Teska 16.03.2004 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 16 marzec 2004 nic sie nie dzieje na budowie...nio tylko Bolek poprawia porzadnie po paprakach stolarz od drzwi - zero telefonu kiedy w koncu przywiezie porzadnie wykonane drzwi stolarz od kuchni - nic ,głucho ,cisza... wiecie co ----- mam ich wszystkich w dupie ( sorki) jak w koncu to pomontują to policzyłam starczy na płot...za drzwi i kuchnie...powiem im Panowie stolarze luzujcie... Tak samo jak poszłam gdzie trzeba , wiadomo z kim... Zakupiłam sobie winko na wieczór...za miesiac mam mieszkac..hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 18 marzec 2004 Robią sie poprawki...doniczki na haogenach leza...wentylacja zrobiona...zaczyna sie konczyc podłoga... idzie ku lepszemu ....a wszystko to robi....uwaga!!!! uwaga!!!! nikt inny jak BOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 19 marzec 2004 podłoga skonczona...Bolek to Bolek...zrobił porzadnie okazało sie ze paprak w osobie pana G znowu kafle polerowane kolo kominka polozyl wyzej niz podloga... kiepsko go widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 20 marzec 2004 ale sie dzisiaj usmiałam do bólu dlaczego?? dzwoni stolarz od drzwi.....skonczylo sie oddaniem zaliczki i daniem 15% wiecej dla mnie kasy za niewywiazanie sie z umowy ale sie usmiałam....rece opadają.. a facet od alarmu tez uciekł....ale to zasługa pana G tez sie ubawiłam bo przeciez alarmowców juz mam a stolarz od kuchni sie obudził....przywiożł dwa !!!!! uchwyty..reszty dalej niet....18 minął miesiac po terminie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 20 marzec 2004 musze powiedziec ,ze poprawiona podłoga po umyciu wyglada super Jutro zwalam smieci budowlane do kontenera , bo własnie mi przywiezli...a tu deszcz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2004 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 22 marca 2004 kontener prawie załadowany, a tu jeszcze jeszcze smieci jutro koncze sprawke kontenerka.. Stolarz od kuchni......CISZA juz nie wiem co zrobić... drzwi byłam zobaczyc z mahoniu....i moze zamowie...stolarz od drzwi cos sie nie odzywa a ma zabrac swoje 3 oscieznice... Nio i dowiedziałam sie ze mieszkac bede nie w Koscinie a w Dołujach Porzadki trwaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2004 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 24 marca 2004 hmm...przyjechał stolarz ,zeby zabrac oscieżnice te które zostały stwierdził ze on nie rozumie,dlaczego oddałam poprzednio drzwi...na moje argumenty ze były przy szybkach za długie listwy i ze jakiś pracownik na siłe chciał je wcisnac, co dało efekt ze listewka nie doszła do konca, a następnie zrobił sie garbik...ze futryna byla popękana..ze ktos potraktował je młotkiem...nie reagował i tak to sie rozstałam... Stolarz od kuchni sie odezwał ze bedzie jutro....hmm fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2004 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 25 marca 2004 stolarz od kuchni przyjechał, wybrał czas kiedy wiedział ze mnie nie bedzie.. ....przywiózł dwie szklane półeczki do górnych szafek....i pojechał - to pozostawię bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2004 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 26 marca 2004 podłogi skonczone, Bolek porobił wszystko na strychu, zamontował mi wyciag...coraz fajniej wygląda kuchnia... zamontował od nowa umywalke w łazience...ech łazieneczka tez wyglada super jeszcze musze zamówic dwa lustra u szklarza... Brakuje mi skonczonej kuchni... kamieniarz dzwoni juz codziennie ze musi juz blacik przywiesc...co sie dziwić , blat zrobiony to i kaske by sie wzięło...a tu nic...ale juz mysle w tym tygodniu bedzie wszystko oki.. Nio i brakuje mi drzwi...ale co tam bez nich narazie muszę sie obejść.. poszukam, popytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2004 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 27 marca 2004 pojechałam na targi budowlane...tylko i wyłacznie dlatego,ze pomyslałam stolarze byc musza.... ano byli.... efekt: z czterema jestem umówiona na budowie w celu pomiarów i wyceny.. chociaz najbardziej podobały mi sie drzwi firmy skandynawskiej...hmm maja sie odezwac do mnie w poniedziałek...nio i cena 1000 zł plus 100 zł za montaz od drzwi...no zobaczymy jak to w praktyce bedzie Ogólnie targi słyszałam głosy, ze mogliby panowie spotkac sie w parku i pogadac... ale zalezy co kogo interesuje...mnie juz tylko drzwi interesowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 28 marca 2004 .....ze stolarzy znalezionych na targach zjawił sie tylko jeden umówiony...dwa chłopaki pomierzyli co trzeba...szybko jak zwykle...umowiłam sie u nich w zakładzie...wiecie co...ja pytam...panowie i pewnie 4 tyg trzeba czekać? a onie jeden po drugm i pada odpowiedz...nie prosze pani.....10 tygodni minimum wiec juz wiem wprowadzam sie bez drzwi wewnetrznych... w miedzyczasie sprzatanie i pakowanie...ale tego sie nazbierało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 29 marca - 06 kwietnia 2004 stolarz od kuchni ----- cisza załozyłam antene taka zwykła i satelite....wiec juz bedzie co wieczorem robić... bardzo porzadna firma...zreszat kupowalismy u nich cały sprzet audio i jak to tam sie pisze na strychu poszło 100mb kabla, pan ptzy okazji odkrył...ze jedna cegła na kominie lezy luzem jejku zaraz pomyslałam czy ten pan M wiecej taklich cegiełek zostawił...ale nie...pan sprawdził.. Kamieniarz z blacikiem - zepsuł mu sie samochód...jutro bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 06 kwietnia 2004 przyjechał kamieniarz z blatem hmm...wygladał ten blat dziwnie...jakos tak bladzienko....ale uspakajano mnie ze bedzie ok... to wierze...jakos dobrze patrzy z oczu temu kamieniarzowi...pozatym mlody jest a zauwazyłam ze młodzi fachowcy robia dobrze i juz... koło 13 blat lśnił......jest piękny.....pal licho te 3500 warto było...tak mi oczka sie zaswieciły....ze jak dziecko musiłam sie pochwalic tymze faktem Dzisiaj Pan Bolek podłącza mi zlewozmywak i zmywarke...nio i okazało sie ze owszem nastepny gniot zrobiony przez Pana G słynnego pijaka kaflarza....zrobił podejscia kurcze za duze....i trzeba przerabiać... ale za to Panem G zajmie sie stosowny urzedzik... Jeszcze elektryk podłaczy halogeny i płyte ceramiczną....i koniec..ech..fakt drzwi jeszcze...ale nie przejmuje sie tym drobiazgiem... 9 kwietnia mam przeprowadzke.....a 14.04.04 to data kiedy juz nie ma mnie w mieszkaniu...bede w domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 06 kwietnia 2004 fotki jutro...jak kolega Maksiu pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 07 kwietnia 2004 tak jak obiecałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 07 kwietnia 2004 1. kuchnia - brakuje zlewu i płyty 2. kuchnia - hihihihi widok z drabiny na piekniasty blacik 3. ok kuchnia raz jeszcze 4. salon...cos ciemno wyszło 5. kamionka w jadalni 6. No dobra kuchnia inaczej 7. salonik i podłoga... dzisiaj to moze nawet bedzie płyta i zlew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ewusia odpowiedz w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 08 kwietnia 2004 dzisiaj cały dzien koncze pakowanie...jesssuuu łapki mnie bolą...wszystko mnie boli... dziwnie robi sie w mieszkaniu...pusto..łóżko złożone, meble zabrała moja dawna sasiadka, bo jej sie rozpadały a nie ma pieniedzy na nowe...moje miały 5 lat wiec jej ciut jeszcze posłużą... wszedzie stoją worki... jejku tak pomyslałam toz to już...... dziwne uczucie..ciekawe ja bede sie czuła we wtorek kiedy definitywnie zamknę drzwi w naszym starym mieszakniu po raz ostatni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2004 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 09 kwietnia 2004 godz "0" przed czasem , przyjechali Panowie od przeprowadzek...zaczeli o 9.30...a juz o 12 bylismy w domku...bardzo sprawnie im to szło wszystko...nic nie obili, nie obtłukli....( Joasiu dzieki ) byłam w szoku..mieszaknie jest takie dziwne...puste...a kot oszalał...jest w stresie Jak panowie juz w domku poukładali ...zaczełam to jakos ogarniac...strasznie duzo tego jest o 18 przyjechał Pan od tv-sat...hmm...i wiecie co???? nio knot...sygnał w kablach jest a gniazdko legranda go nie puszcza na koncówke...zdebiał facet...ale oczywiscie podłaczył mi tak zebym mogła sobie popatzrec na te przeszło 100 kanałów....i umowilismy sie po swietach co do zamontowania tych gniazdek..hmm swoja droga ciekawa sprawa Właczyłam lodówkę...tv grał..hmm fajnie robi sie w domku... Jutro o 8.30 przyjezdza elektryk....i cały dzien znowu.... Ja z synem na dobre przeprowadzamy sie we wtorek...w starym mieszakniu jest ten plusik ze jest ciepła woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2004 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 10 kwiecien 2004 taaa...własnie złapałam sie na tym, ze jutro swieta...a ja nic a nic o nich nie myślę..( tzn gospodarczo ) Dzisiaj elektryk zakłada mi ostatnie halogeny, podłacza płyte ceramiczną...kuchnia bedzie gotowa... aha stolarz od kuchni zawziecie milczy...doszło do tego ze szafka jedna jest za szeroka i tam gdzie jest zmywarka po dwóch stronach sa szpary nio i jedne drzwi sa do wymiany...no nic...wyluzowałam.. ciekawe spostrzezenie....bo o kasę tez nie dzwoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts