Renka Grabow 23.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No to jest nas już dwie, bo ja też uważam, że kuchnia Ramsjo jest specjalnie dla mnie:lol2: Gratuluje wyboru!!! Strasznie dawno tu nie zaglądałam, nie przychodziły zawiadomienia i tylko dlatego tak niegrzecznie milczałam - bardzo przepraszam barbe-cue oraz jarte !!! Kuchnia jest bardzo praktyczna i fakt, że nie posiada gładkiej połyskliwej powierzchni działa na jej korzyść - nie widać tłustych paluchów mojego dziecka. Kuchnia czyści się łatwo, wytrzymała zalanie kawą i barszczykiem... Właśnie wybieram się, aby dokupić szafki górne, bo słyszałam, że jest promocja raty 0% Drewno przykryte bejca ma różne odcienie, są miejsca gdzie po przyjrzeniu się rzeczywiście widać lekko różowy cień, ale to absolutnie nie wpływa na wygląd całości. Jeśli będzie pokazywać swoje kuchnie Ramsjo to roszę o info, chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.01.2012 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję za piękne kartki z życzeniami:-))) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku w domu, w rodzinie, w ogrodzie... i oby to źródełko pozytywnej energii jakie posiadacie nigdy nie wyschło!!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 12.01.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam!!Przywędrowałam z dziennika Toli.Musze powiedzieć(napisać) że domek macie cudny. A ogrodu to Was z całego serca zazdroszczę....kiedy ja będę mieć taki ogród:confused:...chyba za 100lat! heh...Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.02.2014 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 a dziękuje bardzo za komplementy:-) Mieszkamy już prawie 5 lat, ale mamy jeszcze bardzo dużo do zrobienia. Nie wprowadziliśmy się na gotowe i tak nam się trochę schodzi, ale mieszka się super i to najważniejsze. Życzę szybkiego zamieszkania w wymarzonym domku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.02.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Renka, jak to miło że wróciłaś i obiecujesz aktualne zdjęcia w dzienniku Jankowo mam gdzieś w sercu, ma tam swoją szufladkę. Bo to miejsce w którym wszystko jest takie naturalne, szczere, prawdziwe. I dom i otoczenie, ogród. A ja takie miejsca darzę ogromną sympatią. Czekam niecierpliwie na nowe zdjęcia i opisy. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.02.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 heloł Jankowo ciągle pełne uroku! czekam na obiecane zdjęcia, choć wiem, że powrót na łono FM nie jest łatwy w kołowrocie życia powodzenia więc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts