Renka Grabow 23.07.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 pięknie, duzo kwiatow, masz podobne zestawienia co do zieloności jak u nas... no a zdjęcie z lampą?? pokaż jak ona u Ciebie wyglada??? dziekuje Ach myśłałam, że pisałam o tym - lampa po przymierzeniu w kuchni okazała się za duża i za długa. Oddałam w dobre ręce forumowiczki, u której dopełniła całości i podobo wygląda bardzo dobrze Kolejna zaleta forum Za info dotyczące kompostownika dziękuję, tylko czy mój mąż pozytywnie zareaguje na taka propozycję - właśnie w pocie czoła przekształca naszą składziko-wygódkę w skład drewna i domek dla psiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witaj Reniu, Oj jak miło poczytać o wakacjach nad morzem Ja tak kocham Bałtyk, a nie zanosi się, że w tym roku tam pojadę. Plan był taki, że maj / czerwiec / lipiec działamy na budowie, tzw.wykończeniówka a koniec sierpnia jedziemy na tygodniowy urlop. Niestety plany wzięły w łeb Glazurnicy się opóżniają Ale juz bliżej niż dalej i mam nadzieję, że w końcu w przyszłym tyg. zaczną. A swoją drogą wiem co znaczy plaża i morze dla małych dzieci Ta radość z kąpieli i kopanie dołów = pełnia szczęścia. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.07.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Zachwycil Cie Gdansk w tlumie? Zapraszam poza sezonem, wtedy Cie zachwyci Tak sobie moge mowic bo tu mieszkam, praktycznie nie pojawiamy sie na Starowce jak nie musimy, bo tlumy wykanczaja nas psychicznie. Tak jest pewnie w wielu miastach... Za to mnie jak zwykle zachwycil Ojcow i brak tlumow, prawie w ogole turystow, a pogoda byla piekna. Odwiedzilismy tez wlasnie Tatry z Zakopca i sa caly czas najpiekniejsze...jesli nie oglada sie ich z Krupowek Na szlakach jest pieknie a wedrowalismy z naszymi synkami - Kuba 9lat i Hubi 4,5 roku - wytrwali turysci, najwieksza frajda pod szczytami jak juz byly same kamienie i jaskinie oczywiscie. Śmiem twierdzic ze 7 latek nadaje sie juz w gory, jesli ma rodzicow z dobra kondycja i pasja oczywiscie na szlaki a nie tylko dolinka czy asfaltem do Morskiego Oka. Takze smialo planujcie na przyszly rok, powodzenia Zdjecia mam na http://www.dorbie.fotosik.pl jakbys miala ochote luknąć na ta nasza wyprawe - swieżuchna z tego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.07.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witaj Reniu, Oj jak miło poczytać o wakacjach nad morzem Ja tak kocham Bałtyk, a nie zanosi się, że w tym roku tam pojadę. Plan był taki, że maj / czerwiec / lipiec działamy na budowie, tzw.wykończeniówka a koniec sierpnia jedziemy na tygodniowy urlop. Niestety plany wzięły w łeb Glazurnicy się opóżniają Ale juz bliżej niż dalej i mam nadzieję, że w końcu w przyszłym tyg. zaczną. A swoją drogą wiem co znaczy plaża i morze dla małych dzieci Ta radość z kąpieli i kopanie dołów = pełnia szczęścia. Pozdrawiam serdecznie. Trzymam kciuki, aby jednak udał ci się ten urlop, bo po budowie jeszcze bardziej tego potrzebujemy, niż zwykle... i jak najmniej opóźnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.07.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Zachwycil Cie Gdansk w tlumie? Zapraszam poza sezonem, wtedy Cie zachwyci Tak sobie moge mowic bo tu mieszkam, praktycznie nie pojawiamy sie na Starowce jak nie musimy, bo tlumy wykanczaja nas psychicznie. Tak jest pewnie w wielu miastach... Za to mnie jak zwykle zachwycil Ojcow i brak tlumow, prawie w ogole turystow, a pogoda byla piekna. Odwiedzilismy tez wlasnie Tatry z Zakopca i sa caly czas najpiekniejsze...jesli nie oglada sie ich z Krupowek Na szlakach jest pieknie a wedrowalismy z naszymi synkami - Kuba 9lat i Hubi 4,5 roku - wytrwali turysci, najwieksza frajda pod szczytami jak juz byly same kamienie i jaskinie oczywiscie. Śmiem twierdzic ze 7 latek nadaje sie juz w gory, jesli ma rodzicow z dobra kondycja i pasja oczywiscie na szlaki a nie tylko dolinka czy asfaltem do Morskiego Oka. Takze smialo planujcie na przyszly rok, powodzenia Zdjecia mam na http://www.dorbie.fotosik.pl jakbys miala ochote luknąć na ta nasza wyprawe - swieżuchna z tego tygodnia Gdańsk zachwycił mnie pomimo tłumu turystów, cudownymi kolorami odrestaurowanych zabytków Pamiętam wieżę Ratusza całą czarną, dwór Artusa wyblakły i mdły. A teraz co za odmaina!!! Nie widać Katedry spod rusztowań, ale cieszę się, bo być może podczas moich następnych odwiedzin już będzie ją widać w pełnej krasie A Gdańsk poznawałam głównie w listopadowej aurze, gdy w czasie studiów jeździliśmy na festiwele filmowe do Gdynii i zgadzam się, że wtedy jest zupełnie inaczej Na warszawskiej starówce bywamy tylko, aby dokształcić dziecko w kwestii szopki lub syrenki, bynajmniej nie w środku sezonu Coś mi się zdaje, że będzie większy kłopot w namówieniu do górskich wakacji męża niż synka Małżonek jest z tych jeżdżących (samochodem, motorem, konno, ostatecznie rowerem) a nie chodzacych Ale mam caly rok na urabianie materiału Dzięki za zaproszenie, uwielbiam oglądać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 O, to na rowery to fajnie do Ojcowa.A fakt, ze zabytki sie pozmienialy w ciagu kilku lat. Ale takie sa uroki ladnych i wypielegnowanych Starych Miast ze mnostwo ludzi lubi je ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Renka dobrze,że wypoczełaś. Byliscie i nad morzem i w górach. Morze jest cudowne gdy mozna pływać, natomist po górach mozna chodzic i chodzić i podziwiac wiele. Nawet z takimi małymi dziecmi . Oczywiście jak pogoda dopisuje. Bo jak pada , to tylko Krupówki pozostaja i bary drogie , Chyba droższe niz nad morzem. My tez chcemy pojechac chociaz na tydzień nad morze nasze.pozdrówki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.07.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No tak dobrze nie było - w górach była Dorbie, ja tylko, a może aż, nad morzem Ale odpoczęłam sobie super, a teraz jestem już w domu i kombinuję co tu jeszcze zrobić Maryna, to przeprowadzka już pewnie na dniach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.07.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Zazdroski sa piekne, mozesz napisac gdzie je kupowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.08.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Oczywiście wytropiłam je na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Zazdroski są śliczne, najbardziej podobają mi się te z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Oczywiście wytropiłam je na allegro A mozna prosic o link do sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Piekne firaneczki i kwiatuszki w ogrodzie!Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zazdroski są śliczne, najbardziej podobają mi się te z kuchni Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.08.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Oczywiście wytropiłam je na allegro A mozna prosic o link do sprzedawcy Sprzedawcy to BlackCat oraz JantaR92, ale lepiej wpisz w wyszukiwanie "zazdrostka". Warto pooglądać... Jest na allegro osoba, która wykonuje na zamówienie przepiękne zazdrostki na szydełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Oczywiście wytropiłam je na allegro A mozna prosic o link do sprzedawcy Sprzedawcy to BlackCat oraz JantaR92, ale lepiej wpisz w wyszukiwanie "zazdrostka". Warto pooglądać... Jest na allegro osoba, która wykonuje na zamówienie przepiękne zazdrostki na szydełku Az ja z ciekawosci sie przyjrze, ciekawe jak sie ceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.08.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Piekne firaneczki i kwiatuszki w ogrodzie! Pozdrawiam serdecznie Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 19.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gratuluje slicznych zazdrosek , bardzo mi sie podobają, Miło,że spedziłaś fajnie urlop . W Lublinie i w Kazimierzu jest co zwiedzać. Wszystko dobre szybko konczy , a teraz pozostały nam obowiazki. Czekasz na siostrę , to zapewnie bedziecie sie tez fajnie bawić. Tak długo sie nie widziałyście , to teraz musicie wszystko nadrobic. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 19.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj Reniu po przerwie / u mnie też wakacyjnej/ Nie będę oryginalna i napiszę, że zazdrostki bardzo ładne Fajnie , że wypoczęliscie wszyscy, my będziemy w Puławach pod koniec miesiąca w związku ze sprawami rodzinnymi to może i do Kazimierza zajrzę, albo nałęczowa na te słynne lody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.08.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Renka jak pięknie się u Ciebie zrobiło... Domek zatopiony w zieleni, romantyczne firaneczki... Uwielbiam domki mocno zintegrowane z krajobrazem, wtopione, romantyczne... Wspaniały nastrój wyczarowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts