ally75 20.03.2009 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wpisuje sie bo mialam dzwonic ale nawet na komorke sie nie moge dodzwonic albo zasypiam... Lazienka bardzo bardzo ladna, super naprawde. Najpierw bede sie kapac a potem brac prysznic.. a potem postawie sobie fotel na srodku i bede podziwiac:)). Jezeli chodzi o kuchnie to ja glosuje na biala, jest naprawde sliczna. Ja chyba po prostu lubie biale meble bez wzgledu na to czy to kuchnia czy sypialnia;) tak wiec jak najbardziej popieram twoj wybor. Musze nastawic sobie budzik coby moc do ciebie zadzwonic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Renka decyzja dojrzewa. najbardziej się boję, że mój połówek znów zmieni zdanie, więc chyba szybko podpiszemy umowę . Co prawda z terminem realizacji na połowę lipca.... Bardzo lubię jasne kuchnie. Jakoś tak - też głosuję za białą . Gdybyś myślała o jakimś jaśniejszym blacie, to też ładnie wygląda do białych mebli. Widziałam w Bakari takie połączenie : biała kuchnia + beżowy blat z corianu. Też bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kafelka 20.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zamówiłam pierwszą lampę do nowego domku - lampa bynajmniej nowa nie jest czekam niecierpliwie na przesyłkę http://foto1.m.onet.pl/_m/86ccbe7b2e47112fd1aa9bd83027539d,6,19,0.jpg Witam, dopiero dziś znalazłam Twój dziennik i widzę, że mamy podobny gust. Lampa prześliczna, proszę napisz gdzie można kupić takie cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 20.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Reniu, ta biała Ikea jest bardzo fajna. Ja też się do niej przymierzałam, ale Ikea nie ma narożnych szafek pod zlewozmywak a u mnie tak ma być. Więc zaprosiłam Pan z innej firmy który przyjechał, wymierzył i ma coś zaaranżować. Jest też producentem, więc nie ma problemu z wykonaniem zabudowy. U mnie do białych szafek będzie prowdopodobnie blat dębowy, może trochę przyciemniany lub tylko zaolejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Renka, nieśmiertelne, piękne połączenie czekolady z wanilią I kabina bardzo ładna, bo taka lekka I widzę zakusy na moją kuchnię Ooo!!! A kiedy będzie "nasza" kuchnia montowana u Ciebie??? Czy już dojrzał projekt kuchni i koncepcja obudowu okapu? A jaki planujesz blat do Lidingo? A o pięknych brązach to napiszę już w Twoich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wpisuje sie bo mialam dzwonic ale nawet na komorke sie nie moge dodzwonic albo zasypiam... Lazienka bardzo bardzo ladna, super naprawde. Najpierw bede sie kapac a potem brac prysznic.. a potem postawie sobie fotel na srodku i bede podziwiac:)). Jezeli chodzi o kuchnie to ja glosuje na biala, jest naprawde sliczna. Ja chyba po prostu lubie biale meble bez wzgledu na to czy to kuchnia czy sypialnia;) tak wiec jak najbardziej popieram twoj wybor. Musze nastawic sobie budzik coby moc do ciebie zadzwonic... To czekam, czekam siostrzyczko!!! Ja też wczoraj dzwoniłam do Ciebie i nie udało mi się dodzwonic... To dzisiaj jesteśmy umówione, bo takie ważne wybory do obgadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Renka decyzja dojrzewa. najbardziej się boję, że mój połówek znów zmieni zdanie, więc chyba szybko podpiszemy umowę . Co prawda z terminem realizacji na połowę lipca.... Bardzo lubię jasne kuchnie. Jakoś tak - też głosuję za białą . Gdybyś myślała o jakimś jaśniejszym blacie, to też ładnie wygląda do białych mebli. Widziałam w Bakari takie połączenie : biała kuchnia + beżowy blat z corianu. Też bardzo ładnie Aż cztery miesiące oczekiwania??? Czy to normalne??? Firma ma tak dużo zamówień ??? Sądziłam, że dwa miesiące to maksymalny czas realizacji kuchni W takim razie po podpisanej umowie będę czekała na prezentację ostatecznego projektu Tak się składa, że do nowego domu wybieram rzeczy różniące się od tych, które mamy w mieszkaniu - teraz mam jasne podłogi i kuchnię z frontami dębowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zamówiłam pierwszą lampę do nowego domku - lampa bynajmniej nowa nie jest czekam niecierpliwie na przesyłkę http://foto1.m.onet.pl/_m/86ccbe7b2e47112fd1aa9bd83027539d,6,19,0.jpg Witam, dopiero dziś znalazłam Twój dziennik i widzę, że mamy podobny gust. Lampa prześliczna, proszę napisz gdzie można kupić takie cudo... Dziekuję za odwiedziny Lampe nabyłam oczywiście na allegro Niestety po przeniesieniu jadalni z wykusza do kuchni lampa zrobiła się za duża i muszę poszukać czegoś mniejszego Lampę planuję wystawić na allegro. Jesli jesteś zainteresowana to chętnie odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Reniu, ta biała Ikea jest bardzo fajna. Ja też się do niej przymierzałam, ale Ikea nie ma narożnych szafek pod zlewozmywak a u mnie tak ma być. Więc zaprosiłam Pan z innej firmy który przyjechał, wymierzył i ma coś zaaranżować. Jest też producentem, więc nie ma problemu z wykonaniem zabudowy. U mnie do białych szafek będzie prawdopodobnie blat dębowy, może trochę przyciemniany lub tylko zaolejowany Nie spodziewałam się, że biała kuchnia ma aż tylu zwolenników Czy Twoja kuchnia też będzie miała takie klasyczne przetłoczenia na frontach? Chętnie obejrzę Twój projekt i bardzo ciekawa jestem czy Twój fachowiec będzie dużo droższy od Ikei... u mnie Ikea jednak pasuje, tylko model zlewu muszę wybraćinny niż w Ikei, tak aby bateria nie przeszkadzala w otwieraniu okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 20.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Renka, nieśmiertelne, piękne połączenie czekolady z wanilią I kabina bardzo ładna, bo taka lekka I widzę zakusy na moją kuchnię Ooo!!! A kiedy będzie "nasza" kuchnia montowana u Ciebie??? Czy już dojrzał projekt kuchni i koncepcja obudowu okapu? A jaki planujesz blat do Lidingo? A o pięknych brązach to napiszę już w Twoich komentarzach Kuchnia powinna być pod koniec kwietnia, na razie czekam, czy może jakaś promocja montażowa jednak się trafi Koncepcja sie ustabilizowała na laminowanym blacie w kolorze orzechowym i lekko angielskim okapie z g-k (wklejałam taki niebieski wzór w swoich komentarzach) Jak zwykle kasa zadecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No właśnie doczytałam jaką dostałaś ofertę na blat granitowy, całkiem nieźle a ile jest u Ciebie m.b.??? Ja właśnie czekam na wycenę i obym się nie zdziwiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 21.03.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witaj Renka - ja też jestem za wyborem jasnej kuchni.Mysle o wanillii lub białej połączonej z dodatkie koloru, ale na dziś nie wiem jeszcze z jakim. To bedzie zależało od ogólnego wyposażenia kuchni.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 21.03.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Renka zapomniałam - łazienka sliczna . Mam pytanie jakiej firmy masz wannę.?Ja potrzebuje 170x 70 -75 z zaokraglonymi bokami.Twoja chyba taka jest ?pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 No właśnie doczytałam jaką dostałaś ofertę na blat granitowy, całkiem nieźle a ile jest u Ciebie m.b.??? Ja właśnie czekam na wycenę i obym się nie zdziwiła... wieczorem poszukam tej wyceny, ile tam panu wyszło metrów. Cena była wysoka, podobno przez kurs Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witaj Renka - ja też jestem za wyborem jasnej kuchni. Mysle o wanillii lub białej połączonej z dodatkie koloru, ale na dziś nie wiem jeszcze z jakim. To bedzie zależało od ogólnego wyposażenia kuchni.pozdrawiam Widzę, że nie tylko ja szukam odmiany bardzo mi miło Ja mam srebrną lodówkę i czarna płytę gazową, więc myślę, że z białami meblami to będzie się komponować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Renka zapomniałam - łazienka sliczna . Mam pytanie jakiej firmy masz wannę.? Ja potrzebuje 170x 70 -75 z zaokraglonymi bokami.Twoja chyba taka jest ?pa A dziękuję bardzo . Wanna jest duża, bo to marzenie mojego męża, który może spędzić w wannie pół życia Ma wymiary 180/80. model Pavia firmy Villeroy& Boch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No właśnie doczytałam jaką dostałaś ofertę na blat granitowy, całkiem nieźle a ile jest u Ciebie m.b.??? Ja właśnie czekam na wycenę i obym się nie zdziwiła... wieczorem poszukam tej wyceny, ile tam panu wyszło metrów. Cena była wysoka, podobno przez kurs Euro Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 22.03.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jako posiadaczka białej kuchni też głosuję za białą Białe górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 22.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No właśnie doczytałam jaką dostałaś ofertę na blat granitowy, całkiem nieźle a ile jest u Ciebie m.b.??? Ja właśnie czekam na wycenę i obym się nie zdziwiła... wieczorem poszukam tej wyceny, ile tam panu wyszło metrów. Cena była wysoka, podobno przez kurs Euro Z góry dziękuję Przepiszę po prostu cała wycenę, ok? granit Emerald Black 3 cm 170x60 90x60 87x60 180x20 parapet 140x65 krawędzie standard wycięcie płyty grzewczej blaty brutto 4449 montaz netto +-1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 22.03.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Reniu, to szkoda tej umywlki Jest naprawdę piękna, ale sama wiesz najlepiej czy będzie pasować. Mam nadzieję, że znajdziesz podobną o właściwym wymiarze Kominek teraz prezentuje się dużo lepiej, moim zdaniem nic tu nie brakuje, ale to Ty masz wizje nie wiem co jeszcze kombinujesz z tym szkłem ale uważaj żeby nie przedobrzyć Byłam u Nicewicza i zamówiłam drzwi. Dzięki temu dobraliśmy prawie identyczny kolor do bramy Wisniowskiego. Po świetach będziemy się "zamykać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts