansgrohe. Umywalka śliczna, sanitariaty też. No i ten granit, powalający. Wracam na stronę dziennika i jeszcze popatrzę Dzięki Tolu, ale to na razie tylko zakupy mam nadzieję, że efekt finalny będzie wart pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Sezon grzewczy rozpoczęty - gratuluję. Z poziomem wylewek masz ciekawy rozrzut. U nas z kolei wszystko było na równo, bo od początku byliśmy zdecydowani na panele. "Dodać" wylewki można, choć jak pisałaś trzeba liczyć się z dodatkowymi kosztami. Co do okapu - zawsze sądziłam, że jak płyta 60 cm, to okap też 60 cm. Pani od projektu kuchni od razu dała okazp 90 cm. A dziękuję, muszę przywyknąć do nowej jakości Mnie również bardzo podobają się szersze okapy, ale przy okapie 90 cm właściwie mogę rozważać zrezygnowanie z szafek górnych. Mam piękne okna w kuchni i bardzo mało miejsca na górne szafki. Moda, modą a ja przyzwyczaiłam się do szafek górnych np. na kubki i filiżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Rzeczywiście niezły rozrzut ale wszystko wyjdzie dobrze.. a że koszt większy nie z jednym tak mieliśmy i już nie pamiętam co to było Staram się nie przejmować tym, że wszystkie błędy generują dodatkowe koszty. Sobie również mam to i owo do wybaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Reniu gratuluję sprawnej instalacji!!!!!! Cieplutko teraz się zrobi i przyjemnie Co do wylewek to u nas była bardzo nierówna podłoga na poddaszu i zastosowaliśmy takie podkłady http://images49.fotosik.pl/51/e7b727d1eb3bf300med.jpg cena nie była jakaś porażająca pozdrawiam, kasia Dzięki Kasiu - właśnie się wybieram w przyszłym tygodniu na zbieranie ofert i będę również dowiadywała się o płyty i panele. Może pamietasz jak nazywały się te płyty i jaką miały grubość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Cześć Maryno, Miałam na myśli Majolikę, którą po raz pierwszy zobaczyłam w dzienniku Kraktom'a: http://forum.muratordom.pl/budowa-sloneczka-na-slasku,t71903-60.htm W "Słoneczku" znajdziesz Majolikę w WC i dużo tam zielonych dekorów. Natomiast u moich znajomych są głównie płytki białe, zieleń występuje w pasie dekorów i świetnie się z tym wszystkim komponuje drewniany blat pod umywalką oraz drewnopodobny gres na podłodze. Całość jest lekko romatyczna i staroświecka Dziekuję Renia , jesteś kochana , tyle mi pomagasz, abym mogła zdecydować sie na płytki, które by mi sie podobały.. Zaglądnełam do Tomasz i faktyczne ma ładne płytki i dom w ładnie urzadzony. Dużo chyba pomysłów przeniósł z Zakopanego . Mnie sie też kiedyś tak urzadzony dom podobał, ale nie chce sie powtarzać , bo moje siostry w Zakopanem mają domy w "góralskim stylu ".pozdrawiam Ależ bardzo proszę Maryno, rzeczywiście dom Kraktoma jest bardzo rustykalny z elementami "zakopiańskimi" - z Zakopanego pochodzą drzwi i zdobienia belek. Mam nadzieję, że uda ci się znaleźć coś co od razu Cię zachwyci Rodzina w Zakopanym - ale masz fajnie zazdraszczam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts