Renka Grabow 11.04.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 BARDZO GORĄCO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!!!!!!!! Przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale powoli wychodzę z szoku w jaki wpędziła mnie forumowa rewolucja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Hej, hej, znalazlam Cię.Pozdrawiamy serdecznie wiosennie i baaardzo wietrznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ally75 28.04.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Faktycznie dziwne to nowe forum, nie wiem dlaczego w ogole je zmieniali... If it ain't broken, don't fix it!!! Llista roslin juz posadzonych i w kolejce do posadzenia imponujaca, czy tam zostanie jeszcze jakies miejsce?? I jak ty pamietasz te wszystkie nazwy??? Jak ogladam te twoje piekne widoki to jeszcze bardziej tesknie i chyba niedlugo bede musiala poczynic jakies rezerwacje...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.04.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hej, hej, znalazlam Cię. Pozdrawiamy serdecznie wiosennie i baaardzo wietrznie wiosna nas nie rozpieszcza w tym roku... rok temu właśnie przygotowywaliśmy się do przeprowadzki, było malowanie, sprzątanie wietrzenie i było dużo cieplej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.04.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Faktycznie dziwne to nowe forum, nie wiem dlaczego w ogole je zmieniali... If it ain't broken, don't fix it!!! Llista roslin juz posadzonych i w kolejce do posadzenia imponujaca, czy tam zostanie jeszcze jakies miejsce?? I jak ty pamietasz te wszystkie nazwy??? Jak ogladam te twoje piekne widoki to jeszcze bardziej tesknie i chyba niedlugo bede musiala poczynic jakies rezerwacje...) rezerwacje są jak najbardziej wskazane !!!! czekamy z utesknieniem !!! tylko musimy zwazac na ten islandzki wulkan , czy on juz zakonczyl swoje wystepy???? no wlasnie musze wstawic do dzinnika moje cudne tulipany i w ogole troche zimnej wiosny... a nazwy pamietam, bo ten typ tak ma:-))) Pamietasz siostrzyczko, że ja tak poznaje świat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Reniu, piękny masz domek (wspaniały klimacik), super psiaki i cudowne fotki dworku, staroci, serwetek i innych Jestem pod wrażeniem Czy Filutek się odnalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.06.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.07.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Reniu, piękny masz domek (wspaniały klimacik), super psiaki i cudowne fotki dworku, staroci, serwetek i innych Jestem pod wrażeniem Czy Filutek się odnalazł? Bardzo dziękuję za odwiedziny podczas moje długiej nieobecności... Filutek tak jak się nagle pojawił tak nagle zniknął. Może tylko planował u nas przeczekać zimę i wiosną ruszył dalej... Mam taką nadzieję, bo szkoda psinki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.07.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Żyjesz? Żyję, żyję Ale co u Ciebie? Jak odnaleźć Twój wątek? Muszę popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 10.07.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 A co teraz najpiękniej pachnie? Może to: http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TC7y5Pt_1XI/AAAAAAAABkg/ie4Rol0NpxU/s640/DSCN2703.JPG albo to? http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TC7ydBdTX4I/AAAAAAAABkY/jDHwwugRBMk/s640/DSCN2680.JPG Nic z tego!!! Najpiękniej pachnie moja lipka:) http://lh5.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TC75RVU1BFI/AAAAAAAABlQ/CZc3sqrzoSA/s640/DSCN2756.JPG Powiedz proszę co to za roslina na pierwszym zdjęciu? Widzę ją wszędzie, pasowałaby mi do ogrodu...a nie wiem co to jest :( Aha... Twoje klimatyczne Jankowo ciągle mnie zaskakuje swoim klimatem. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.07.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Jeśli chodzi Ci o to różowe to oczywiście tawuła - tutaj akurat tawuła japońska. Ta na szczęście nie rozrasta się, ale już z tawułą wierzbolistną walczę jak z chwastami, bo lubi wędrować po całym ogrodzie. Są jeszcze delikatniejsze odmiany tawuł, o złocisto zielonkawych liściach i te nazywają się, no niech sobie przypomnę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 12.07.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 O matko! Ja mam dwie tawuły krzewiaste i dwie tawułki białe. :eek:W życiu nie podejrzewałam, że to też tawuła ...ale obciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.07.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ZYRANDOL I KINKIETY BARDZO LADNE, A JA CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA FOTKI SZAFY:), TYLKO NIE ZWLEKAJ ZA DLUGO ZE ZDJECAMI, BO CIEKAWOSC MNIE ZJADA . wlaczyl mi sie caps lock, sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.07.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Renka! Ja też czekam na fotki szafy I gratuluję Ci ślicznego ogrodu! Twój dom też bardzo mi się podoba!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.07.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dzięki dziewczyny Zdjęcia będą obiecuję jak tylko wrócę z wakacji - wymieniamy się z mężem i w tym tygodniu jest moja zmiana wakacyjna Na razie wrzucam tylko te zdjęcia, które mam w internetowym albumie. Ale ja uwielbiam robić zdjęcia i zamęczam tym zwyczajem otoczenie, a szafa chociaż nie będzie protestować jak ją "opstrykam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.09.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 No ale z wakacji to chyba już wróciłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.11.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No ale z wakacji to chyba już wróciłas? Z wakacji od forum na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.11.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Renia, dawno nigdzie nie zaglądałam, ale napatrzeć się nie mogę na te Twoje ogrodowe i domowe cudeńka... ŚLICZNIE tam u Ciebie pozdrowionka, marta Marto, dziękuję bardzo Lubię oglądać mój dziennik, bo nie pokazuję tam ile jest jeszcze do zrobienia, poprawienia, wykończenia Muszę się zebrać i zrobić taką demaskatorską listę. Będzie wtedy widać krzywą bramę, skład desek lub podkopy moich psiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.11.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Renka, piękne te fronty i gratulacje z okazji zakupu mebli A lato bylo piekne w Twoim ogrodzie... U nas tez zawierucha okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.11.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 I jak tam wyjechaliście dziś? U nas było ciężko Wczoraj z pracy to dotarłam o 21.30 szafki miałam okazję zobaczyć na żywo, więc potwierdzam, że piękne Ale nie widziałam tarasu, wiec wrzuć jakaś fotkę koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts