Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Jankowa

Recommended Posts

pięknie, duzo kwiatow, masz podobne zestawienia co do zieloności jak u nas...

no a zdjęcie z lampą?? pokaż jak ona u Ciebie wyglada??? dziekuje

Ach myśłałam, że pisałam o tym - lampa po przymierzeniu w kuchni okazała się za duża i za długa. Oddałam w dobre ręce forumowiczki, u której dopełniła całości i podobo wygląda bardzo dobrze :D Kolejna zaleta forum :D Za info dotyczące kompostownika dziękuję, tylko czy mój mąż pozytywnie zareaguje na taka propozycję - właśnie w pocie czoła przekształca naszą składziko-wygódkę w skład drewna i domek dla psiarni :wink:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Reniu,

Oj jak miło poczytać o wakacjach nad morzem :D Ja tak kocham Bałtyk, a nie zanosi się, że w tym roku tam pojadę. Plan był taki, że maj / czerwiec / lipiec działamy na budowie, tzw.wykończeniówka a koniec sierpnia jedziemy na tygodniowy urlop. Niestety plany wzięły w łeb :evil: Glazurnicy się opóżniają :evil: Ale juz bliżej niż dalej i mam nadzieję, że w końcu w przyszłym tyg. zaczną.

A swoją drogą wiem co znaczy plaża i morze dla małych dzieci 8)

Ta radość z kąpieli i kopanie dołów = pełnia szczęścia.

Pozdrawiam serdecznie.

Zachwycil Cie Gdansk w tlumie? Zapraszam poza sezonem, wtedy Cie zachwyci :D Tak sobie moge mowic bo tu mieszkam, praktycznie nie pojawiamy sie na Starowce jak nie musimy, bo tlumy wykanczaja nas psychicznie. Tak jest pewnie w wielu miastach...

Za to mnie jak zwykle zachwycil Ojcow i brak tlumow, prawie w ogole turystow, a pogoda byla piekna. Odwiedzilismy tez wlasnie Tatry z Zakopca i sa caly czas najpiekniejsze...jesli nie oglada sie ich z Krupowek :lol: Na szlakach jest pieknie a wedrowalismy z naszymi synkami - Kuba 9lat i Hubi 4,5 roku - wytrwali turysci, najwieksza frajda pod szczytami jak juz byly same kamienie i jaskinie oczywiscie. Śmiem twierdzic ze 7 latek nadaje sie juz w gory, jesli ma rodzicow z dobra kondycja i pasja :wink: oczywiscie na szlaki a nie tylko dolinka czy asfaltem do Morskiego Oka.

Takze smialo planujcie na przyszly rok, powodzenia

Zdjecia mam na http://www.dorbie.fotosik.pl jakbys miala ochote luknąć na ta nasza wyprawe - swieżuchna z tego tygodnia :wink:

Witaj Reniu,

Oj jak miło poczytać o wakacjach nad morzem :D Ja tak kocham Bałtyk, a nie zanosi się, że w tym roku tam pojadę. Plan był taki, że maj / czerwiec / lipiec działamy na budowie, tzw.wykończeniówka a koniec sierpnia jedziemy na tygodniowy urlop. Niestety plany wzięły w łeb :evil: Glazurnicy się opóżniają :evil: Ale juz bliżej niż dalej i mam nadzieję, że w końcu w przyszłym tyg. zaczną.

A swoją drogą wiem co znaczy plaża i morze dla małych dzieci 8)

Ta radość z kąpieli i kopanie dołów = pełnia szczęścia.

Pozdrawiam serdecznie.

Trzymam kciuki, aby jednak udał ci się ten urlop, bo po budowie jeszcze bardziej tego potrzebujemy, niż zwykle... i jak najmniej opóźnień :D

Zachwycil Cie Gdansk w tlumie? Zapraszam poza sezonem, wtedy Cie zachwyci :D Tak sobie moge mowic bo tu mieszkam, praktycznie nie pojawiamy sie na Starowce jak nie musimy, bo tlumy wykanczaja nas psychicznie. Tak jest pewnie w wielu miastach...

Za to mnie jak zwykle zachwycil Ojcow i brak tlumow, prawie w ogole turystow, a pogoda byla piekna. Odwiedzilismy tez wlasnie Tatry z Zakopca i sa caly czas najpiekniejsze...jesli nie oglada sie ich z Krupowek :lol: Na szlakach jest pieknie a wedrowalismy z naszymi synkami - Kuba 9lat i Hubi 4,5 roku - wytrwali turysci, najwieksza frajda pod szczytami jak juz byly same kamienie i jaskinie oczywiscie. Śmiem twierdzic ze 7 latek nadaje sie juz w gory, jesli ma rodzicow z dobra kondycja i pasja :wink: oczywiscie na szlaki a nie tylko dolinka czy asfaltem do Morskiego Oka.

Takze smialo planujcie na przyszly rok, powodzenia

Zdjecia mam na http://www.dorbie.fotosik.pl jakbys miala ochote luknąć na ta nasza

wyprawe - swieżuchna z tego tygodnia :wink:

Gdańsk zachwycił mnie pomimo tłumu turystów, cudownymi kolorami odrestaurowanych zabytków :D Pamiętam wieżę Ratusza całą czarną, dwór Artusa wyblakły i mdły. A teraz co za odmaina!!! Nie widać Katedry spod rusztowań, ale cieszę się, bo być może podczas moich następnych odwiedzin już będzie ją widać w pełnej krasie :D

A Gdańsk poznawałam głównie w listopadowej aurze, gdy w czasie studiów jeździliśmy na festiwele filmowe do Gdynii i zgadzam się, że wtedy jest zupełnie inaczej :wink: Na warszawskiej starówce bywamy tylko, aby dokształcić dziecko w kwestii szopki lub syrenki, bynajmniej nie w środku sezonu :wink:

Coś mi się zdaje, że będzie większy kłopot w namówieniu do górskich wakacji męża niż synka :wink: Małżonek jest z tych jeżdżących (samochodem, motorem, konno, ostatecznie rowerem) a nie chodzacych :lol: Ale mam caly rok na urabianie materiału :wink:

Dzięki za zaproszenie, uwielbiam oglądać zdjęcia :D :D :D

Renka dobrze,że wypoczełaś. Byliscie i nad morzem i w górach.

Morze jest cudowne gdy mozna pływać, natomist po górach mozna chodzic i chodzić i podziwiac wiele. Nawet z takimi małymi dziecmi . Oczywiście jak pogoda dopisuje. Bo jak pada , to tylko Krupówki pozostaja i bary drogie , Chyba droższe niz nad morzem.

My tez chcemy pojechac chociaz na tydzień nad morze nasze.pozdrówki pa :lol: :lol:

Oczywiście wytropiłam je na allegro :D :D :D

A mozna prosic o link do sprzedawcy :p

Sprzedawcy to BlackCat oraz JantaR92, ale lepiej wpisz w wyszukiwanie "zazdrostka". Warto pooglądać... Jest na allegro osoba, która wykonuje na zamówienie przepiękne zazdrostki na szydełku :D :D :D

Az ja z ciekawosci sie przyjrze, ciekawe jak sie ceni

• 3 weeks później...

Gratuluje slicznych zazdrosek , bardzo mi sie podobają,

Miło,że spedziłaś fajnie urlop . W Lublinie i w Kazimierzu jest co zwiedzać.

Wszystko dobre szybko konczy , a teraz pozostały nam obowiazki.

Czekasz na siostrę , to zapewnie bedziecie sie tez fajnie bawić.

Tak długo sie nie widziałyście , to teraz musicie wszystko nadrobic.

pozdrawiam :)

Witaj Reniu po przerwie / u mnie też wakacyjnej/

Nie będę oryginalna i napiszę, że zazdrostki bardzo ładne :lol:

Fajnie , że wypoczęliscie wszyscy, my będziemy w Puławach pod koniec miesiąca w związku ze sprawami rodzinnymi to może i do Kazimierza zajrzę, albo nałęczowa na te słynne lody.