Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jankowa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepiękny, fascynujący ten czarny granit. Czy bardzo cena bolała? Może taki pasowałby do tej kuchni, która powstaje w takich bólach.... :wink:

To marmur emperador, a marmury chyba za bardzo się rysują, aby stosować je na blaty kuchenne. Ale kto wie może jestem w błędzie... Będę miała marmurowe parapety i przewiduję korkowe podkładki pod doniczki. Cema m2 z obróbką to 550 zł.

Witam i pozdrownienia przesyłam z okazji tłustego piątku...jak tam pączki dzisiaj, juz zjedzone?? :D :D

http://www.bankier.pl/static/att/40000/1705049_paczki.jpg

Dziekuję bardzo i nawzajem życzę tłustego weekendu :wink:

W tym roku nareszcie dotrzymałam obietnicy i zjadłam tylko jednego pączka :D

Witaj Reniu - dawno tutaj nie byłam, nie to ,ze nie chciałam ale to z braku czasu . Widzęa u Ciebie idzie jak burza.

Kominek sliczny . Czekam na zdjecia łazienki i reszte .pozdrawiam

Jak burza??? :o :o :o to chyba tylko tak wygląda jak się czyta w dzienniku, bo rzeczywistość tego nie potwierdza :wink: Ale bardzo dziękuję za dobre słowo :D

Reniu, to mnie zmartwiłaś tym Romaxem, bo właśnie w sobotę trafiłam przypadkiem do ich sklepu na Woli. Naoglądałam się strasznie 8) Ale dalej nic nie wiem :roll: Tam też się dowiedziałam o sklepie w Lomiankach i chciałam się do nich wybrać. Więc jak radzisz, olać ich??

Cześć Maju,

Rzeczywiście Romax skusił nas tym, że jest tak po drodze i tak wygodnie zajechać, etc. Teraz rozbudowali ekspozycję i jest jeszcze jedna sala do oglądania glazury i gresu. Zamówiłam u nich glazurę do łazienki, bo mieli ceny tylko nieznacznie wyższe niż u dystrybutora, a miałam otrzymać projekt łazienki... Już pisałam o tym, że te widoczki, które zresztą zamieściłam w dzienniku, trudno nazwać projektem, bo nie ma ani jedego rzutu z wymiarami. Powinni informować o przygotowaniu wizualizacji a nie projektu... Wtedy poświęciłabym czas i pojechałbym na Bartycką... Gdy poprosiłam o ofertę na ceramikę, to u nich wszystko było dużo droższe niż np. w Aqua Arte.

Tak więc wybrać się zawsze warto tylko ja już nic u nich nie będe kupować...

Widzę, że już przymierzasz się do wykończeniówki :D to ja trzymam kciuki :D

Cześć Reniu, na razie jesteśmy w Kościelisku :wink: :wink:

Przyjechaliśmy dziś, na tydzień. Tutaj jest cudna zima i inny świat :wink: jUtro ruszamy n anarty :p Muszę się odstresować i złapać trochę kondycji fizycznej, bo miałam ostatnio strasznie dużo złych emocji :cry: Jak wrócę, ruszę -mam nadzieję - z podwójną energią.

A w międzyczasie moja kochana sąsiadka załatwia siatkę na ogrodzenie i ekipę do jej rozciągnięcia 8) To się nazywa dobre stosunki sąsiedzkie :wink: :wink:

Dzięki za info o Romaxie, wezmę pod uwage Twoje rady 8)

Cześć Reniu, na razie jesteśmy w Kościelisku :wink: :wink:

Przyjechaliśmy dziś, na tydzień. Tutaj jest cudna zima i inny świat :wink: jUtro ruszamy n anarty :p Muszę się odstresować i złapać trochę kondycji fizycznej, bo miałam ostatnio strasznie dużo złych emocji :cry: Jak wrócę, ruszę -mam nadzieję - z podwójną energią.

A w międzyczasie moja kochana sąsiadka załatwia siatkę na ogrodzenie i ekipę do jej rozciągnięcia 8) To się nazywa dobre stosunki sąsiedzkie :wink: :wink:

Dzięki za info o Romaxie, wezmę pod uwage Twoje rady 8)

Ambroma -

Ja też tam bywam w Kościelisku .