jprzedworski 21.02.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to cena z kosmosu za coś takiego. za taką cenę kupujesz działkę kwadratową z darmowym lokajem podającym drinki Bo i ceny robią się kosmiczne. Znam miejsca koło Warszawy, gdzie za te pieniądze nikt nie będzie chciał nawet rozmawiać, nawet jak ty drinki zaoferujesz. Np. 28x38m za 624 tys. - a to jeszcze nie jest maks. Ale jak się to porówna z cenami mieszkań w blokach u developerów, to i tak taniej wyjdzie. Nic dziwnego, że kupujący, chcąc coś urwać, godzi się na coś gorszego, byle taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A gdzie dokładnie ta dziłeczka ? p.s Pozdrawiam lakk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 21.02.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Która? Ta "moja"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 21.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 nomm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 21.02.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Izabelin - Hornówek. Jest jeszcze "lepsza". 15x73m za 620317 zł Linku nie podaję, bo się wszyscy rzucą na tę okazję i jeszcze podbiją cenę. Po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tak, ta Twoja jesli mozna wiedzieć oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Niestety ceny strasznie podskoczyły. U nas w okolicy wzrost dwukrotny w ciągu półtora roku. Nasza działka (ta szer. 18 m) kosztowała o 35% taniej niż działki w okolicy (z tym, że tamte - o ulicę dalej - były juz trochę zaludnione, a u nas jeszcze wtedy nikt się nie budował). Jednak i tak cena była dla nas bardzo korzystna. Poza tym nasza działka jest bardzo dobrze ustawiona względem stron świata, a to że jest długa pozwoliło nam się trochę bardziej odsunąć z domem (wejście jest 14 m od ogrodzenia, garaż - 7). No i ogród mamy dalej od ulicy, tak jakbyśmy mieli płytszą działkę w drugiej linii zabudowy. To było dla nas bardzo dużą zaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 My właśnie budujemy na takiej działce . Wcześniej myślałam o domku parterowym "rozłożonym" w terenie, ale kiedy w/w działka przypadła nam w spadku, to poprostu dopasowaliśmy dom do jej wymiarów i odsunęliśmy od drogi. Myślę, że nie będzie źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 21.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Też się przykoleguję do tego wątku gdyż działka ma co prawda 26,5m szerokości ale sąsiadujący las wymusza oddalenie się na 12m zamiast standardowych 4 I tak z 26,5 pozostaje mniej :D Ale damy radę. Jedyne co mnie męczy to jak garaż wpasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenka123 21.02.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 no i pupa blada Pan nie chce mi sprzedać tej działki no i całe szukanie od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 21.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A niech się cmoknie z taką kiszką ślepą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helenka123 21.02.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tak sobie teraz myślę, że całkiem fajna była ta kiszka.Przy drodze stałby mały domek, a dalej zasadziłabym same jabłonie, grusze i czeresnie. Sad by sie ciagnął do samej rzeczki, która była na końcu... eh, tak tam zielono i cicho... to była naprawdę ładna kiszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIO I ZIBI 25.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 u nas 18 na ok 65 m w tym służebność drogi 3 m. Na tym własnie wylane fundamenty 9,5 na 9 m i jak ktoś napisał trawy do koszenia zostanie dośc dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 25.02.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 no i do takiej działki masz idealny domek z "muratora" d53 - spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magangs 01.03.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Czy 18 m szerokości działki to nie za mało na dom? Co myślicie o kiszkowatych działkach takich 18 m x 90 m? Jeśli nie uprzesz się na garaż dwustanowiskowy w bryle domu, to spokojnie znajdziesz wiele ciekawych projektów na tą szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Nasza działeczka ma niewiele ponad 18 metrów i już stoi na niej domek, którego projekt jest na dole w stopce. Garaż będzie za domem. Działka ma ok 40 m długości, dom odsuneliśmy od drogi 8metrów. Za domek mam całkiem spory ogród. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Jak masz działkę o podobnej powierzchni ale kwadratową, to zwykle ogród wydaje się mniejszy, bo rozkłada się po każdej stronie domu. Znajomi mają właśnie tak i mimo, że ich działka jest większa, to praktycznie mają niewiele miejsca na częśc rekreacyjno- wypoczynkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterp 19.03.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Kupiłem działkę 14,4 x 44 m i uważam że jest bardzo duża Ja mam 14,9 czyli ogromna... Myślałem że kupiłem za spore pieniądze ale widzę poodany przykład za 620tys. (ja ) to mi sie humor poprawia... A tak naprawdę to może ktoś miał doświadczenia z przysunięciem się 1,5 m ślepą ścianą do granicy w ramach pozwolenia na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts