AggieKa 20.02.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Czy ktoś z Was budował dom wg projektu APS 100? Chciałabym bardzo zobaczyć, jak on naprawdę wygląda... I na zewnątrz i w środku... Będę bardzo wdzięczna za zdjęcia, porady, informacje... To w końcu mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AggieKa 21.02.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Czy naprawdę nikt nie ma takiego domciu?? Czy będę miała jedyny, niepowtarzalny i oryginalny projekt? Pomóżcie, bo już w głowie mi się kręci od przeglądania, wybierania, dopasowywania i ..... znowu przeglądania itd. Ratunkuuuuuu Please please please /ale wyszło: prawie jak "yes yes yes"/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magik44 20.03.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja mam APS 100 .Położyłem dach teraz robię media .Też jestem ciekawy jak to u Ciebie wygląda .Jeżeli to mozliwe proszę o kontakt na adresy lub numery które podam poniżej: [email protected] gg: 2129699 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts